Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Co na sebe prozradila moderátorka rádia Kiss Bára Tluchořová?

Uveřejněno: 13.01.2020
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali moderátorku oblíbené rádiové stanice – Kiss. Bára Tluchořová nám na sebe prozradila mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Báro, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj Matěji, hned na začátku mě takhle dostat? To jsem si nezasloužila. (smích) Každopádně se mám lépe a lépe, jak ráda říkám. Je to přesvědčení i pro mě, že to tak je.

   

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sama upřednostňuješ?

Převážně černá tanga. Jsem celkem „konzerva“. (smích) Ale občas, když mám doma tzv. uklízecí den, vezmu si ráda i klasické kalhotky nebo ty kraťáskové. Na spaní nosím spací trenýrky a pokud mám noční košilku… To vlastně mohu říct až po 22. hodině. (smích)

   

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Rozhodně trenýrky nebo boxerky. Slipy mám spojené s taťkou, i když je mi jasné, že někomu to může sednout víc.

   

Oblíbená značka?

Nemám žádnou. Když mě nějaké spodní prádlo během nakupování zaujme, prostě si ho koupím.

   

Ranní rituál?

Chceš všechno? (smích) Dobře. V kuchyni si dám skleničku vody, pak mě čeká asi jako každého toaleta, ranní hygiena a pak si maluji, jak se říká, obličej na ksicht a hodím něco na sebe… I když přiznávám, tady to tak jednoduché není. Civím do skříně a říkám si, že prostě nemám co na sebe. Každopádně čas je neúprosný, a abych stihla dorazit na ranní vysílání do Radia Kiss, musím si na sebe prostě něco vzít. Každopádně to musí vždy ladit. Jsem na to blázen. A pak už frčím.

   

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Zrovna tyto věci jsem chtěla říct. (smích) Takže mimo to si beru snídani, kosmetickou taštičku (jsem trochu plačka, tak kdyby mě přepadla nějaká slza, abych to mohla zamaskovat) a na závěr desinfekce na ruce. Tu musím mít pořád u sebe. Jezdím celkem často tramvají, takže asi chápeš proč.

   

Oblíbená hudba?

Miluju devadesátky, proto jsem šťastná, že mohu pracovat na Radiu Kiss, které právě tyto songy hraje. Vyrostla jsem na nich a v srdci zůstaly stále. Novinky mě samozřejmě také baví, ale devadesátky jsou devadesátky.

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Miluju animáky, takže v tomto případě cokoliv. Od Shreka přes Madagaskar, Hledá se Nemo, apod. Co se seriálů týče, miluju Přátelé. Ti mě asi nikdy nepřestanou bavit.

    

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Plány mám celkem jasné – vysílat v rádiu, co nejdéle to půjde. V podstatě to byl můj sen, který se splnil a já si vlastně ráda plním své sny. (smích) Baví mě moderovat i soukromé akce, ať už maturitní plesy, vánoční večírky, sportovní a dětské dny a mohla bych pokračovat až do večera, ale nechci Tě zničit. (smích) A co se týče soukromého života, když to půjde, rádi bychom s přítelem postavili nebo koupili domeček. K tomu samozřejmě patří i mimčo, ale v tomto případě ještě chvilku počkám. Snad mě doma má drahá polovička nepřetrhne, až si to přečte. (smích)

    

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

V první řadě se podle mě musí člověk dobře cítit. Pak to jde samo. V mém případě musím zařadit do svého života i pohyb. Bez toho nemohu být a to ze dvou prostých důvodů – miluju sladké a ráda si dám občas sklenku vína. Takže si dokážeš představit, jak bych za pár týdnů vypadala. Ne, víš co? Radši si to nepředstavuj. (smích)

    

Když nepracuji, tak…

…pracuji jinde. (smích) Takhle jsem to dlouho dělala, ale nakonec člověk zjistí, že v životě jsou úplně jiné priority, než se hnát za prací. Ráda trávím čas s partnerem, rodinou, přáteli. Hodně jsem si také v poslední době oblíbila čtení životopisů, takže s knihou v ruce usínám.

    

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Radost mi udělá dobrá nálada lidí kolem mě. Jsem v tomhle poměrně nenáročná. A rozproudit krev v žilách mi dokáží převážně řidiči na silnicích. Někdy je to fakt šílený sledovat, jak jsou neohleduplní a sobečtí. Z toho mi jde hlava kolem. A ušetřím tě další otázky – ano, občas i nadávám. (smích)

    

Kde tě lidé mohou sledovat?

Na Facebooku a na Instagramu. Snažím se profilům věnovat, ale to víš, na 100 % se to nedaří. To přiznávám rovnou. Zároveň chodí i spousta zpráv, na které se snažím odpovídat, ale zabere mi to pak půl dne a já zas nechci sedět každý půlden u noťasu. Člověk by měl v první řadě žít skutečný život. To je vlastně taková rada na závěr.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

I já děkuji.

AUTOR: Matěj Kašpar

Archiv Bára Tluchořová, Richard Nowak

 

 

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář