120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Trenky pro všechny zamilované páry

Uveřejněno: 24.09.2020
Kategorie: MÓDA

Lásku a zamilovanost si každý vychutnává po svém. Co vzájemnou vášeň podtrhnout trenkami pro páry, které jsou nesmírně pohodlné a stylové zároveň? Pořiďte si trenky pro páry i Vy a uvidíte, jak to Váš vztah perfektně oživí.  

zamilovaný pár muž a žena na balkoně v modrých párových trenkách značky STYX

zdroj: trenyrkarna.cz

Sekce trenek pro páry Vám přináší širokou nabídku nevšedních trenek, které jak jednou oblečete, už je nebudete chtít sundat. Svým komfortem, originalitou a cenovou přijatelností si zaručeně získají Vaše srdce a stanou se jedním z nejoblíbenějších módních kousků Vašeho šatníku. Vybírat můžete z široké nabídky trenek nejrůznějších barev, velikostí a značek. A záleží pouze na Vás, zda mezi Vaše favority budou patřit trenky s puntíky, trenky se srdíčky, trenky ve výrazných barvách, nebo naopak trenky v decentních tónech.  

Proč byste si měli pořídit trenky pro zamilované páry i Vy?

  • trenky skvěle podtrhnou Vaši žhavou zamilovanost

  • jedná se o perfektní dárek pro Vaši milovanou polovičku

  • jsou ideální na domácí lenošení ve dvou

Trenky pro páry úspěšných českých značek

Sekce párových trenek je plná trenýrek značek Styx a ELKA Underwear. Tyto značky Vám přinášejí vysoce kvalitní české módní kousky, které jsou šité s láskou a citem. Jedná se o značky, které se v České republice řadí mezi jedny z nejoblíbenějších a nejvyhledávanějších v oblasti spodního prádla. Jistě si z jejich nabídky vyberete i Vy.

Ikonická značka Styx působí na českém trhu již od roku 1996, kterou v tomto roce založili spolužáci a nejlepší přátelé Adam Sýkora a Petr Vlasák. V současnosti se značka Styx řadí mezi nejlepší prodejce spodního prádla u nás. Jako jedna z mála značek má Styx výrobu svého spodního prádla stále v České republice.

I značka ELKA Underwear se může pyšnit výrobou svých módních kousků v České republice. Kromě kvalitního zpracování značka ELKA Underwear klade velký důraz na výběr použitých materiálů. Trenky jsou kompletně vyrobené ze 100% bavlny a jejichž střih Vám poskytne jedinečný komfort a pohodlí. 

zamilovaný pár muž a žena na balkoně v barevných párových trenkách značky STYX

zdroj: trenyrkarna.cz

Trenky pro páry světových módních značek

Pokud byste však raději sáhli po trenkách světových módních značek, není nic snazšího. Stačí se mrknout do pestré nabídky jedinečných značek, jakými jsou například Tommy Hilfiger a Calvin Klein. Bezpochyby mezi nabízenými trenkami a kalhotkami naleznete takové, které by se k trenkám Vašeho partnera perfektně hodily. Trenky značek Tommy Hilfiger a Calvin Klein Vás okouzlí jedinečnými materiály, precizním zpracováním a luxusním designem.

Není zřejmě potřeba někomu dlouze představovat světovou módní značku Tommy Hilfiger.  Za synonymum sortimentu této modní značky lze považovat jednoduchost, kvalitu, eleganci a ležérnost. V naší nabídce najdete široký výběr dámského i pánského spodního prádla značky Tommy Hilfiger. A to především kvalitních kalhotek a podprsenek. Pro pány přinášíme široký výběr boxerek a trenýrek, které vás nadchnou zpracováním, ale také materiálem, který zajistí pohodlné nošení.

Již samotný název značky zní luxusně a přepychově. A právě takový je i samotný sortiment značky Calvin Klein. My Vám přinášíme širokou nabídku dámského a pánského spodního prádla této oslnivé značky, která je spojována se zaručeným komfortem nabízených kousků a použitím těch nejkvalitnějších materiálů. Konkrétně v naší nabídce kousků Calvin Klein naleznete pánské boxerky, slipy, trenky, pyžama a jocksy. Dámy potěšíme pestrou nabídkou kalhotek, tang, podprsenek a pyžam, které nejsou jen pohodlné, ale jsou také nesmírně svůdné.

Vsaďte na trenky pro páry i Vy. Uvidíte, jaký to do Vašeho vztahu vnese nový náboj plný vášně. 

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí