120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Když do hor a do přírody, tak stylově! Oblékly jste outdoorové kalhoty, pevné boty a nepromokavou bundu? V tom případě vám chybí už jen dámské spodní prádlo s přírodními motivy. Jasně, není vidět, ale vy víte, že do přírody vyrážíte se vší parádou. Objevte bohatou nabídku kalhotek s motivy přírody i zvířat. Veselé spodní prádlo vám bude dělat ra...

Když do hor a do přírody, tak stylově! Oblékly jste outdoorové kalhoty, pevné boty a nepromokavou bundu? V tom případě vám chybí už jen dámské spodní prádlo s přírodními motivy. Jasně, není vidět, ale vy víte, že do přírody vyrážíte se vší parádou. Objevte bohatou nabídku kalhotek s motivy přírody i zvířat. Veselé spodní prádlo vám bude dělat radost a příjemnou společnost. Barevné kalhotky jsou totiž z materiálů, které rozumí citlivé ženské pokožce.

Dámské kalhotky s přírodními motivy

Veselé kalhotky mají v nabídce nejen značky Dedoles nebo 69SLAM. Veškeré kalhotky jsou ušité převážně z bavlny, která je prodyšná a od těla perfektně odvádí pot. To oceníte nejen v horách, ale třeba i ve zkouškovém období nebo na pracovním meetingu. V pohodlných kalhotkách s přehledem zvládnete jakoukoliv situaci, a pokud budou s motivem jídla a pití nebo svátků, tak i s dobrou náladou. V nabídce najdete veselé brazilky, tanga, nohavičkové i klasické kalhotky. Oblékněte kalhotky, ve kterých budete dokonale svá.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 47 položek
na stránku
1–30 z 47 položek

100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí