120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Život je příliš krátký na to, abyste nosili těsné a nepohodlné prádlo. Pokud patříte k mužům výraznějších tvarů a zároveň si příliš nepotrpíte na delší nohavičky, budou vám vyhovovat velké slipy v nadměrných velikostech. Díky přiléhavému střihu se neshrnují a dají se nosit i pod slim fit kalhotami, pod nimiž by nohavice od trenek nebo boxerek mo...

Život je příliš krátký na to, abyste nosili těsné a nepohodlné prádlo. Pokud patříte k mužům výraznějších tvarů a zároveň si příliš nepotrpíte na delší nohavičky, budou vám vyhovovat velké slipy v nadměrných velikostech. Díky přiléhavému střihu se neshrnují a dají se nosit i pod slim fit kalhotami, pod nimiž by nohavice od trenek nebo boxerek mohly být vidět. Pohodlné a funkční slipy pro muže oceníte také při sportu, jelikož se díky minimu látky budete méně potit.

Jak vybrat pánské slipy pro plnoštíhlé

Ať už máte nějaké to kilo na víc, jste kulturista, nebo vás příroda obdařila na těch správných místech, vždy se snažte střih a velikost spodního prádla přizpůsobit své postavě. Není totiž nic horšího, než když se prádlo nevzhledně zařezává do stehen a třísel nebo škrtí v pase. Pokud si tedy svou velikostí nejste jisti, vezměte do ruky krejčovský metr a pečlivě se přeměřte. Při nákupu prádla, pyžama nebo oblečení pro plnoštíhlé pak sledujte velikostní tabulky jednotlivých výrobců, které vám pomohou s výběrem.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–5 z 5 položek
1–5 z 5 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí