120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Pár dnů jsem chodil naostro, jaké to bylo?

Uveřejněno: 15.08.2019
Kategorie: TIPY

Spodní prádlo nás chrání, ale přesto se najdou tací, kteří se bez něj obejdou a nemohou si chození naostro vynachválit. Rozhodl jsem se tento životní styl následovat a na pár dní se rozloučit se spodním prádlem. Jaké to bylo? Pokračujte ve čtení.

DEN #1

Můj šatník skýtá kalhoty na tělo, což se v rámci prvního dne ukázalo být odvážnou volbou a to hned z několika důvodů. Nebudu vám totiž lhát, vyjít bez spodního prádla je celkem vzrušující a z toho důvodu i nebezpečné. Já se však zaměřím na pohodlnost. Možná to bylo materiálem kalhot, ale komfortu jsem se rozhodně nedočkal. Čeho jsem se však dočkal, byla podrážděná pokožka a odřeniny aneb spodní prádlo nás opravdu chrání.

   

DEN #2

Módní trendy hovoří jasně, tepláky jsou již nějakou dobu v kurzu, takže jsem toho využil. Chtěl jsem se vyvarovat dalším odřeninám, což mi kvůli teplákové něze vyšlo. Celý den jsem si připadal zcela nahý, protože střih tepláků prostě hlásal: “jdu naostro!“ a pár očí si toho rozhodně všimlo. Druhý den potvrdil, že tento životní styl pro mě není. Spodní prádlo si totiž užívám, spoléhám na něj, zastupuje jakési brnění a jeho absence mi vadí.

DEN #3

Pro tento den jsem se rozhodl vyhrabat nejširší kalhoty, které doma mám, ale popravdě též nebyly pro pokožku vhodné. To mi vnuklo myšlenku, že milovníci tohoto trendu musí bez oblečení vypadat jako oběti domácího násilí, protože přesně takhle jsem si na konci dne připadal já. Dosáhl jsem totiž sexy odřeniny a má pokožka toužila po objetí v podobě značky Calvin Klein. Protože tímto dnem pokus končím (jsem srab), dostáváme se k tématu – toaleta a chození naostro. Jsem zastáncem hygieny, ať už spodní prádlo nosím či ne, ale lidské potřeby jsou v rámci hygieny x chození naostro celkem výzvou. Nedokázal bych např. obléknout stejné džíny dva dny po sobě, protože jsem vlastně spodní prádlo nahradil oblečením a osobně spodní prádlo měním dvakrát denně kvůli posilovně. Člověk se potí a je zcela jedno, zda nosíte nebo nenosíte spodní prádlo. 

   

ZÁVĚR

Chození naostro bych klidně zvolil na pár hodin do pohodlného outfitu, ale na každodenní nošení rozhodně ne. Bez spodního prádla se neobejdu, protože představuje ochranu. Práce u Trenýrkárna.cz poukázala na fakt, že mnoho lidí nedodržuje hygienu, proto jsem na toto téma napsal hned několik článků. Chození naostro dle mého názoru vyžaduje mnohem vyšší hygienické způsoby. Jsem si stoprocentně jistý, že u tohoto trendu je důležité přizpůsobit šatník, protože na materiálu záleží. Jak jsem zmínil výše, dosáhl jsem podrážděné pokožky, odřenin a dokonce jsem se málem připravil o mužství. #poklopec Ve výsledku jsem se cítil nesvůj a v blízké době nehodlám končit vážný vztah se spodním prádlem, jsme spolu naprosto šťastní.

Jaké zkušenosti máte vy? Nosíte spodní prádlo či chodíte naostro? Trenýrkárna.cz nabízí přes 30 značek různých cen, které vám zajistí potřebný komfort.

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 016 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí