120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Trenýrkárna.cz podpořila nadační fond Pink Bubble a misi Loono

Uveřejněno: 12.03.2021
Kategorie: SPOLEČNOST

Světový den boje proti rakovině připadá každoročně na 4. únor a nám bylo potěšením v tento den podpořit  mimořádným finančním darem 27 709 Kč nadační fond Pink Bubble a misi Loono, se kterými dlouhodobě spolupracujeme.

Ve světový den boje proti rakovině jsme darovali organizacím Pink Bubble a Loono 10 % z našeho obratu. S nadačním fondem Pink Bubble spolupracujeme v rámci kampaně s českou značkou spodního prádla Styx, kterou založil bývalý ambasador kampaně FxCK CANCER Petr Vlasák, který svůj boj s rakovinou bohužel prohrál. To je také jeden z  důvodů, proč se této problematice a pomoci věnujeme dlouhodobě. Pink Bubble se zaměřuje na pomoc dětem a mladým lidem, kteří onkologicky onemocněli, a snaží se jim tak jejich podporou znovu vrátit úsměv do života.

Spolupráci s misí Loono a projektem #prsakoule jsme odstartovali společně s českou značkou spodníhoi prádla Styx v loňském roce, kdy vznikla kolekce trenýrek, jejíž výtěžek jde právě na podporu tohoto projektu. Projekt #prsakoule mise Loono zajišťuje osvětu především u mladých lidí, aby si uvědomili důležitost prevence rakoviny prsu a varlat.

Jsme rádi, že společnou spoluprací a to i s Vámi, můžeme přispět k tomu, aby se tak informace šířily k většímu množství lidí a podpořit ty, kteří to potřebují.

Pokud byste také rádi přispěli, mrkněte na stylové trenky Styx a pořiďte si třeba jeden kousek z kolekce Pink Bubble.

zdroj: trenyrkarna.cz

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 997 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí