120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

CO NA SEBE PROZRADIL ZAČÍNAJÍCÍ HEREC A MODEL LUBOMÍR SEMAN?

Uveřejněno: 16.04.2019
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali pohledného modela a herce. Lubomír Seman nám na sebe prozradil mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Lubomíre, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj, děkuji za optání, dá se říct, že se mi snad začíná konečně trochu dařit. Seznámil jsem se totiž s fotografem Milanem Junkem, zahájil s ním užší spolupráci, získal tak mnoho nových zkušeností a poznal spoustu zajímavých lidí. Přiznám se, že po jednom obrovském zklamání v osobním životě toto vnímám jako příjemnou změnu, díky které se mi podařilo minulost definitivně hodit za hlavu.

    

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sám upřednostňuješ?

Nejraději nosím trenýrky a boxerky. Už jsem samozřejmě projížděl i nabídku Trenýrkárny a myslím, že se asi stanu Vaším novým zákazníkem! (smích)

       

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

No na své partnerce bych samozřejmě nejradši neviděl žádné prádlo! (smích) Ale protože momentálně žádnou partnerku nemám, odpovím jen obecně: na ženách se mi asi nejvíce líbí tanga, ale každopádně to není věc, která by pro mě byla nějak zvlášť důležitá.

    

Oblíbená značka?

Žádnou oblíbenou značku vlastně nemám – kupuji si takové prádlo, které se mi prostě líbí.

    

Ranní rituál?

Sprcha, kafe a pozdní příchod do práce. (smích)

    

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka – HA!)

Tak pokud jste mobil, klíče a peněženku rovnou vyloučili, tak pak už snad jedině nabíječka, dobrá nálada, a kvalitní spodní prádlo, samozřejmě!

    

Oblíbená hudba?

Poslouchám převážně populární a taneční hudbu, hlavně v autě. Poslechnu si ale jakoukoliv, která mě něčím osloví, bez ohledu na žánr.

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Dycky Most! (smích) A vzhledem k tomu, že pocházím ze zemědělské rodiny, líbí se mi i seriál Plechová kavalerie. I přesto, že se odehrává v době, kterou jsem nezažil. Baví mě ale v něm ta stará zemědělská technika, hlavně kombajny z NDR. (smích) Dále mě zajímají filmy s válečnou tématikou, jakožto správného člena klubu vojenské historie! V poslední době to byl například film T-34.

    

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Teď právě se nejvíce soustředím na svou účast v soutěži Tvář roku ČR, která proběhne 17. dubna ve Fashion klubu OD Kotva v Praze. A hned dva dny po soutěži mě čeká focení s českou top modelkou Lucií Kyliášovou.

V poslední době jsem nafotil sérii fotografií pro věhlasnou slovenskou módní značku Lombardi, která obléká známé osobnosti, například rappera Kaliho nebo tanečníka Filipa Jankoviče. Takže za tuto příležitost jsem byl opravdu velice rád.

Mám za sebou také focení svého prvního kalendáře, který vznikal v krásném prostředí farmy U dvou pštrosů v Hýskově a chtěl bych tímto poděkovat fotografovi Martinovi Haškovi a majitelce farmy, paní Pavlíně Folkman, za jejich zájem a vstřícnost.

Dále spolupracuji s předními českými fotografy - Milanem Junkem, Petrem Kurečkou, Veronikou Pietrowskou, Lucií Zíkovou a brněnským fotografem Milanem Slámou, což jsou pro mě obrovské zkušenosti, za které jim děkuji.

Příležitostně také spolupracuji s filmovými produkcemi při natáčení filmů a seriálů, jako například World On Fire z dílny BBC nebo filmu Krajina ve stínu od režiséra Bohdana Slámy.

A v neposlední řadě jezdím s již zmíněným klubem vojenské historie (konkrétně KVH Drkolnov) na různé vzpomínkové akce a ukázky bitev ze 2. světové války. Díky tomuto svému velkému koníčku jsem se právě dostal do povědomí filmařů.

    

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy? 

Tak předně děkuji za kompliment! A jak se udržuji? No, přiznám se, že zrovna moc tomu nedávám, zajdu jen občas do posilovny, ale určitě bych ji měl navštěvovat častěji, respektive tu údržbu celkově rozšířit. Je ale spíš problém s časem. Chodím samozřejmě do práce a při tom poměrně nabitém „doprovodném programu“ už to tak jednoduché není. Jinými slovy, můj vzhled hlavně zásluha genů! (smích) 

   

Když nepracuji, tak…

...fotím, fotím, fotím a zase fotím! (smích) To je to, co mě vážně baví.

    

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Asi se už budu opakovat, ale radost mi dělají vlastně všechny moje aktivity, které jsem uvedl. Jsem teď opravdu šťastný a vděčný za to, co se kolem mě v poslední době děje a doufám, že to ještě nějakou dobu vydrží! (smích) Jinak jsem samozřejmě rád za každé setkání s přáteli, kteří mi jsou velkou oporou, stejně jako moje nejbližší rodina.

Krev mi naopak rozproudí máloco – jsem v podstatě klidný člověk. Takže aby mě dokázala vytočit třeba jen úplná blbost = neee, to určitě ne! Moji přátelé by jistě potvrdili, ale proč se jich hned ptát, že?! (smích)

    

Kde tě lidé mohou sledovat?

Mám profil na Facebooku, dále na Instagramu, kam vkládám všechny své fotky, které jsou dílem opravdu skvělých fotografů.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Já děkuji za zájem Vám i čtenářům, hezký den všem!

AUTOR: Matěj Kašpar

FOTO: Milan Junek

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí