120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

10 důvodů, proč zvolit slipy!

Uveřejněno: 07.04.2018
Kategorie: TIPY , TOP

Slipy jsou již nějakou dobu zpátky v módě, ale i přesto se najde mnoho lidí, kteří si udržují starodávnou představu o slipech našich dědečků a přichází tím o šanci na velmi užitečné a módně vypadající spodní prádlo. Otevřete svou mysl, protože pro vás máme 10 důvodů, proč byste měli nosit právě slipy. Připraveni?

1

Slipy jsou výbornou volbou pro sportovní aktivity.

    

2

Na rozdíl od boxerek a trenýrek, je vaše mužství v jedné pohodlné poloze a tím odpadá nekonečné dilema, kam sakra s ním?!

   

3

Pokud sportujete a pyšníte se hezkou postavou, pak právě vymakaný střih moderních slipů vyzvedne detaily vašeho úsilí v posilovně.

   

4

Můžete je použít jako plavky, ale doporučujeme spíše tmavší odstíny, jelikož v opačném případě ukážete víc, než jste chtěli a to znamená úplně všechno.

   

5

V letních měsících jsou pravděpodobně nejlepší volbou, protože nemají žádné nohavičky a řekněme si na rovinu, že čím méně látky, tím lépe.

   

6

Možná vás to překvapí, ale jsou vhodné i zimních měsících z hlediska tepla. Varlata jsou totiž přitisknuta více k tělu a tím udržují teplotu.

   

7

Pokud na vás někdo zaútočí slipo-argumenty, jednoduše dotyčnému člověku připomeňte, že slipy nosí spousta úspěšných moderních mužů, jako například David Beckham, Cristiano Ronaldo a samozřejmě nesmíme zapomenout na Supermana, který je navíc hrdě obléká na legíny. #SUPERfrajer

   

8

Jsou vhodné spodní prádlo pod upnuté kalhoty.

   

9

Slipy jsou v dnešní době navrženy tak, aby mužství, ale také zadek vypadaly naprosto skvěle. Některé slipy mají dokonce push-up efekt.

   

10

A nakonec praktičtější výhoda, rychle schnou.

   

Co říkáte milí čtenáři? Preferujete slipy nebo dáváte přednost jinému spodnímu prádlu?

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí