120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Nosíš kvalitní prádlo? Tady jsou důvody, proč bys měl/a!

Uveřejněno: 05.01.2017
Kategorie: TIPY , TOP

Že si měníš spoďáry třikrát do roka? Tak ještě jednou! "Kvalitní spodní prádlo je základem šatníku!" A to nejen žen, ale i chlapů. Tvoje spodní prádlo sice mnoho lidí nevidí, ale to není důvod, proč jeho výběr zanedbávat. Spíš naopak, investice do kvalitního spodního prádla se vyplatí jak kvůli tvýmu protějšku, tak především kvůli tobě.

Navrch huj, vespod taky huj!

Už je ten pocit, že máš na sobě super pohodlný hezký kalhotky nebo trenýrky, ti dodá sebevědomí. Nebudeš se stydět, pokud se budeš muset neplánovaně svlíknout třeba před doktorem, a stoprocentně ho ocení i tvoje drahá polovička, kterou můžeš roztrhaným, sepraným cancourem leda odradit.

.

trapas se spodním prádlem

zdroj: messynessychic.com

Bacha na zdraví!

Spodní prádlo by nemělo být pouze pěkný na pohled, ale mělo by splňovat určitý kritéria komfortu. Při nošení nekvalitního a nepadnoucího spodního prádla ti může vzniknout řada problémů, jako jsou například kožní choroby, alergický reakce nebo zvýšený riziko plísní. Pozor dej na příliš těsný prádlo, neprodyšný a umělý materiály, a slečny by měly uvážit i častý nošení tang.

.

zdravé spodní prádlo

zdroj: img.huffingtonpost.com

V pohodě za každé situace! - ženy

Každá ženská ví, že kalhotek není nikdy dost a čím rozmanitější výběr budeš mít, tím líp se můžeš adaptovat na nejrůznější nálady, outfity, situace a události. Zpravidla platí, že nejlepší službu ti nejvíc udělají bavlněné kalhotky (standardně bývá poměr materiálu 95%  bavlny, 5 % elastanu kvůli pružnosti) s pohodlným střihem, který se hodí na běžný pracovní den, sport i volný čas. Takových kalhotek na každý den můžeš mít až přes 50 % ve svým šatníku.

.

kvalitní bavlněné kalhotky

zdroj: manrepeller.wpengine.netdna-cdn.com

.

Zbytek doplň např. krajkovými kousky pro sexy případy, bezešvými variantami pro dokonale skryté spodní prádlo, sportovníma boxerkama, které drží za každé situace, a ideálně i komfortníma tangama pro případ přiléhavých kalhot (fotek se zařízlýma spoďárama na "módním pekle" už bylo dost ;)).

V pohodě za každé situace! - muži

Každý muž, bez ohledu na to, jestli je mu čerstvých osmnáct nebo padesát, by měl mít ve svým šatníku minimálně tucet trenýrek nebo boxerek. Určitě by ti neměly chybět minimálně jedny bílý a černý trenýrky plus boxerky, který využiješ pod jakýmkoliv oblečením, ať už se zrovna ženíš nebo jdeš na středeční fotbal.

.

Pánské spodní prádlo

zdroj: gq.co.za

.

Oproti našim dědečkům máš obrovskou výhodu, že dneska už v obchodech najdeš trenýrky nebo boxerky v jakýkoliv barvě, včetně ulítlých vzorů, v mnoha střizích a v širokým cenovým rozpětí. Takže můžeš svoje spodní prádlo sladit se zbytkem outfitu, svojí osobností i svojí peněženkou.

Tipy Trenýrkárna.cz:

Na trhu existuje spousta značek spodního prádla, které nejen vypadají skvěle, ale také ti zaručí 100% komfort.

Mezi ty nejprodávanější patří třeba CALVIN KLEINDIESEL a POLO RALPH LAUREN.

.

Calvin Klein, Diesel, Polo Ralph Lauren

.
Calvin klein, Diesel, Polo Ralph Lauren

.

Pokud chceš zůstat věrný české značce, ověřenou kvalitou jsou trenýrky od REPRESENTSTYX a EL.KA.

.

Styx, Represent, El.ka

.

Styx, Represent, El.ka

.

Pokud máš rád přírodní materiály, neměly by ti v šatníku chybět bambusový boxerky od značky 69SLAM, GINOMOLVY . Tyto boxerky mají úžasné antibakteriální vlastnosti. Navíc z bambusového vlákna najdeš i tílka nebo kalhotky.

.

69SLAM

.

Gino

.

Molvy

.

Mosmann

.

Pro sportovce a dříče se nabízejí funkční materiály.

.

Twety Five

.

Možností je požehnaně, takže přejeme, ať se prádlo hlavně skvěle nosí a ať máme všichni zadečky jako dětskou prdýlku ;)

KK

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 016 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí