120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

V pohodlí spodního prádla i během Vánoc

Uveřejněno: 04.12.2020
Kategorie: TIPY

Elegantní šaty, barevné ponožky pod kolena nebo tepláky? Záleží pouze na vás, co si během Štědrého dne i celých Vánoc oblečete. Důležité je, abyste se cítili dostatečně komfortně a to včetně spodního prádla.

Bývá už jakousi tradicí, že ženy během Štědrého dne volí spíše společenštější oblečení. Obzvláště pak během večera. Každá žena chce být u štědrovečerní večeře krásná a upravená. Jinak tomu nebývá ani u samotného rozbalování dárků. Pro ženy se jedná o výjimečnou chvíli, během které zkrátka chtějí působit skvěle. A bezpochyby se jim to daří. 

Ani muži nechtějí být většinou pozadu a usedají ke slavnostní večeři ve svetru, košili či dokonce i obleku s kravatou. V tomto oblečení ale rozhodně nevydrží během celých Vánoc. Později na řadu přichází pohodlnější módní kousky, ve kterých si mohou vánoční atmosféru užít naplno. Od toho taky přece Vánoce jsou. 

Vsaďte na komfort

Vánoce v sobě však ukrývají daleko víc, než pouze Štědrý den. A dovedete si představit, že byste v těch elegantních šatičkách a obleku strávili celé vánoční svátky? Však Vánoce mají být především dny plné pohody. Vsaďte proto na o trochu více komfortnější oblečení, které ovšem vypadá taky naprosto fantasticky a ani před návštěvou se za něj nebudete muset stydět. 

Pokud vás čekají spíše romantické Vánoce ve dvou s vaší drahou polovičkou, zkusit vsadit na originální trenky pro páry. Komfort je zaručen. A pokud náhodou ještě nemáte pro svého partnera či partnerku pořízené všechny vánoční dárky, můžete se trenkami pro páry nechat inspirovat. Jedná se totiž o skvělý tip na roztomilý dárek, který perfektně podtrhne vaši lásku.

Stylový komfort pro všechny ženy 

Ženy většinou chtějí za každé situace vypadat perfektně. To se ovšem nevylučuje s tím, že se zároveň nemohou cítit pohodlně. Stačí pouze zvolit to správné oblečení. Pokud byste si tedy letošní Vánoce ráda užila na maximum, hoďte na pár dní za hlavu všechny diety, zbytečně se nestresujte s úklidem a s punčem v ruce a v pohodlném oblečení se v klidu usaďte do křesla k vánoční pohádce. A jestliže chcete i u této činnosti působit svůdně a přitažlivě, stačí si pořídit některý z námi nabízených dámských županů. V tom vás váš partner rozhodně nepřehlédne. 

Nohy pěkně v teple

Mít nohy neustále v teple je základ pro celkové pohodlí. Nekonečně zmrzlé nohy nejsou nic příjemného. Přinášíme vám proto širokou a velmi pestrou nabídku nejrůznějších ponožek, se kterými zazáříte i během Vánoc. Ať už hledáte značkové ponožky pro pány, vysoké ponožky pro ženy, teplé ponožky do pořádně zimy nebo třeba ponožky s vtipnými motivy, tak u nás si zaručeně vybere každý.  

Ať je doma trochu veselo 

Pánové, pokud byste do své domácnosti chtěli vnést trochu té veselé atmosféry i během vánočních svátků, zkuste vsadit na kvalitní pánské trenky s vtipným motivem. Vy se budete cítit maximálně pohodlně a vaše drahá polovička se jistě nebude nudit. 

V posteli přes celé Vánoce

Vánoce by měly být předevšímčasem klidu a pohody. A taky pořádného odpočinku. Proto se rozhodně nebojte strávit během vánoční svátku v posteli klidně celý den. Abyste se i během takového dne v posteli mohli cítit stylově a pohodlně zároveň, pořiďte si kvalitní pyžamo, ve kterém díky jeho komfortu budete chtít strávit celé Vánoce.  

V teple i během zimních radovánek

A pokud vás představa strávených Vánoc v posteli tak úplně neláká a raději byste vyrazili ven, nepodceňujte pořádné oblečení. Pokud tedy nechcete, aby vás dohnalo zimní nastydnutí, merino vlna vás zaručeně zachrání. Nejenže nádherně hřeje, ale taky je velmi příjemná na dotek. Vyzkoušejte ji a uvidíte. 

 

A co vy, už víte, v čem strávíte letošní Vánoce?

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 010 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí