120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Originální, stylové, barevné a kvalitní. Přesně takové jsou dámské kalhotky z naší nabídky. Hledáte originální dárek pro svoji přítelkyni, manželku, kamarádku nebo sestru? Udělejte jí radost stylovým veselým spodním prádlem. Co takhle kalhotky s motivem zvířat? Nebo se pro daný čas hodí spíše dámské spodní prádlo s vánočními či valentýnskými mot...

Originální, stylové, barevné a kvalitní. Přesně takové jsou dámské kalhotky z naší nabídky. Hledáte originální dárek pro svoji přítelkyni, manželku, kamarádku nebo sestru? Udělejte jí radost stylovým veselým spodním prádlem. Co takhle kalhotky s motivem zvířat? Nebo se pro daný čas hodí spíše dámské spodní prádlo s vánočními či valentýnskými motivy? Projděte si nabídku klasických pohodlných kalhotek, ale také sexy tang nebo brazilek.

Dámské kalhotky pro speciální příležitosti

Jednobarevné nadčasové kousky mají v prádelníku své nezpochybnitelné místo. Ale co když se chcete čas od času odvázat? Buďte trošku bláznivá a zařaďte mezi své spodní prádlo také veselé kalhotky Dedoles nebo Styx. Hravé spodní kalhotky samozřejmě vyrábí i jiné značky. Mějte po ruce valentýnské kalhotky se srdíčky nebo vánoční kalhotky a překvapte svého partnera. Jedinečná si budete připadat i v kalhotkách s motivem jídla a pití nebo s potiskem přírody. Střih barevných kalhotek vybírejte podle svých preferencí, ale zejména podle příležitosti. V nabídce máme spodní prádlo pro ženy z těch nejlepších materiálů, které si dokonale rozumí s hedvábnou dámskou pokožkou.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–9 z 9 položek
1–9 z 9 položek

100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí