120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

7 faktů ohledně spodního prádla, na které se pánové bojí zeptat

Uveřejněno: 03.06.2017
Kategorie: TIPY , TOP

Buďme k sobě upřímní. Muži většinou nosí stejný typ spodního prádla už od střední školy. Proč? Zvyk? Strach ze změny? Existuje mnoho mužů, kteří se zkrátka bojí zeptat na záležitosti z oblasti spodního prádla, a přesně pro ně je tento článek určený. Představujeme sedm zásadních otázek, na které jste se dost možná chtěli zeptat, ale nezeptali. A já vám na ně odpovím.

Sedm faktů ohledně spodního prádla, na které se pánové bojí zeptat

Otázka #1 – Jaké spodní prádlo je pro mě nejlepší?

Existuje mnoho typů spodního prádla, ale nejoblíbenější jsou rozhodně boxerky, trenky, slipy nebo tanga. Já osobně preferuji boxerky, jelikož příjemně obepínají tělo, což je samozřejmě skvělé při sportovních aktivitách, ale též tento fakt dodává chlapovi jistotu, že má vše na svém místě. Chápeme se? Volbu spodního prádla byste určitě měli synchronizovat nejen se svým životním stylem, ale také podle kalhot. Pokud nosíte slim nebo skinny kalhoty, nedoporučuji trenýrky, protože výsledek bude vypadat přinejmenším zvláštně.

Otázka #2 – Jak často by se mělo spodní prádlo prát?

Snadná odpověď – když je špinavé. Pokud jste sportovně aktivní, je logické, že se vaše spodní prádlo naplno seznámí s potem, proto je nejvhodnější měnit prádlo po každém tréninku nebo alespoň jednou denně. Upocené spodní prádlo není zrovna sexy a rozhodně vám nedodá pocit pohodlí. Pokud na světě stále existují muži, kteří čerstvost spodního prádla testují nosem (nemluvím o aktivitě zvané – fetiš, kdo jsem, abych vás soudil), měli by přestat! Existuje dané pravidlo, a sice: nové spodní prádlo pro každý den, OK? Pecka!

Otázka #3 – Kolik kusů spodního prádla by měl muž mít?

Nejlepším řešením je mít spodní prádlo alespoň na čtrnáct dnů v případě, že perete jednou týdně. Pokud ho máte víc = jedině dobře.

Sedm faktů ohledně spodního prádla, na které se pánové bojí zeptat

Otázka #4 Jaký je nejlepší materiál? 

Nejprve je třeba najít spodní prádlo, které vám opravdu pohodlně sedí, protože každý člověk preferuje jiný materiál. Nebojte se tedy zkoušet, zkoušet a zkoušet. Pánské spodní prádlo se vyrábí z různých materiálů, například nylonu, bavlny, modalu, hedvábí, spandexu či lycry. Výběr materiálů se odvíjí nejen od vašeho vkusu a preferencí, ale také od aktivit, které hodláte provozovat. Obecně však platí, že nejlepší volbou je bavlna či modal.

Otázka #5 Kdy má muž spodní prádlo vyhodit?

Každý muž by měl velmi dávat pozor na vzhled spodního prádla a měnit ho alespoň jednou ročně. Začněte tím, že odstraníte vybledlé, potrhané či nějakým způsobem poškozené prádlo (Hlavně ho prosím nedarujte dál, OK?). Dále také vemte v potaz svou váhu, protože pokud jste přibrali nebo naopak zhubli, je třeba spodní prádlo změnit.

Sedm faktů ohledně spodního prádla, na které se pánové bojí zeptat

Otázka #6 Měl bych se rozhodnout pro speciální spodní prádlo?

Pokud máte problémy se svým tělem, určitě o speciálním prádle přemýšlejte. Není na tom nic ostudného, spíše přejdete na logické, užitečné řešení a navíc se budete cítit lépe. Na internetu najdete mnoho možností. Ženy považují mužské pozadí za druhou nejpřitažlivější část těla, takže pokud máte placatější zadek, noste zkrátka speciální boxerky, které vytvářejí efekt plnějších hýždí. Každý máme něco, no ne, pánové?

Otázka #7 Co takhle jít na ostro?

Já osobně na ostro nechodím, protože mi to není pohodlné, ale spousta mužů po celém světě si to nemůže vynachválit. Nicméně nezapomeňte, že spodní prádlo udržuje vaše mužství tam, kde má být, ale též chrání vaši pokožku od různých materiálů vašich kalhot a ano, občas také od zipu u poklopce (auvajs).

Sedm faktů ohledně spodního prádla, na které se pánové bojí zeptat

Tak co, pánové? Trefa do černého? :) 

Autor: Matěj Kašpar                                                                                                                                                                     pinterest

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí