Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Tipy na dárky aneb Trenýrkárna.cz garantuje dodání do Vánoc

Uveřejněno: 27.11.2018
Kategorie: TIPY , TOP

HOU HOU HOU vážení čtenáři. Je to tak, blíží se Vánoce, a tak je nám zcela jasné, že každý TIP na dárek je přijímán s otevřenou náručí. Naštěstí pro vás, trenýrkové království se otevírá a přináší hromadu tipů na bezvadný dárek pro vaše milované. Jste připraveni? Jdeme na to!

Vánoční stromeček pod kterém je spoustu spodního prádla jako dárek k Vánocům, trenky, boxerky, ponožkky

SPODNÍ PRÁDLO JE ZÁKLAD

Spodní prádlo může být zcela fantastickým dárkem, jelikož ho potřebuje skoro každý, ale než se vrhnete na nákup, doporučujeme si zahrát na agenta a udělat si průzkum. U takového dárku je totiž nutné zvolit správnou velikost, střih, oblíbený materiál, barvu a značku. Zní to děsivě? Nebojte se, u nás seženete i vouchery. Pokud vám partnerovo spodní prádlo nevyhovuje, Vánoce jsou skvělým způsobem, jak drahé polovičce neinvazivně vnutit nový styl. Ze značek doporučujeme pány oblíbenou společnost STYX, dále Calvin Klein, 69SLAMPuma, Represent a Victoria's Secret.

Spodní prádlo, české trenýrky Styx

     

PONOŽEK NENÍ NIKDY DOST

Jako dětem nám ponožky v podobě dárku vyloženě kazily náladu, ale takový dospělák na ně nedá dopustit. Trenýrkárna.cz nabízí bohatý výběr, takže ať už preferujete ponožky delší, kotníkové, barevné, pruhované, puntíkované, bambusové či třeba vánoční, jsme tu pro vás. Co se týče značek, doporučujeme hlavně STYX, RepresentInfantia, Gosh a také Gino.

Ponožky

   

ÚTULNÉ PYŽAMO UDĚLÁ RADOST

V zimních měsících není nic lepšího, než skořicí provoněné dny, které si můžete užít v útulném pyžamu značky Calvin Klein nebo Molvy.

Pyžamo

   

SEXY PRÁDELKO

Sexy prádelko má hned několik schopností. Potěší totiž nejen obdarované ženy, ale také muže, kterým se naskytne příjemný pohled a navíc ještě okoření chvíle v ložnici, na lince, na pračce… Však moc dobře víte, o čem mluvíme! Pokud se vám rozzářily oči, značka Obsessive je vaší vánoční odpovědí!

Sexy Prádelko

    

VESELÝ ZA KAŽDÉ OKOLNOSTI

Sranda musí být, a právě proto Trenýrkárna.cz nabízí velké množství produktů s vtipnými potisky a ručně pletené trenky, které rozesmějí (nebo rozvášní) i ledovou královnu. Nevěříte? Však se mrkněte sami.

Vtipné spodní prádlo

Trenýrkárna.cz nabízí přes 30 značek, které zahrnují velké množství produktů. Stačí probádat náš e-shop, kamenný obchod nebo zdarma stažitelnou aplikaci. Pokud objednáte do 17. prosince, garantujeme dodání do Vánoc.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář