120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Spodní prádlo: LEVNÉ vs LUXUSNÍ (5 rozdílů)

Uveřejněno: 19.06.2017
Kategorie: TIPY

Levné VS luxusní. Óoo ano, všichni tuto problematiku známe. Nyní se společně pojďme mrknout na pět zásadních rozdílů v oblasti spodního prádla, které bychom všichni měli vzít na vědomí. 

SPODNÍ PRÁDLO: LEVNÉ VS LUXUSNÍ (5 ROZDÍLŮ)

Levné VS luxusní. Cena VS kvalita. Záleží vůbec na tom? Na světě existují dva druhy lidí. Pojďme si je rozdělit do dvou táborů.

➡ ➡ ➡Tábor č. 1 kupuje levnější spodní prádlo. Bere ho jako obyčejnou věc, kterou zkrátka odnosí, poté vyhodí a znovu obnoví. Kvalitu, materiál tento tábor neřeší, protože chce zkrátka ušetřit a dost možná ani neví, jaké to je být v táboře č. 2. Spodní prádlo stejně nikdo většinou nevidí, takže proč kupovat to luxusnější?

➡ ➡ ➡ V táboře č. 2 to chodí absolutně opačně. Preferuje luxusnější spodní prádlo, které se mimochodem stále pohybuje v normálních cenových podmínkách. Lidé z tohoto tábora milují ten pocit, když nosí výborně vyhlížející, pohodlné spodní prádlo, které je navíc vyrobené z kvalitního materiálu.

Nyní se pojďme detailně podívat na několik rozdílů, které vás možná donutí přejít z tábora č. 1 do tábora č. 2. Připraveni? Super!

MATERIÁL

Prvním, ale velmi zásadním rozdílem mezi levným a luxusním spodním prádlem je materiál. Kromě pocitu pohodlnosti totiž musíte dopředu uvážit také fakt, že spodní prádlo nejméně 100x vyperete v pračce. Je logické, že všichni chceme, aby vyprané prádlo vypadalo skvěle, ale to vám bohužel levný materiál neumožní. Materiál je zkrátka důležitý. Když se zaměříte na levné spodní prádlo a detailně si ho prohlédnete, zjistíte, že způsob provedení je absolutně nesmyslný, a kupující tudíž nedostane správnou funkci spodního prádla včetně té základní, a sice pohodlnosti.

SPODNÍ PRÁDLO: LEVNÉ VS LUXUSNÍ (6 ROZDÍLŮ)

JE DŮLEŽITÉ, ABY VÁM SPRÁVNĚ SEDĚLO

Mnoho lidí nakupuje spodní prádlo online například z Číny. Spodní prádlo je levné, poštovné zdarma, ale velikosti jsou absolutně rozdílné než zde v Česku. Je vyrobeno z levných materiálů, které se nepřizpůsobí různým typům postav. Prádlo je vyrobeno v sériích po tisících a z vlastní zkušenosti mohu říct, že se najde mnoho vadných či rozdílných kusů. Luxusnější značky se samozřejmě zaměřují na spoustu aspektů a jedním z nich je různorodost postav. Spodní prádlo tudíž sedí správně a navíc pohodlně, protože, jak už jsem zmínil v předchozím bodě, kvalitní materiál dělá své. 

SPODNÍ PRÁDLO: LEVNÉ VS LUXUSNÍ (6 ROZDÍLŮ)

FUNKCE

Každý člověk preferuje jiný druh spodního prádla, což je samozřejmě v pořádku, ale jakmile se jedná o funkci, je důležité si promyslet, k čemu vlastně spodní prádlo slouží. Mnozí z vás chodíte do náročné práce nebo se často věnujete sportovním aktivitám, a už jen z těchto důvodů je nutné si pořídit kvalitní spodní prádlo. Proto se vykašlete na levné a nekvalitní, jelikož je na úkor vaší pohodlnosti při jakýchkoliv aktivitách.

SPODNÍ PRÁDLO: LEVNÉ VS LUXUSNÍ (6 ROZDÍLŮ)

KLIENTSKÝ SERVIS

Je naprosto jasné, že jakmile si objednáte levné prádlo z jiných zemí, může se stát, že nepřijde, nebo naopak přijde, ale nebude splňovat různé podmínky. Už jen komunikace bude složitá a to nemluvím o reklamaci. Nákup levného spodního prádla zde v Česku je samozřejmě jednoduchá věc, ale opět se vám nedostane správného klientského servisu, proto je lépe navštívit obchody, jako jsme my Trenýrkárna a další. Máme perfektní klientský servis, fungujeme nejen jako e-shop, ale také jako kamenná prodejna, tudíž si zboží můžete prohlédnout, osahat a zkrátka najít to nejvhodnější spodní prádlo pro sebe.

SPODNÍ PRÁDLO: LEVNÉ VS LUXUSNÍ (6 ROZDÍLŮ)

Levné, nebo luxusní? Teď už je to doufám jasné rozhodnutí. 

Autor: Matěj Kašpar                                                                                                                                                                         pinterest

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (6)

Petr Oliva


20.03.2019 11:05:36

Vždyt je to jedno jestli to nebo tamto.

Vitek Viktor


27.02.2019 22:28:01

Je to dost pravda je hodně důležité si radši připlatit než kupovat ty šitky od Čínanů se nosit nedá.

Kamil Páleník


28.10.2018 13:12:32

No někdy drahé neznamená dobré....

Leo


25.08.2018 20:28:39

jo, chapu. diky, mate pravdu

Majkl


24.08.2018 19:27:45

pokud se pradlo nepřizpůsobí jakoze pkkozce, tak je na nic, ze jo?

Cool


26.07.2018 19:42:32

super článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí