120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Jak vybrat spodní prádlo podle zvěrokruhu?

Uveřejněno: 19.09.2022
Kategorie: SPOLEČNOST

Pokud si vybíráme spodní prádlo sami pro sebe, máme obvykle jasnou představu, jaký střih kalhotek nebo barvu podprsenky chceme a jestli nám sedí lépe volné trenýrky nebo klasické slipy. Pokud ale vybíráme spodní prádlo pro někoho jiného třeba jako dárek, často můžeme tápat. Jaké spodní prádlo by si zvolily jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Berani patří mezi ohnivá znamení, jsou to sebevědomí lidé, kteří jsou rádi středem pozornosti. Jsou spontánní a rozhodně se nestydí. Tomu také odpovídá výběr oblečení a spodního prádla. Nebojí se výrazných vzorů ani barev, jako jsou žlutá nebo oranžová.

V šatníku žen tohoto znamení najdeme sladěné svršky i spodní prádlo, budou jim slušet klasická tanga i jednoduché podprsenky, ale také rozvernější kousky. Mužům Beranům udělají radost ponožky s veselými motivy, ale základ tvoří pohodlné boxerky, kterými nic nezkazíte.

Býk (21. 4. –⁠ 20. 5.)

Lidé narození ve znamení Býka upřednostňují materiální hodnoty a majetek před stavěním vzdušných zámků. Jsou to lidé upřímní a často tvrdohlaví. Jejich planetou je Venuše, díky které si s nimi užijete i dávku roztomilosti a hravosti –⁠ v životě i v posteli.

V oblékání dávají přednost pohodlí před okázalostí, často je potkáte v basic tričku a džínách a to ať se jedná o muže nebo ženy. Pokud chcete vybrat spodní prádlo podle znamení pro ženy Býčice, zaměřte se na něco pohodlného, co má vtip. Slušet jim bude podprsenka typu balconette nebo rozverné kalhotky s nohavičkou.

Blíženci (21. 5. –⁠ 21. 6.)

Blížence ostatní lidé často považují za přelétavé snílky. Silnou stránkou tohoto vzdušného znamení je mentální čilost a všestrannost, jsou velmi zdatní v komunikaci a rychle se učí. Váží si své svobody, proto je pro ně někdy náročné zakotvit v dlouhodobých vztazích, ale pokud budete respektovat jejich prostor a hodnoty, odmění se vám nevšedními zážitky.

V oblékání dávají přednost klasice před trendy a výstřelky, ale nebojte se je obdarovat veselými boxerkami, i když sami by si je nejspíš nepořídili. U žen neuděláte chybu s kvalitním spodním prádlem v klasických barvách, jako je černá a bílá, nebojte se sáhnout po osvědčených značkách, jako je Victoria’s Secret nebo Calvin Klein.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Pro Raky je nejvyšší hodnotou rodina a soudržnost, oceňují klidné domácké prostředí a nevyžívají se v žádných dramatech. Ženy v tomto znamení jsou často mateřské tipy se silnými emocemi, které touží především po stabilním zázemí.

Muži i ženy ve znamení Raka jsou romantici. V ženském šatníku najdeme romantické rozevláté šaty i krajky, muži dávají přednost klasickým košilím a jednoduchým kalhotám. Jen žádné drama. Barvy podle zvěrokruhu napovídají, že při výběru spodního prádla neuděláte chybu s pastelovými odstíny, muži ocení klasickou modrou, šedou nebo zelenou.

Lev (23. 7. –⁠ 23. 8.)

Lvi a lvice jsou zástupci nejhrdějšího znamení zvěrokruhu. Jejich planetou je samotné Slunce a lidé narození v tomto znamení dokáží prozářit každou společnost, které jsou součástí. Milují společenský život, jsou tvořiví a rozdávají kolem sebe radost. Na druhou stranou umí být neústupní a když není po jejich, může být zle.

Stejně neodolatelné jako jejich povaha je i jejich šatník. Spodní prádlo podle znamení Lva je nápadné, okázalé a luxusní, zkrátka více je více. Ženy se nebojí korzetů ani podvazkových pásů nebo nápadných punčoch. Chcete originální dárek pro muže Lva? Vyzkoušejte jocksy –⁠ opravdu minimalistické spodní prádlo, které poskytuje pohodlí i nevšední zážitek.

Panna (24. 8. –⁠ 23. 9.)

Panny se vyznačují smyslem pro pořádek a mnoho lidí je považuje za puntičkáře. Dbají na své zdraví i uspořádanost ve svém okolí, umí to být věrní přátelé i milenci.

Při oblékání si cení především pohodlí. Obecně neradi jsou středem pozornosti, takže spodní prádlo podle zvěrokruhu v tomto případě vybírejte spíš konzervativní. Mužům uděláte radost klasickými trenýrkami volnějšího střihu, ženy ocení kalhotky s vyšším pasem a jemně vyztužené podprsenky.

Váhy (24. 9. –⁠ 23. 10.)

Vzdušné znamení Vah touží především po harmonii. Často se v životě zmítají mezi protiklady, které se snaží vybalancovat a ne vždy se jim to daří. Jejich vztahy patří k těm nejstabilnějším, ať už se jedná o osobní nebo pracovní sféru.

Možná to je ten hlavní důvod, proč je móda podle znamení Vah především pohodlná. Při nákupu spodního prádla pro Váhy si dejte záležet především na tom, aby k sobě vše ladilo. Chybu neuděláte s kompletem podprsenky a klasických kalhotek, mužům uděláte radost i multipackem s kvalitními boxerkami.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Pro Štíry jsou typické intenzivní city, vášeň a nevyčerpatelná sexuální energie. Astrologové je považují za nejsilnější znamení, to ale neznamená, že je jejich emoce občas nepřivedou do stavu zoufalství.

Móda podle Štírů je vyzývavá a plná barev, libují si v módních výstřelcích a extravaganci. Spodní prádlo jako dárek se bude ženám v tomto znamení zamlouvat, tak jim pomocí něj ukažte, že jim rozumíte. Vedle nešlápnete s krajkovými tangami, push-⁠up podprsenkou nebo průsvitným prádlem.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Střelci patří k ohnivým znamením, jsou velmi ctižádostiví a touží hledat nové cesty a stále se dozvídat něco nového. Láska ke svobodě a moudrosti jsou jejich hnacím motorem a rozhodně se s nimi nebudete nudit.

V oblékání muži ani ženy příliš neholdují experimentům, protože by je to zdržovalo od vyšších cílů. Když si nějaké oblečení oblíbí, nosí ho téměř do roztrhání. Libují si však v zajímavých detailech a komplikovaných střizích, správnou volbou tak budou jednoduché trojúhelníkové podprsenky pro ženy nebo slipy moderního střihu pro muže.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Kozorohové jsou svědomití a ctižádostiví, jdou odhodlaně za svým cílem. Jsou to příjemní a přátelští společníci, ale někoho může odrazovat jejich konzervatismus a lpění na tradicích. Mají vyvinutý smysl pro povinnost a můžete se na ně kdykoliv spolehnout, jsou to přátelé na celý život.

Šatník Kozorohů je elegantní a nenajdeme v něm žádné výstřelky. U žen to jsou často pouzdrové sukně a halenky nebo klasické šaty, muži nosí jednoduché košile nebo trička bez potisku. Pokud vybíráte spodní prádlo podle horoskopu, v tomto případě neuděláte chybu s klasickým pyžamem u mužů nebo saténovou noční soupravou u žen.

Vodnář (21. 1. –⁠ 19. 2.)

Pro Vodnáře je typická přátelskost, oduševnělost a láska ke svobodě. Ačkoliv jsou to tvorové společenští, mohou si často zachovávat odstup –⁠ a to se nezmění, ani když se znáte roky. Užívejte si jejich vtip a vysoký intelekt, ale dopřejte jim dostatek nezávislosti, budou se k vám rádi vracet.

Mezi nejlepší barvy podle znamení Vodnářů patří černá, ale nevyhýbají se ani výrazným kouskům a neonovým odstínům. Chybu tak neuděláte s klasickým spodním prádlem, ale pokud svého Vodnáře dobře znáte, můžete sáhnout i po originálních trenkách nebo kalhotkách se vzorem.

Ryby (20. 2. –⁠ 20. 3.)

Ryby jsou tak trochu záhadným znamením. Horoskop o nich říká, že jsou nestálé a proměnlivé, zároveň jsou to velmi trpělivá stvoření. Jejich schopnost nezištné lásky se může změnit v hlubokou nenávist, ale pokud jejich city opětujete, získáte obětavého partnera, který vám snese modré z nebe.

V šatníku Ryb se často projevuje jejich velká představivost, mají rády rafinovanost a potrpí si na doplňky a šperky. Spodní prádlo podle znamení Ryb je něžné a zároveň vyzývavé, budou jim slušet krajková tanga, nebojte se ani originálních kousků. Chybu neuděláte s prádlem v krémové nebo bílé barvě a doslova jako ryby ve vodě se budou Ryby cítit v pastelově modrých nebo zelených odstínech.

Mužům ve znamení Vodnáře udělá radost spodní prádlo s originálním potiskem.

zdroj: unsplash.com

Mužům ve znamení Vodnáře udělá radost spodní prádlo s originálním potiskem.

Klasika ve světlých odstínech potěší Ryby.

zdroj: unsplash.com

Klasika ve světlých odstínech potěší Ryby.

Veselé ponožky jsou vhodným dárkem takřka pro kohokoliv.

zdroj: unsplash.com

Veselé ponožky jsou vhodným dárkem takřka pro kohokoliv.

Modrou krajku si oblíbí ženy narozené ve znamení Raka nebo Kozoroha.

zdroj: unsplash.com

Modrou krajku si oblíbí ženy narozené ve znamení Raka nebo Kozoroha.

Pro Váhy je důležité, aby k sobě vše ladilo.

zdroj: pixabay.com

Pro Váhy je důležité, aby k sobě vše ladilo.

Ženy narozené ve znamení Lva nebo Štíra si užijí výraznější kousky, jako jsou podvazkové pásy nebo korzety.

zdroj: pixabay.com

Ženy narozené ve znamení Lva nebo Štíra si užijí výraznější kousky, jako jsou podvazkové pásy nebo korzety.

Krajková tanga udělají radost především ženám narozeným ve znamení Ryb a Štíra.

zdroj: pixabay.com

Krajková tanga udělají radost především ženám narozeným ve znamení Ryb a Štíra.

Pohodlnými trenýrkami volnějšího střihu nepohrdnou muži narození ve znamení Panny.

zdroj: unsplash.com

Pohodlnými trenýrkami volnějšího střihu nepohrdnou muži narození ve znamení Panny.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí