Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

6 nechutných a nebezpečných rizik, které vám hrozí, pokud nosíte stejné spodní prádlo více dnů

Uveřejněno: 09.05.2019
Kategorie: TIPY

Chystáte se znovu obléct včerejší spodní prádlo, protože jste zapomněli vyprat nebo jste zkrátka prase? Stane se, ale v rámci vašeho zdraví by k této situaci vůbec nemělo docházet. Můžete si totiž vážně ublížit a na měsíce dopředu znepříjemnit život. Máme pro vás 6 nechutných a nebezpečných rizik, které vám hrozí, pokud nosíte stejné spodní prádlo více dnů.

1. ZÁPACH

Odborníci tvrdí, že pokud nosíte spodní prádlo více než dva dny, můžete začít trvale zapáchat. Možná si to neuvědomujete, ale spodní prádlo obsahuje zbytky moči + stolice, a když k tomu navíc připočtete přirozenou vlhkost těla, výsledkem je dlouhodobý zápach.

      

2. VAŠE INTIMNÍ PARTIE SE BUDOU VÍCE POTIT

Nošením stejného spodního prádla více dnů za sebou zapříčiníte nejen různé pachy a výtoky, ale taktéž dosáhnete škodlivého potu.

    

3. AKUMULACE SKVRN

Pokud si nepřevlečete vaše špinavé spodní prádlo, je velká pravděpodobnost, že se z něho stane umělecké dílo, jež nikdy nikdo nechtěl spatřit. Při každé návštěvě toalety se na něj totiž usazují zbytky, což vede k nechutným skvrnám.

   

4. ZVÝŠENÁ SEKRECE

Kvůli nárůstu vlhkosti může dojít k výtokům apod. Při kontaktu s genitáliemi má bakterie propustku vstoupit = infekce a další stavy, které vyžadují léčbu antibiotiky.

    

5. KVASINKOVÁ INFEKCE

Nedostatečná hygiena může zapříčinit kvasinkovou infekci nejen ženám, ale také mužům.

    

6. AKNÉ A PROBLÉMY S POKOŽKOU

Nejen váš obličej potřebuje péči. Nedostatek hygieny se může vyvinout v akné a problémy s pokožkou v okolí vašeho rozkroku kvůli hromadění nečistot a olejů.  

Síla, že? Špatná hygiena vám může intenzivně pokazit život na několik měsíců, tudíž navštivte sprchu a poté náš eshop TRENÝRKÁRNA.CZ, kde naleznete spodní prádlo na každý den.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Andrew Zaeh, Bustle

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář