120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Tipy na vánoční dárky z Trenýrkárny

Uveřejněno: 20.11.2023
Kategorie: MÓDA , SPOLEČNOST , TIPY

Asi už znáte to každoroční klišé o tom, že Vánoce nejsou o dárcích, ale o tom, že je celá rodina spolu. Jenže opravdu to tak je? Skutečně se rodina netěší alespoň na malou drobnost, kterou od vás najde pod stromečkem? Jasně, že ano! Připravte se letos na Vánoce s předstihem. Poradíme vám, jak se trefit do dárků, se kterými uděláte opravdu radost!

zdroj: unsplash.com

Jedním nákupem vyřešíte dárky pro celou rodinu

Na našem e-shopu najdete kategorii, která je jako stvořená pro pořizování vánočních dárků. Jedná se o zvýhodněná balení, což jsou packy s pánským, dámským i dětským spodním prádlem. K dostání jsou balíčky, ve kterých je několik kousků spodního prádla. Velikost packu vybírejte podle toho, kolik členů rodiny chcete obdarovat, nebo kolik kusů spodního prádla chcete dát jednomu členu rodiny.

K dostání jsou packy se 2, 3, 5, 7 i 10 kousky. Z jednoho packu tak uděláte třeba 10 vánočních dárků a to se vyplatí, nemyslíte? Ve zvýhodněných baleních najdete ponožky, kalhotky, trenky, boxerky, slipy, podprsenky. Zkrátka základní druhy spodního prádla v nejoblíbenějších střizích.

Kromě toho, že můžete pack rozdělit na několik dárků, můžete jej věnovat i vcelku. Jaké výhody tím získáte? Ušetříte čas, peníze i balicí papír.

Udělejte radost vánočními motivy

Jak chytře vybrat vánoční dárky? Dívejte se po těch, které zdobí vánoční vzory. Se spodním prádlem ve vánočních barvách a s vánočním potiskem rozhodně nesáhnete vedle. Mezi klasické vánoční barvy patří zelená a červená. Pokud je to ale na vás příliš „americký trend“, máte na výběr z mnoha dalších barev.

Co se týče vánočních motivů, klasicky se jedná o vánoční stromky, sněhuláky, vločky, soby nebo ozdoby na vánoční stromeček. Jestliže pro vás není taková klasika dost originální, zkuste třeba motivy perníčků, Santa Clausů a vánočních čepic.

Připravili jsme pro vás ponožky, dámské, pánské i dětské trenky nebo pyžama s vánoční tématikou. Například vánoční ponožky jsou skvělým dárkem pro kolegy v práci, ale nejen pro ty.

zdroj: pixabay.com

Vánoční dárky, za které neutratíte majlant

Každý rok stojíte před otázkou, jak ušetřit za dárky? V tom případě se inspirujte v naší kategorii bestsellery. Za parádní ceny, které nezruinují váš rozpočet na Vánoce, pořídíte jak jednotlivé kousky, tak celá balení značkového spodního prádla českých i světoznámých značek. V bestsellerech najdete spodní prádlo pro pány, dámy i děti.

Tipy na chytré vánoční dárky pro něho i pro ni

Spodní prádlo je typickým dárkem, který si vzájemně dávají zejména partneři. Obvykle se jedná o luxusní podprsenky, kalhotky, trenky, boxerky nebo slipy. Letos se ale nemusíte držet jen v těchto kategoriích. Víte, jaké další kousky udělají vaší polovičce radost?

  • Župany – k dostání jsou v celé řadě provedení. Můžete zvolit příjemný, měkký a teplý župan, který oceníte po sprchování nebo horké koupeli. Další možností jsou dámské saténové župánky, které chrání nejen před chladem, ale také dokážou zabrnkat na erotickou notu.
  • Pyžama – na výběr máte z letních pyžam s krátkým rukávem a s kraťasy, ale také ze zimních modelů, které mají rukávy a nohavice dlouhé, takže zahřejí. Oblíbené jsou noční košile, které máme i ve střihu pro muže.

zdroj: unsplash.com

Ušetřete své nervy a finance a nenakupujte na poslední chvíli

Typický scénář, který každý rok opakuje spousta lidí. „Vždyť je teprve listopad, na nákup dárků mám ještě dost času.“ Jenže ani se nenadějete a už vám zbývá méně než měsíc, pak 14 dní a… Stres je na světě. Rychlé shánění a vymýšlení, čím byste komu udělali radost.

Nákupy na poslední chvíli obvykle znamenají, že bez rozmyslu pořídíte věc, která se možná obdarované osobě nebude líbit, ale vy si můžete na seznamu odškrtnout, že máte hotovo. Jak vás ale pak překvapí výpis z účtu, když zjistíte, že se za prosinec blížíte k červeným číslům!

Udělejte to letos jinak. Začněte s nakupováním už v listopadu. Včasné nakupování má totiž 3 hlavní výhody:

  1. máte čas si rozmyslet, jaký dárek a komu pořídíte,
  2. rozložíte si finanční zátěž do více měsíců,
  3. nebudete se děsit, že vám přepravní společnost nestihne dárky doručit, případně si ušetříte stání ve frontách v přecpaných obchodech.

S měkkým dárkem nesáhnete vedle

Tzv. měkouše ocení snad všichni dospělí. Jedinou skupinou osůbek, které měkké dárky zase tak nevytrhnou, jsou děti. Když si ale dáte na výběru záležet, můžete i dětem připravit vtipným, barevným a veselým spodním prádlem překvapení a velkou radost.

Jací měkouši mají pod stromečkem největší úspěch?

Soupravy dámského spodního prádla,

zdroj: pixabay.com

Hlavně trefit správnou velikost a střih

Je pravda, že při výběru spodního prádla a oblečení je ošemetné vybrat správnou velikost a odpovídající střih. I na to však existují chytré a prověřené rady a metody.

S velikostí vám pomůže jiný kousek oblečení nebo spodního prádla, který osoba nosí. Výběr pro partnera je nejjednodušší. Zkrátka otevřete jeho šatník, vezměte do ruky trenky, kalhotky, ponožky nebo tričko a zkontrolujte velikost. Velikost se značí buď číslicemi, nebo písmeny. Na internetu najdete řadu tabulek a nástrojů pro převod velikosti na číslice, písmena nebo centimetry. A když si nejste jistí, tak zkrátka vybraný kousek změřte pomocí krejčovského metru a poraďte se s prodejcem. Třeba u nás v Trenýrkárně můžete pro pomoc s výběrem využít možnost chatovacího okna nebo zákaznické linky.

O něco náročnější, především pro muže, je výběr podprsenky. Je potřeba se řídit velikostí podprsenky, která se skládá z číslic, označujících obvod hrudníku, a písmen, která prozrazují velikost košíčku. Kromě velikosti si všímejte také:

zdroj: pixabay.com

Jak si poradíte s výběrem vhodného střihu? I tady se vyplatí nahlédnout do šatníku, nebo obdarovanou osobu perfektně znát. Pokud je žena sportovní typ a nosí sportovní oblečení i sportovní spodní prádlo, těžko zajásá nad krajkovou push-up podprsenkou. Naopak romantická duše, která si potrpí na jemné a hedvábné materiály, jen stěží ocení sportovní střih podprsenky.

U výběru pánského spodního prádla je to podobné jako u žen. Sporťáci nejraději nosí pohodlné boxerky, případně slipy. Jde o přiléhavé střihy, díky kterým při sportování o spodním prádle téměř nevíte. V případě, že vybíráte spodní prádlo pro chlapíka, který je pohodář a nad věcí, rozhodně se trefíte s pánskými trenkami, které patří k tomu nejpohodlnějšímu, co je na trhu k dostání. Třetí kategorií jsou muži, kteří se nebojí experimentovat. Těm můžete bez rozpaků „naježit“ stylová tanga. Bude to nová výzva, které se určitě rádi zhostí.

 

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí