120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Tipy na vánoční dárky pro ženy: kvalitní spodní prádlo

Uveřejněno: 12.11.2020
Kategorie: TIPY

Pokud si nevíte rady s vánočním dárkem pro manželku nebo přítelkyni, vsaďte na kvalitní spodní prádlo. Chybu neuděláte se svůdným krajkovým ani bavlněným spodním prádlem. Záleží na tom, jestli vaše partnerka preferuje sexy styl nebo spíš pohodlí, jaké se jí líbí střihy a barvy. Zkrátka a jednoduše, myslete při výběru výhradně na ni, ne na sebe.

Osvědčené značky

Velmi oblíbené jsou luxusní kousky od značek jako Calvin Klein nebo Tommy Hilfiger, které nabízejí jak samostatné podprsenky a kalhotky, tak celé sety spodního prádla. A v posledních letech stoupá i obliba extra pohodlných dámských trenýrek, obrovský výběr má například Styx. Možná ale hledáte něco originálního a neotřelého. Co třeba vánoční spodní prádlo nebo červené pyžamo pro tu správnou sváteční náladu?

Vtipně a ve stylu

Američané nosí na Vánoce stejná pyžama, v Evropě se ale umíme víc odvázat, a tak roste obliba sladěného spodního prádla pro páry.Výběr potisků přizpůsobte vašim společným zálibám, střih může být stejný, ale cool jsou i kombinace pánských trenek a dámských kalhotek. Kvalitní přírodní materiál by měl být v tomhle případě jasnou volbou.

Svůdné prádlo

Sexy souprava spodního prádla potěší vás oba, Musíte ji ale vybrat správně. Pokud si vaše žena nebo přítelkyně potrpí na sexy kousky, klidně jí pořiďte luxusní rudý korzet. Některé dámy a slečny byste ale takovým překvapením mohli spíš vylekat. Pro takové případy zvolte méně vyzývavé střihy prádla v tmavě modrém nebo fialovém odstínu. Modrá podtrhne sexappeal blondýnek a fialová sluší brunetkám. Nic samozřejmě nezkazíte ani černou klasikou, která si ale žádá zajímavější provedení.

Pohodlí v sexy krajkách?

Věřte nebo ne, i krásné krajkové prádlo může být pohodlné, záleží totiž hlavně na materiálu. Jestli vám nevadí investovat do dárků pro ženu vyšší částky, doporučujeme hedvábnou krajku. V opačném případě vybírejte takové spodní prádlo, které kombinuje příjemnou balněnou část s krajkovými detaily.

Jak se trefit do vkusu i velikosti?

Při výběru měkkých dárků je vždycky potřeba znát správnou velikost a u spodního prádla pro ženy obzvlášť. Raději si to ověřte v partnerčině šatníku, kde se zároveň můžete nechat inspirovat jejím oblíbeným stylem. Všichni muži, kteří si sami na nákup netroufají, mají ještě tři další možnosti, poradit se s kamarádkou, vybrat dárky přímo s partnerkou nebo tentokrát pro jistotu vzít za vděk dárkovými poukazy. Možná nejsou tahle řešení dokonale romantická, ale zase vám zajistí pohodový Štědrý večer. :)

Dárkový poukaz nemusí být nuda

Aby poukaz nepůsobil chladně a neosobně, pěkně ho zabalte a zkuste připojit i nějakou drobnost, která se vybírá snadněji. Ať už půjde o punčochy, kalhotky nebo třeba jen partnerčinu oblíbenou čokoládu, každou ženu takové milé gesto potěší.

zdroj: trenyrkarna.cz

Správně vyberete i v e-shopech

online obchodě se spodním prádlem vyberete dárky pro ženy stejně dobře jako v kamenných prodejnách. Během chvilky vám poradí odborníci na chatu, e-mailu nebo telefonu. Rozhodně ale nenechávejte nákup na třiadvacátého. Zákaznické podpory e-shopů i kurýři toho mají těsně před Vánoci nad hlavu a i vy byste byli zbytečně ve stresu. Pokud je doba doručení na hraně, opět se nabízejí dárkové vouchery.

Vánoční balení online?

U nás v Trenýrkárna.cz vám všechno rovnou i dárkově zabalíme, takže nemusíte shánět balicí papíry ani se trápit s vázáním mašlí podle Youtube. :)

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 994 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí