Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

4 předsudky o dámském spodním prádle

Uveřejněno: 26.06.2019
Kategorie: TIPY

Všichni jsme se v životě setkaly s nepříjemnými předsudky, které nejsou založeny na spolehlivém poznání. A právě o tom je dnešní článek. Zaměříme se totiž na 4 předsudky ohledně dámského spodního prádla, které vás dost možná překvapí. Jste připraveni?

4 předsudky o dámském spodním prádle

VYSOKÝ PAS NOSÍ BABIČKY

Ano, spodní prádlo s vysokým pasem nosívaly naše babičky, ale historie se opakuje a tento prvek je nyní v módě jako nikdy předtím. Vysoký pas se hodí ke každé postavě, jelikož má schopnost podtrhnout její pozitiva.  

Předsudky o spodním prádle

   

LUXUSNÍ SOUPRAVA JEN PRO ŽHAVÉ VEČERY

Mnoho žen se krásně obléká pouze pro své partnery, na čemž není nic špatného, ale pravda je taková, že se musíte oblékat hlavně pro sebe. Když si na sebe vezmete nádherné šaty nebo luxusní soupravu spodního prádla, budete se cítit božsky a tuto energii zachytí i vaše okolí.

Předsudky o spodním prádle

  

SPODNÍ PRÁDLO PATŘÍ POD OBLEČENÍ

Absolutní mýtus. Doba se posunula, trendy se změnily a spodní prádlo se dnes velmi často nosí jako prvek denního nošení. V tomto případě však nezapomeňte na vkusnost, protože ne každá kombinace funguje, proto se zamyslete nad tím, kam se vlastně chystáte a podle toho promyslete outfit.

Předsudky o spodním prádle

  

SPODNÍ PRÁDLO V SOUPRAVĚ JE ZÁKON

Hezká souprava je samozřejmě super, ale rozhodně doporučujeme aktivovat vnitřní stylistku a zakoupit samostatně prádlo, které preferujete a poté ho kombinovat.

Předsudky o spodním prádle

Předsudky o spodním prádle

Předsudky jsou absolutně zbytečné, proto se raději zaměřte na sebe a zakupte si krásné spodní prádlo, které vám udělá radost. Trenýrkárna.cz nabízí přes 30 značek, které zahrnují velké množství produktů v nejrůznějším cenovém rozpětí. 

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Victoria's Secret

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář