120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Gigantický výprodej! Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

VYHRAJTE HODNOTNÉ CENY S TRENÝRKÁRNA.CZ A RONDO.CZ

Uveřejněno: 12.12.2019
Kategorie: TIPY

Vážíme si našich zákazníků, a právě proto jsme se stali partnerem věrnostního programu Rondo.cz. Díky této spolupráci můžete denně hrát o desítky hodnotných cen a plno dalších výhod. Čtěte dál.

VYHRAJTE HODNOTNÉ CENY S TRENÝRKÁRNA.CZ A RONDO.CZ

PROČ SPOLUPRACUJEME S RONDO.CZ?

Trenýrkárna.cz je na trhu se spodním prádlem již od roku 2010 a za tu dobu si získala celou řadu spokojených a vracejících se zákazníků. Celý tým Trenýrkárna.cz vám totiž denně dopřává skvělý zákaznický servis, bohatý a originální sortiment, fajn ceny a víte, co je na tom nejlepší? Náš úspěch nepotvrzují tato slova, ale hlavně činy posledních let, a protože chceme, aby pro vás nakupování přes internet bylo ještě lepší, uskutečnili jsme zmíněnou spolupráci s Rondo.cz, díky které můžete vyhrát spoustu cen.

   

CO JE VLASTNĚ RONDO.CZ?

Rondo je zábavná online hra. Využívá ho již statisíce lidi a není se čemu divit, namísto nudných věrnostních systémů totiž nabízí soutěže o lákavé ceny, jako např. notebook, tablet, externí disk, peníze apod.

    

JAK RONDO.CZ FUNGUJE?

Jak jsme již zmínili, Rondo je hra. Abyste mohli hrát, potřebujete rondony. Ty můžete získat nákupem v Trenýrkárna.cz, kdy za každých 100 Kč získáte 100 rondonů. Co to znamená? Přece balík rondonů, jenž vám může vyhrát nejrůznější ceny.

    

JAK RONDONY ZÍSKÁTE?

Platba převodem: po přijetí platby (4-7 dnů od zaplacení).

Platba online: ihned po zaplacení.

Platba na dobírku: po přijetí platby za dobírku (4-7 dnů od zaplacení).

   

Ať už preferujete jakékoliv spodní prádlo, nezapomeňte na pohodlí. Trenýrkárna.cz nabízí přes 30 značek, které zahrnují velké množství produktů v nejrůznějším cenovém rozpětí.

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 029 recenzí

98% hodnocení
15 321 recenzí