120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Tipy na vánoční dárky pro muže: pohodlné spodní prádlo

Uveřejněno: 26.11.2020
Kategorie: MÓDA , TIPY

Muži milují praktičnost a pohodlí. Podle čeho vybírat, abyste si je získali? Váš partner určitě ocení měkké dárky v podobě příjemných bavlněných trenek nebo boxerek, které navíc budou v jeho oblíbeném designu. Kamarádovi a členům rodiny zase udělají radost originální ponožky či pyžama. Pak už stačí jen trefit se pánům do vkusu a také do velikosti.

Značkové modely

Mužům, kteří dbají o svůj zevnějšek a potrpí si na luxus, vyberte některý z modelů od značek Calvin Klein nebo Tommy Hilfiger. Značkové trenýrky jsou sice dražší, ale za trendy design a dokonalý komfort stojí za to si připlatit. Navíc patří mezi nejoblíbenější dárky, chybu s nimi rozhodně neuděláte. A skvělý tip máme i pro milovníky lokálních produktů, vysokou kvalitou a cool motivy se může pochlubit i spodní pro muže od české značky Styx.

Oblíbené motivy a střihy

Dárky pro muže se nejlépe vybírají podle jejich zálib. Máte doma pejskaře nebo milovníka jednorožců? Pak ho určitě potěší trenky s tímto motivem. Ne všichni pánové si ale na takové vtípky potrpí, pokud si nejste jistá, že mu udělají radost, vsaďte spíš na jednobarevnou klasiku.

Boxerky, trenky nebo slipy?

Říká se, že ženám se na mužích nejvíc líbí upnuté boxerky a pánové preferují volnost trenýrek, ale dnes už to tak docela neplatí. Někdo má v oblibě třeba i dnes ne zrovna moderní slipy. Menším mužům tento střih opticky prodlužuje nohy a lichotí i vyrýsovaným postavám. Sportovci si zase v poslední době hodně oblíbily tzv. jocksy, ve kterých se skvěle běhá i cvičí, mají podobný střih jako tanga, ale jsou mnohem pohodlnější. Komfort při nošení je navíc z velké části daný i materiálem a správnou velikostí, ne jen střihem. Správnou velikost si tedy raději nenápadně ověřte v partnerově šatníku, a to ať už se rozhodnete pro jakýkoli typ prádla.

Cool ponožky

I malé dárky pro muže by měly být originální a promyšlené. Pokud stále váháte, co příteli k Vánocům, vsaďte na tradiční dárek – ponožky. Kreativním duším pořiďte veselé barevné varianty, díky kterým budou mít v práci ještě lepší nápady. Prakticky založení pánové ocení spíš pohodlné přírodní materiály jako bavlnu, bambus nebo merino vlnu. O barvy a vzory jim zase až tolik nejde.

Z vánoční edice

Baví vás vánoční pyžama? Pak ho kupte nejen partnerovi, ale třeba i sobě. V Americe je nosí celé rodiny, tak proč nezavést tuhle instafriendly tradici i u nás? A jestli vám přijdou pyžama staromódní, zkuste něco stejně pohodlného, ale víc sexy.

Vánoční prádlo pro muže?

Vánoční spodní prádlo má rozhodně svoje kouzlo. Sice ho nevyužijete po celý rok, ale pokud dobře vyberete a nezapomenete ani na správné skladování, nemusíte se bát, že by vám do příštího roku nevydrželo. Vánoční trenky jsou vtipné a přitom sexy, takže jestli nemáte doma naprostého suchara, bude mít z takového tematického dárečku radost a třeba příště podobně obdaruje zase on vás.

zdroj: trenyrkarna.cz

Aby vám to ladilo

Dvojnásobně potěší spodní prádlo pro páry, které může vyjadřovat třeba vaše společné záliby a vášně. Je jen na vás, zda se rozhodnete pro sladěné pánské a dámské trenky nebo k trenkám pro partnera vyberete pro sebe sexy kalhotky. Zejména při online nákupu doporučujeme dát si pozor na to, aby stejné motivy na rlzných střizích vypadaly dobře.

Pohodlné nákupy na e-shopu

Online obchod se spodním prádlem má několik výhod. Vánoční dárky pro muže tu vyberete rychle, jednoduše a anonymně, takže se nemusíte ostýchat na zákaznické podpoře na cokoli zeptat. A  kdyby dárek přece jen nevyhovoval, je možné ho do 120 dnů bezplatně vyměnit. 

Rychle a ve vánočním balení

Trenyrkarna.cz nabízí i expresní doručení nebo vyzvednutí zboží na výdejnách a samozřejmě vám všechno dárkově zabalí. Pokud tedy nepatříte mezi fanynky DIY, klidně přenechte vázání mašlí profesionálům a radši si s partnerem užijte předvánoční chvíle pohody.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí