120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Slavíme! Slevy až 80 %
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

CO NA SEBE PROZRADIL TALENTOVANÝ ZPĚVÁK DAVID BALOG?

Uveřejněno: 20.01.2020
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovaného zpěváka. David Balog nám na sebe prozradil mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovaného zpěváka. David Balog nám na sebe prozradil mnoho zajímavých informací.

Ahoj Davide, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj, děkuji za optání. Poslední dobou se mi celkem začíná dařit, čeká mě mnoho změn, hlavně v osobním životě, tak jsem zvědavý, jak vše dopadne.

    

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sám upřednostňuješ?

Určitě trenky, nic jiného ani nenosím, nejradši mám úplně ty volné, hlavně na spaní!

    

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Nejraději mám krajkové prádlo. Tanga a kraťáskové kalhotky, to mi přijde opravdu sexy. Obzvláště když jsou v černé barvě.

     

Oblíbená značka?

Jestli myslíte oblíbenou značku spodního prádla, tak tu opravdu nemám, jinak je to určitě Vans, Adidas, Nike, ale já si na značky moc nepotrpím, důležitý je pro mě celkový look a originalita, proto nejraději nakupuji v secondhandech.

     

Ranní rituál?

Bez kávy se neobejdu, pak musí být bohatá snídaně, nejlepší je, když vám ji někdo udělá. (smích)

    

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Na prvním místě to budou určitě sluchátka, bez nich ani krok z domu, pak to bude samozřejmě nabíječka na telefon a žvýkačky.

    

Oblíbená hudba?

Vždycky si rád poslechnu starší muziku, opravdový jazz, funky a nebo rnb, zanechává to ve mně takový zvláštní pocit, ale nedokážu ho popsat. Myslím si, že ta dřívější hudba má obrovskou sílu, může být stará 20 let a nikdy mi nepřijde ohraná.

    

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Mám rád drama a historické filmy. Jinak jsem pro klasiku, takže Statečný srdce a nebo Velký Gatsby. Dadši si pustím starý dobrý film, který jsem už viděl než nějakou novinku, kterou v polovině vypnu. Na seriály vůbec nekoukám, a když už, tak jedině kreslené.

     

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Jak už jsem řekl na začátku rozhovoru, čeká mě v blízké době hodně změn. V plánu je teď hlavně stěhování s přítelkyní, hodně času nám dalo sehnat vyhovující byt, a ještě více času nám teď zabírají všechny věci okolo, do toho mám novou práci, takže na jiné aktivity není moc času, stále dokola - hudba, práce, rodina, ale to je to, co miluji. Co se týká mé tvorby, můžete si poslechnout mou novou píseň, kterou jsem napsal - Svět patřil nám. V poslední době mám velmi plodné období, proto mám hodně dalších písniček rozepsaných. Mám také domluvené nějaké vystoupení a spolupráce, tak se moc těším na výsledky.

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

Děkuji za kompliment, necítím se nějak ve formě, ale snažím se trochu cvičit a jíst rozumně. Myslím tím, že nedržím žádné diety, ale vyhýbám se slazeným nápojům a jídlu na večer. V budoucnu bych chtěl věnovat více času fyzické aktivitě a začít běhat.

    

Když nepracuji, tak…

…se věnuji samozřejmě hudbě, lekcím kytary, rád sleduji filmy, proto celkem často chodím do kina. Rád plavu, snažím se cestovat a poznávat nová místa.

     

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Vždy mi udělá radost jakýkoliv můj úspěch a nejvíce mě štve, když mi něco nejde, jsem na sebe velice přísný a nerad prohrávám, v takových situacích se ze mě stává cholerik. Velkou radost mi dělá i dobré jídlo, hlavně svíčková, tu miluji. (smích) Upřímnou radost mi také udělá, když Real Madrid porazí Barcelonu, jsem skalní fanoušek bílého baletu a nedám na ně dopustit! Největší radost mi dělá vystupování před lidmi, to jsou pro mě velmi silné momenty, které se slovy popsat nedají. Co mě opravdu dokáže vytočit je povyšování ostatních, jsem toho názoru, že jsme si všichni rovni, bez ohledu na peníze nebo úspěchy či barvu kůže.

    

Kde tě lidé mohou sledovat? (sociální sítě)

Mám facebookový profil - David Balog - Music, který je zaměřen přímo na hudbu a mou tvorbu. Nejvice jsem aktivní na Instagramu. Své videoklipy přidávám na YouTube kanál DavidBalogMusic.

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovaného zpěváka. David Balog nám na sebe prozradil mnoho zajímavých informací.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Já děkuji za pozvání a také přeji krásný den.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Archiv David Balog 

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (6)

Fanda


30.04.2020 00:26:35

Znám ho je moc fajn.

Robert


29.04.2020 23:33:50

No takový to daleko dotáhne. Je takový osobitý.

Běla J.


29.04.2020 20:31:30

Hlas pěkný a vzhled pohledný.

Daniel Fousek


28.04.2020 17:54:07

Cigon ale hlas má skvělý.

Pavlína Malatná


27.04.2020 21:27:00

Nechápu proč je každý druhý potetovaný. Děsný

Michaela Obermanová


10.03.2020 17:21:42

neznala jsem ho, ale proč ne, vypadá sympaticky.

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí