120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Trenýrkárna.cz znovu přispěla na boj proti rakovině. Letos částkou 25 000 Kč

Uveřejněno: 08.02.2024
Kategorie: SPOLEČNOST

Dne 4. února, kdy se každoročně koná Světový den boje proti rakovině, Trenýrkárna.cz opět projevila svou podporu nadaci Pink Bubble. I díky příspěvkům od vás, našich věrných zákazníků, byla na pomoc v boji s touto nemocí poslána částka 25 000 korun.

Světový den boje proti rakovině (World Cancer Day)

Každý rok si 4. února připomínáme Světový den boje proti rakovině, který má za cíl upozornit na důležitost povědomí o tomto onemocnění a zároveň také zdůraznit, že preventivní opatření mohou mít zásadní význam pro naše zdraví. Zajímavým faktem je, že podle údajů Světové zdravotnické organizace (World Health Organization) by se až 60 % případů rakoviny dalo předejít změnami v našem životním stylu.

Naše osobní poslání v boji s rakovinou

Pro Trenýrkárna.cz se boj proti rakovině stal velmi osobní záležitostí. Ke vzniku tohoto závazku došlo po ztrátě Petra Vlasáka - spoluzakladatele značky Styx, který byl také ambasadorem iniciativy FxCK CANCER, avšak svůj boj s nemocí prohrál. Speciální kolekci trenýrek Pink Bubble vytvářel Petr ve spolupráci s Filipem, nadaným designérem, jenž do projektu vložil i své osobní zkušenosti s rakovinou.

Jedinečná kolekce trenýrek

Trenýrkárna.cz ve spolupráci se značkou Styx dlouhodobě podporuje charitativní projekty Pink Bubble a Loono prostřednictvím exkluzivních sérií trenýrek. Z této spolupráce vznikly designové pánské i dámské trenýrky Pink Bubble s komiksovými prvky.

"Vzhledem k tomu, jak je pro nás boj s rakovinou významný, podporujeme jej kromě naší stálé edice trenýrek Pink Bubble také samozřejmě i během Světového dne boje proti rakovině. Každoročně je pro nás tento den vzpomínkou na Petra a jsme moc rádi, že můžeme letos věnovat 10 % z obratu nadaci Pink Bubble," uvádí Ruslan Skopal. "V podpoře podobných projektů a nadací vidíme obrovský smysl, a proto i my chceme být součástí této pomoci," doplňuje Adam Rožánek. 

Loni jsme vybrali 24 751 Kč, letos dokonce 25 000

Letos se nám podařilo vybrat částku 25 000 Kč, která bude věnována nadačnímu fondu Pink Bubble, který poskytuje podporu mladým lidem, jimž do života vstoupilo onkologické onemocnění.

Chcete pomoci? Zapojte se!

Leží vám na srdci práce nadačního fondu Pink Bubble a chtěli byste jej podpořit? Máte možnost se zapojit! Nákupem trenýrek Styx z kolekce Pink Bubble pomůžete mladým lidem, které zasáhla rakovina, aby snadněji našli cestu zpět k plnohodnotnému životu.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí