120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Tipy na dárky pro ženy 2021

Uveřejněno: 19.10.2021
Kategorie: TIPY

Vánoce klepou na dveře a vy už zase marně přemýšlíte, čím potěšíte ty nejdůležitější ženy ve svém životě? Tentokrát na to ale nejste sami – trochu jsme pátrali a sestavili jsme pro vás seznam originálních dárků k Vánocům, které potěší partnerku, maminku, sestru i kamarádku. Tak se pusťte do čtení a načerpejte vánoční inspiraci!

Nejlepší dárek k Vánocům pro ženu? Kvalitní prádlo!

Pokud si nevíte rady s vánočním dárkem pro svou přítelkyni, maminku, sestru nebo kamarádku, vsaďte na kvalitní spodní prádlo. Při jeho výběru však zapomeňte na vlastní vkus a myslete na ženu, kterou jím chcete obdarovat. Pro které barvy má slabost? Jaké střihy jí lichotí? A v jakém prádle se cítí pohodlně a sama sebou?

Tip: Abyste předešli nepříjemnému faux paux, pokuste se zjistit běžnou velikost prádla, kterou obdarovaná nosí. Pak mrkněte do velikostní tabulky a vyberte tu pravou.

Inspirace na vánoční dárky pro ženy

Co je lepšího než kvalitní a perfektně padnoucí spodní prádlo? Ještě víc kvalitního a perfektně padnoucího spodního prádla! Dejte ženám ve svém životě najevo, jak moc vám na nich záleží, a překvapte je na Vánoce jedním z našich originálních dárků.

Mystery box

Ženy milují, když je nepřestáváte překvapovat a dáváte jim i po letech najevo, že vám na nich skutečně záleží. Jestliže už vám ale docházejí nápady na vánoční dárek pro svou partnerku, sestru nebo kamarádku, nemusíte propadat panice. Připravili jsme pro vás. Mystery box – originální předplatné, které bude obdarovanou pravidelně zásobit zbrusu novými trenkami Styx. Ty jsou vyrobeny ze 100% bavlny, která je velmi lehká, prodyšná a skvěle si rozumí i s citlivou ženskou pokožkou.

Adventní kalendář

12 dámských trenek, 11 ponožek a jeden tajný dárek. Dohromady 24 produktů Styx, které tvoří jedinečný adventní kalendář. Naplňte ho spodním prádlem a ponožkami dle vlastního výběru a pak už jen sledujte, jak vaše partnerka každé ráno pospíchá zjistit, co za poklady skrývají jednotlivé dny.

Co manželce k Vánocům

Vymyslet vánoční dárek pro manželku, který by ji i po letech společného soužití překvapil, není jen tak. Každá žena ale ocení, pokud pod stromečkem objeví luxusně zabalené spodní prádlo nebo hřejivý župan.

Prádlo v luxusním balení

Nalaďte se na romantickou notu a pořiďte své drahé polovičce sexy dámské prádlo, ve kterém si bude připadat neodolatelně a žensky. Vsaďte na klasické dámské kalhotky, trendy brazilky nebo nadčasová tanga a doplňte je skvěle padnoucí podprsenkou, která zdůrazní přednosti vaší partnerky.

Většině žen se trefíte do vkusu značkovým spodním prádlem Calvin Klein nebo Tommy Hilfiger v elegantní černé barvě. Konkrétní typ prádla záleží na preferencích vaší ženy – sportovně založeným dámám bude vyhovovat braletka a klasicky střižené kalhotky, zatímco ženy vamp ocení krajkovou push-up podprsenku a tanga.

Tip: Při výběru spodního prádla pro svou manželku se inspirujte tím, jaké prádlo nosí nejraději. Chcete přece, aby dárek od vás skutečně využila a neoblékala si ho jen z povinnosti.

Měkkoučký župan pro chvíle pohody

No řekněte sami, je snad něco lepšího, než se po horké koupeli zabalit do nadýchaného, měkoučkého a hřejivého županu? Vsadíme se, že ani vaše žena netouží po ničem jiném! Župan zabalte do dárkové krabice a klidně k němu přibalte koupelovou sůl, několik svíček a éterický olejíček, ať se vaše manželka pořádně rozmazlí.

Co přítelkyni k Vánocům

S přítelkyní vám to už nějaký ten pátek skvěle klape, tak hlavně abyste to nepokazil nevhodným výběrem vánočního dárku! Můžeme vás ale ujistit, že dárkově zabaleným svůdným prádlem nebo noční košilkou určitě nešlápnete vedle.

Svůdné prádlo, které potěší oba

Sexy souprava spodního prádla potěší vás oba, musíte ji ale vybrat správně. Pokud si vaše přítelkyně potrpí na sexy kousky, klidně jí pořiďte rudý korzet a podvazky. Některé ženy byste ale takovým vánočním dárkem mohl spíše vylekat. V takovém případě zvolte raději méně vyzývavé střihy prádla v klasickém černém provedení.

Oblékněte ji do saténu

Kromě hezkého spodního prádla by si každá dáma měla zakládat i na kvalitním nočním prádle. Překvapte proto svou přítelkyni saténovým pyžamem nebo svůdnou noční košilkou, která nechává dostatek prostoru fantazii.

Co mámě k Vánocům

Celý život se o vás starala, na rukou vás nosila a na Štědrý den vás jistě zahrnula dárky, po kterých jste toužili. Teď máte příležitost oplatit své mamince její péči a ukázat jí, že vám na ní skutečně záleží. Inspirujte se našimi tipy na vánoční dárky pro mámu, které jí vykouzlí úsměv na tváři.

Vsaďte na klasické spodní prádlo

Vaše maminka už si do výběru spodního prádla jistě nenechá mluvit. Respektujte to a darujte jí k Vánocům krásně zabalené luxusní prádlo, které ctí pohodlí a nadčasovost. Naším tipem jsou bezešvé kalhotky klasického střihu, které jsou velmi pohodlné a díky absence švů se pod oblečením stávají neviditelnými. Vaše maminka už se tak nemusí obávat, že by jí pod těsnými šaty či lehkými kalhoty prosvítalo spodní prádlo.

Ponožky, které zahřejí až u srdce

Také vám maminka celé dětství kladla na srdce, ať máte nohy v teple? Inspirujte se jejími slovy a darujte jí pod stromeček pletené ponožky s vánočním vzorem, které spolehlivě zahřejí. V Trenýrkárna.cz je pořídíte ve výhodném balení, které stačí dárkově zabalit, převázat mašlí a dárek k Vánocům pro mámu je na světě!

Co sestře k Vánocům

Znáte ji jak své boty, ale přesto vás nenapadá, čím ji letos na Vánoce udělat radost? Nebojte, vymysleli jsme to za vás a přinášíme vám zaručené tipy na vánoční dárek pro sestru.

Trenýrky pro celou rodinu

Uznáváme, že kupovat své sestře spodní prádlo se příliš nehodí. Dámské trenýrky se ale dají nosit na doma i na spaní, takže s nimi rozhodněte nešlápnete vedle. Mají pohodlný střih, elastickou gumu v pase a originální design, který se jen tak neokouká. A víte, co je nejlepší? Pořídit můžete sladěné trenky pro celou rodinu a dárky k Vánocům máte v tu ránu vyřešené!

Ponožky pro veselé nátury

Ponožky s vtipnými motivy jsou znakem lidí, kteří se nebojí riskovat, otevřeně vyjadřují své myšlenky a rádi na sebe strhávají pozornost. Poznáváte v tom svou sestru? Pak jí pořiďte veselé ponožky, díky kterým světu ukáže svou hravou a svobodnou osobnost.

Tip: Dokonalým dárkem k Vánocům pro sestru se stanou bavlněné ponožky Styx a Represent, které vznikají pod rukama českých švadlenek.

Co kamarádce k Vánocům

Marně si lámete hlavu s vánočním dárkem pro svou kamarádku? Co takhle obohatit její šatník o pohodlné pyžamo nebo sportovní legíny, ve kterých může vyrazit do města, na výlet i za sportem?

Pyžamo pro dlouhé zimní večery

Během mrazivých večerů se každá žena s radostí zachumlá do teplého pyžama s dlouhými nohavicemi i rukávem. V zimě se přímo nabízí sáhnout po flanelovém pyžamu, které je jako stvořené pro pohodové chvíle u hořícího krbu. Má-li vaše kamarádka smysl pro humor, nebojte se vybrat pyžamo s vánočním potiskem. Tučňáků a sobů totiž není nikdy dost!

Tip: Nevíte-li si rady, vsaďte na dámské pyžamo z jemné a prodyšné bavlny, které pokožku nechává volně dýchat.

Legíny pro nezastavitelné ženy

Ať už vaše kamarádka ráda navštěvuje fitko, nebo běhá celé dny kolem dítěte, možná by jí přišly vhod nové sportovní legíny. Jsou stylové, pohodlné a perfektně střižené, takže sluší každému typu postavy. Elastický materiál zpevní stehna a zadeček, vyšší pas zase umně zamaskuje větší bříško.

Vybrat dárky pro ženy už pro vás nebude problém a věříme, že své blízké potěšíte překvapením pod vánočním stromečkem.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí