120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

4 tipy aneb jak sehnat plavky podle typu postavy

Uveřejněno: 12.06.2018
Kategorie: TIPY

Každý člověk je jedinečný a to se samozřejmě týká i postav. Tím pádem najít perfektní plavky či spodní prádlo pro váš typ postavy může být celkem výzva. Takové vzory vám mohou lehce přidat kila navíc a špatný střih či dokonce špatně zvolená velikost zase podtrhne nedostatky apod. Zkrátka a dobře, máme pro vás několik tipů, které vám dopomohou k ideálním plavkám. Připraveni?

Výsledek obrázku pro sexy swimwear men campaign

VYSOCÍ MUŽI

Pokud nosíte dlouhé plavky až ke kotníkům, pak je rovnou vyhoďte nebo darujte. Není vám totiž 16 let a vzhledem k tomu, že jsme v ČR, pak tipujeme, že nejste ani vášnivým surfařem. Většina vysokých mužů si myslí, že dlouhé plavky lichotí jejich postavě, ale všeho je příliš. Doporučujeme zvolit střih, který končí nanejvýš u kolen.

TIP: Vzorované plavky znamenají pozornost. Jestli makáte v posilovně a chcete předvést břišní svalstvo, pak jsou takové plavky nejlepší volbou.

    

MENŠÍ MUŽI

Buďme k sobě upřímní, ne všichni jsou dva metry vysocí, ale to neznamená, že postavou menší muž nemůže vypadat v plavkách jako král. U takové postavy je důležité nezakrývat nohy, tudíž zapomeňte na dlouhé plavky a zvolte raději kratší střih, čímž dosáhnete iluze vyšší postavy.

TIP: Jestli máte objemnější nohy, zvolte slipový střih plavek, který zajistí pohodlnost, ale také skvělý vzhled.

   

MUŽI S VÝRAZNĚJŠÍMI TVARY

Muži, kteří mají tvary, by se měli zaměřit na pohodlí. Doporučujeme zvolit elastický pas a samozřejmě pružnější materiál, protože nabízí flexibilitu a snadný pohyb. Co se týče barevného spektra, nejlepší volbou pro vás jsou tmavší odstíny. Střihově vybírejte plavky, které končí nad koleny.

TIP: Mnoho mužů s výraznějšími tvary své plavky vytahují do oblasti pasu, ale pravdou je, že plavky byste měli nosit v bocích.

   

ŠTÍHLÍ MUŽI

Spousta lidí závidí lidem štíhlé postavy, ale právě štíhlí muži občas působí, že si vybrali špatnou velikost. Moc látky škodí. Nejlepším řešením je vybrat plavky na tělo a tím zmizí efekt přebytečné tkaniny. Stylově doporučujeme horizontální pruhy, veselé motivy, ale klidně sáhněte po plných barvách.

TIP: Vybírejte spíše pevnější/silnější materiály, jako například nylon, protože takové plavky dodají štíhlé postavě sympatické křivky.

A je to! Nyní máte veškeré informace, takže věříme, že nakoupíte ideální plavky pro váš tip postavy. Hlavně nezapomeňte na pohodlí, protože právě u něj by to mělo začínat, ale také končit. Nebojte se nám napsat jakýkoliv dotaz, rádi odpovíme.

AUTOR: Matěj Kašpar

2eros

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí