120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až -80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Podprsenky, ať už s kosticemi nebo bez, jsou nedílnou součástí prádelníku každé ženy. Podpírají a tvarují ňadra, dodávají sebevědomí a navíc dokážou ulevit od bolestí zad. Podupnuté tričko, tílko nebo šaty jsou jasnou volbou bezešvé podprsenky bez kostic, které jsou pod oblečením téměř neviditelné. Nebojte se proto investovat do dámského bezešv...

Podprsenky, ať už s kosticemi nebo bez, jsou nedílnou součástí prádelníku každé ženy. Podpírají a tvarují ňadra, dodávají sebevědomí a navíc dokážou ulevit od bolestí zad. Podupnuté tričko, tílko nebo šaty jsou jasnou volbou bezešvé podprsenky bez kostic, které jsou pod oblečením téměř neviditelné. Nebojte se proto investovat do dámského bezešvého prádla, které se díky elastickému materiálu přizpůsobí každé postavě, nikde neškrtí ani nedře.

Jak vybrat dámskou podprsenku?

Při výběru podprsenky je důležitá nejen její velikost a střih, ale také kvalita zpracování a provedení ramínek. Dámy s většími ňadry ocení vyztužené podprsenky se širokými ramínky, která se nikde nezařezávají, zatímco méně obdařené ženy si zamilují pohodlné podprsenky s trojúhelníkovými košíčky, které podtrhnou přirozený tvar prsou. Pokud toužíte po dechberoucím dekoltu, neměla by vám v šatníku chybět svůdná bardotka, jejíž tvar zvýrazňuje horní linii ňader, nebo push-up podprsenka, která poprsí přirozeně pozvedne a vytvaruje. 

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–19 z 19 položek
1–19 z 19 položek

100% hodnocení
6 950 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí