120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Jak vybrat trenky, aby vám seděly a nijak vás neomezovaly?

Uveřejněno: 28.08.2020
Kategorie: TIPY

Máte doma v prádelníku zastrčené trenky, které jste měli na sobě jen jednou, protože vám ani trochu nesedly, na zbytku se už projevil zub času? Pořiďte si nové a dejte si pozor, aby vám dobře seděly a nijak vás neomezovali.

Každý nám dá jistě za pravdu, že nosit trenky, které škrtí, není žádný med. Celý den se kroutíte, popotahujete je, rovnáte je, okolí se na vás divně kouká a vy měníte barvy v obličeji jako chameleon.

Nebojte, nejste v tom sami. Aby se vám to ale příště nestalo, poradíme vám, jak vybrat pohodlné pánské trenky, které vám bezvadně padnou.

Rada číslo jedna: Jaký druh spodního prádla preferujete?

Nosíte radši slipy, trenky nebo boxerky? Který druh prádla je vám bližší?

  •          Dlouhou dobu byly nejoblíbenější trenýrky, své příznivce mají dodnes. A není se čemu divit. Pohodlí je prostě pohodlí.
  •          Někteří pánové dávají přednost boxerkám, které trenkám už nějakou dobu šlapou poměrně slušně na paty.
  •          Najdou se i tací, kteří nedají dopustit na přiléhavé slipy.

Náš tip: Víte, že spodní prádlo můžete vybírat i podle typu postavy?Slipy se hodí pro pány s objemnějšími stehny, boxerky s nohavičkami zase vysokým mužům. A trenky? Ty budou vyhovovat těm, kdo mají rádi svobodu a volnost pohybu.

Rada číslo dva: Spodní prádlo musí hlavně bezvadně sedět

Na barvě ani značce nezáleží, důležité je to, aby vám trenky sedly, nikde neškrtily, nebyly malé, ale ani příliš velké. Nejen že byste se necítili ve své kůži, velké trenky ale dokáží nadělat pěknou paseku i na oblečení. Vytvoří na něm nevzhledné hrboly a mohou vám tak pěkně zatopit.

Spodní prádlo by vám mělo poskytnout jakousi svobodu a podporu. To se ostatně ví už delší dobu. Vybrat vhodnou velikost je ale kumšt. Vyberte si přiměřenou konfekční velikost a zůstaňte u ní.

Víte, že v naší nabídce najdete i kvalitní trenky nadměrných velikostí? Na své si tak přijdou úplně všichni.

Rada číslo tři: Na materiálu záleží

Jak už to tak bývá, při výběru oblečení, a trenek nevyjímaje, hraje důležitou roli i materiál. Ten by měl být pružný a vzdušný. Měl by od těla odvádět pot a zároveň udržovat kolem intimních partií určitý komfort.

Bavlna je klasika, která nikdy nezklame, klidně může být i s příměsí elastanu. Další skvělou volbou je bambus. Má antibakteriální vlastnosti, dokáže i regulovat teplotu.

Náš tip: Už jste vyzkoušeli české trenky Styx? Jejich nabídka je široká, vybírat můžete z mnoha barev, hodí se jak pro celodenní nošení, tak pro lenošení na pohovce.

Tak! Teď už víte jak na to, tak se pusťte do výběru. Naše nabídka trenek je opravdu široká, tak směle do toho.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí