120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Gigantický výprodej! Slevy až 80 %
Gigantický výprodej! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Tohle se jen tak nevidí: extravagantní spodní prádlo

Uveřejněno: 10.04.2023
Kategorie: MÓDA

Vystupte z šedi klasických střihů, vzorů a materiálů. Extravagantní spodní prádlo okoření nejen společné chvilky s partnerem, ale také zvedne vaše sebevědomí. Ten, kdo se nerad předvádí, může nosit extravagantní kousky pod oblečením a jen si užívat pocitu: „ Jo, mám ho na sobě!“ Ti ostatní můžou netradičním spodním prádlem okořenit svůj outfit. Inspirujte se nejvíc crazy a extravagantním spodním prádlem.

Extravagance je odrazem vašeho skutečného já

Oblečení i spodní prádlo o vás vypovídá více, než si myslíte. Svému okolí jím říkáte, jaký máte vkus a jak je nastavení vaší mysli. Mnoho žen i mužů si myslí, že je extravagantní styl příliš neobvyklý, a proto s jeho „použitím“ váhají. Víte ale, že když do svého šatníku či prádelníku přidáte pár extravagantních kousků, vylepšíte svůj look a vystoupíte z davu?

Extravagantní styl je o neuposlechnutí aktuálního módního diktátu, podle kterého se řídí všichni. Nemůžete se proto divit, že se míjíte s lidmi, kteří mají stejné oblečení, líčení, doplňky nebo boty. Co znamená extravagance? Jde o něco, co je neobvyklého, ale zároveň nepřekračuje hranice zdravého rozumu. Je ale potřeba s ní umět pracovat. Tedy kombinovat ji s klasickými kousky a střihy.

Nezáleží na pohlaví ani na věku

Extravagance si libuje ve výstřednosti. Díky extravagantním doplňkům, spodnímu prádlu nebo oblečení se stanete středem pozornosti. Přestože se k tomuto stylu hlásí především mladší generace, sluší i zralejším mužům a ženám. Jen je potřeba s ní umět pracovat a přizpůsobit ji svému věku. Co třeba Madonna současnosti? Ta už je spíš za hranou vkusu. Ale co třeba Jiří Korn? Platí za módní ikonu, která umí s extravagancí dokonale balancovat.

zdroj: expres.cz

Kdy je spodní prádlo extravagantní?

Extravagantní spodní prádlo se obvykle nenosí na doma, takže zapomeňte na obyčejné bavlněné kalhotky klasického střihu nebo hladké jednobarevné podprsenky. Extravagance má své charakteristické prvky.

  • Střih – klasické střihy ozvláštňuje netradiční zpracování. Objevují se šňůrky, třásně, rafinované průstřihy, háčkování atd.
  • Materiály – spíše než na bavlnu narazíte na satén, krajky, umělé materiály (polyester, polyamid, polypropylen), kůži, kožešiny.
  • Zdobení – v centru pozornosti jsou třpytivé kamínky, řetízky, výšivky, krajky, potisky, korálky, proužky, kovové aplikace a další.

Inspirujte se extravagantním spodním prádlem

Jaké netradiční, luxusní a sexy kousky spodního prádla jsou k vidění na veřejnosti?

Extravagantní podprsenky

Provokativní podprsenky mají daleko do klasických a rozhodně se nenosí pod oblečením. Obvykle toho moc nezakrývají. Jsou výstřední a jejich posláním je především přitáhnout pozornost. Holky, oblékly byste háčkovanou, korálkovou nebo třeba jen nálepky na bradavky? Přesně tak totiž netradiční podprsenky vypadají.

zdroj: fashionista.com

zdroj: fashionista.com

zdroj: fashionista.com

Tyto podprsenky jsou plnohodnotnou součástí outfitu a mají suplovat topík. Pokud jsou pro vás až příliš výrazné, zvolte decentní extravaganci, kterou necháte vyniknout třeba pod průhlednou či průsvitnou halenkou. Nejoblíbenější jsou trojúhelníkové podprsenky.

zdroj: palladiumblog.cz

zdroj: palladiumblog.cz

Extravagantní kalhotky

Někteří módní návrháři jsou naprosto proti zažitým konvencím. Z kalhotek udělali dominantní část oblečení, kterou by bylo škoda schovávat, a proto se nosí místo kalhot. Jak byste se cítila v kalhotkách klasického střihu, které zdobí tisíce blyštivých flitrů?

zdroj: zena-in.cz

Pokud se necítíte na to, abyste na veřejnosti chodila v kalhotkách, byť se jedná o stylové zpracování, můžete sáhnout po něčem, v čem se budete výjimečně cítit jenom vy. Nebo svá extravagantní tanga předveďte partnerovi. Proužky a pásky jsou dnes v kurzu.

zdroj: unsplash.com

Inspirováno fetish core

V tomto extravagantním spodním prádle budete svádět, pohoršovat i dráždit. Módní kousky čerpají inspiraci v BDSM. Ostatně nejen BDSM, ale i další fetiše se ve velkém dostávají do mainstreamové módy. Setkáte se tedy nejen s obojky nebo s pouty na ruce. V extravagantním dámském spodním prádle si své místo našly i páskové postroje. Nejčastěji se vyrábí z kůže nebo z imitace kůže, kterou zdobí kovové prvky. Postroje se rozhodně nenosí jen v ložnici. Dámy je vystavují na odiv. Nosí je jako součást oblečení.

zdroj: idnes.cz

Sexy korzety

Korzet rozhodně patří do šatníku milovnic extravagance. Společně s podvazky platí nejen za sexy obleček pro intimní hrátky, ale můžete v něm vyrazit i na veřejnost. Jeho výhodou je, že vytvaruje pas a zvýrazní ňadra. Skvěle vypadá pod průhledným krajkovým topem, ale obléct ho můžete i na klasickou bílou košili. Docílíte tak kombinace extravagantního a klasického kousku. Zkombinujte ho třeba se splývavými džínami nebo kalhotami. A pokud na sebe chcete upozornit, oblečte k němu šortky nebo krátkou sukni. Dejte však pozor, abyste nevypadala lacině.

zdroj: unsplash.com

zdroj: extrafit.cz

Punčochy na tělo

Už jste slyšela o bodystockingu? Jde o síťovaný overal, který má různé sexy průstřihy. K dostání jsou jak vulgární, tak elegantní provedení. Toto extravagantní spodní prádlo nechává vyniknout ženské křivky. Bodystocking můžete, ale nemusíte nosit se spodním prádlem. Vsadit můžete na push-up podprsenku. Tento obleček se nehodí do společnosti, ale spíše do ložnice, stejně jako punčochy s podvazky. Existují však síťovaná trika nebo kalhoty, které bez obav vyneste ven.

zdroj: en.wikipedia.org

Pohodlí na prvním místě

Pokud se rozhodnete jít ve stopách dámské extravagantní módy, pamatujte, že se v ní musíte cítit svá. Podprsenka musí perfektně sedět a kalhotky nesmí tlačit. Extravagance je o odvaze a mnohdy i o provokaci. Proto se musíte cítit sebejistá. Jen tak dodáte svému outfitu ten správný šmrnc.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 022 recenzí

98% hodnocení
15 321 recenzí