120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Jak zakrýt nedokonalosti postavy ve spodním prádle? Vše záleží na správném výběru kalhotek

Uveřejněno: 03.12.2020
Kategorie: TIPY

Potýkáte se s celulitidou? Trápí vás kila navíc? Nebo snad máte opačný problém v podobě plochého zadečku a nevýrazných křivek? Ať už je vaše postava jakákoliv, není nutné ji neustále schovávat do staromódního a nevkusného spodního prádla. I jako žena plnějších tvarů nebo atypických proporcí si totiž můžete dovolit hezké a módní prádélko, které vám pomůže vyzdvihnout přednosti vašeho těla. Stačí se při výběru zaměřit na tzv. dámské spodní prádlo pro náročné, které disponuje celou řadou chytrých vychytávek. Jakých? To se dozvíte v následujících řádcích.

Výběr kalhotek je stejně důležitý jako výběr podprsenky, ne-li důležitější!

Jak asi každý ví, pečlivý výběr spodního prádla je velice důležitý. A to nejen z důvodu pohodlí a hezkého vzhledu, ale především kvůli vnitřnímu pocitu sebejistoty, který vám perfektně padnoucí spodní prádlo dokáže navodit. A právě v tom může spočívat háček – prádlo musí dokonale padnout, jinak všechny snahy o hezký vzhled, sex-appeal a vyšší sebevědomí mohou být ztraceny.

O tom, jak vybrat správnou podprsenku, toho bylo řečeno mnoho. Často se ale zapomíná na možná ještě důležitější součást dámského prádla, kterým jsou kalhotky. I tak malý kousek látky totiž dovede s postavou hotové divy! Dobře vědomi jsou si toho současní návrháři, kteří si na střihu a materiálu kalhotek v poslední době opravdu zakládají. Ne náhodou tak můžete narazit například na kalhotky stahovací, tvarující nebo bezešvé. Jenže jak poznat, které jsou pro vás ty pravé? Pojďme se spolu podívat, jak je vybrat.

zdroj: trenyrkarna.cz

Většímu zadečku budou lichotit tvarující kalhotky

Pokud patříte mezi ženy s postavou typu hruška, nejvíce vám budou slušet vysoké kalhotky. Postavu ve tvaru hrušky, která se vyznačuje výraznými boky a větším zadečkem, je totiž potřeba trochu zkorigovat. Zbytečně ale své kypré křivky necpěte do malých velikostí. Mohlo by se stát, že se okraje kalhotek nehezky zaříznou do kůže a budou tlačit. Stejně tak se obloukem vyhněte miniaturním a odhalujícím modelům nebo bokovým kalhotkám, které by akorát vyvolávaly dojem, že se do kalhotek nemůžete vejít nebo že se vám při praní srazily. A to přece určitě nechcete.

Faldíky na bříšku rafinovaně zakryjí stahovací kalhotky

Jestliže je vaším snem štíhlejší bříško, vsaďte na kalhotky stahovací z pevnějšího materiálu. Tento velice módní typ zeštíhlujících kalhotek má také vyšší sed, avšak ten na rozdíl od běžných kalhotek s vysokým pasem končí až u pupku. Kromě toho vynikají speciálním stahovacím materiálem a vsadkou v oblasti bříška, díky čemuž se hodí i pro maminky po porodu.

Krajkové kalhotky budou slušet zralým ženám

S věkem pružnost pokožky klesá, což se bohužel týká i zadečku a boků. Kůže v těchto problémových partií tedy postupně povadá a klesá, čímž se křivky mírně oplošťují. I s tím si ale dovedou správně zvolené kalhotky poradit. Ideální jsou například šortky ozdobené na bocích a v zadní části volánky nebo krajkou. Nařasení a krajkové aplikace působí nejen velice svůdně, ale také mírně zadečku přidávají na objemu, takže se bude zdát dokonale oblý a mladší.

Potřebujete svému zadečku dodat tvar? Sáhněte po brazilkách!

Ženy s chlapecky tvarovanou postavu kila navíc ani povislá kůže netrápí. Za to jim ale vrásky na tváři způsobují téměř neznatelné křivky, které jim mohou připadat málo sexy. Pokud se potýkáte s podobným problémem a potřebujete si dodat trochu sebevědomí, odvažte se sáhnout po extravagantnějších modelech, které z vás učiní žhavou krásku! Zdůraznění zadečku dosáhnete například brazilkami, což jsou kalhotky podobné klasickým kalhotkám akorát s více vykrojenou zadní částí.

zdroj: trenyrkarna.cz

I mladé slečny mohou svádět boj s celulitidou

Celulitida není problém pouze starších a plnoštíhlých dam. Potýkat se s ní mohou i mladé slečny zejména kvůli nezdravému životnímu stylu. Nevzhledná pomerančová kůže se většinou objevuje v oblasti hýždí a zadní strany stehen, kde se dokonce může rýsovat pod oblečením. Aby k tomu nedocházelo a připadala jste si co nejvíce atraktivní, zvolte kalhotky s nohavičkou nebo tzv. prádlo s anticelulitidními účinky, které se postará o dokonalou korekci postavy. Anticelulitidní prádlo má ovšem podobu kratších legín, což může být poměrně nepraktické a taky nepěkné. Mnohem lepší je proto sáhnout právě po kalhotkách s nohavičkou, jež zajistí zakrytí nedokonalostí a zároveň působí mnohem svůdněji.

Pozor si dejte na výběr velikosti

Na závěr je potřeba upozornit na nejdůležitější věc, a tou je velikost! Ať už si vybíráte kalhotky jakéhokoliv střihu, vždy si před nákupem prohlédněte tabulku velikostí a nespoléhejte na to, že většinou máte například M. U každého výrobce nebo typu kalhotek se mohou velikosti lišit.

U tvarujícího spodního prádla by byla špatně zvolená velikost obzvlášť velký malér, protože by neplnilo svoji funkci tak, jak by mělo. Obdobný problém by mohl nastat u bezešvých kalhotek, které se řadí mezi neviditelné oblečení. To znamená, že pod oděvem nejsou jejich lemy vůbec vidět. Pokud byste ale zvolili malé číslo, dozajista by se okraje kalhotek pod oblečením rýsovaly a kazily tak váš jinak bezchybný vzhled.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí