120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Co na sebe prozradila majitelka krásného hlasu Veronika Sterz?

Uveřejněno: 21.01.2020
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovanou herečku. Veronika Sterz nám na sebe prozradila mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Veroniko, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj! Momentálně s životem hraju hru „Kdo z koho?!“, takže ty dny nejsou nejlehčí, ale věřím, že se karta co nejdřív obrátí a vše bude zase v pořádku. Bez občasných bouřek by to nebylo přece takový vzrůšo. (smích)

   

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sama upřednostňuješ?

Co se týče kalhotek, upřednostňuji tanga nebo brazilky. No a co se týče podprsenek, tak se přiznám, že je většinou nenosím. (smích) Mám ráda určitou svobodu. Ale samozřejmě když to situace vyžaduje, podprsenku si beru. (smích)

    

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Žádné. (smích) Dělám si srandu. Na mužích mám ráda boxerky. Důležitý však je, jak se v tom můj protějšek cítí pohodlně.

    

Oblíbená značka?

Co se týče spodního prádla, mám moc ráda Boux Avenue. Co se však týče oblíbeného oblečení, nemám určenou jednu značku. Dívám se spíše na kousky než na značku, takže pokud se mi něco líbí např. v sekáči, koupím si něco v sekáči, ale pokud se mi něco líbí v H&M, koupím si něco tam.

    

Ranní rituál?

Minimálně 5x odložit zvonění budíku. Jakmile jsem probraná, zapínám Spotify, kde si pustím desku Lvcase Dopa, projedu všechny IG stories, nové fotky ve feedu, zkontroluji si maily, jestli něco přes noc nepřišlo, roztáhnu závěsy a v doprovodu Lukášovy nové desky pokračuji v ostatních aktivitách, jako je čištění zubů, líčení, oblékání apod.

    

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Jednoznačně bez sluchátek, prstýnku na levé ruce, který je můj talisman a bez kabelky, která je plná zbytečností, které stejně za den nevyužiji. (smích) Těch věcí je víc, ale když tři, tak jen tři.

   

Oblíbená hudba?

Jsem milovník rapu. Milion+ a Lvcas Dope jsou pro mě kvalitní interpreti. Jejich hudba je pro mě určitý relax, při kterém moje hlava i tělo opravdu odpočívá. Cítím se vždycky mnohem líp, když jejich hudbu mám ve sluchátkách na plný pecky!

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

How I Met Your Mother (Jak jsem poznal Vaší matku). Znám ten seriál zpaměti a stále mě baví, jak kdybych ho viděla poprvé!

    

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Co se týče mé vlastní hudby, aktuálně píši moje první EP - Druhé jméno - ve spolupráci s Foscem Almou, který mi EP produkuje. Dál se také soustředím již na zmiňovaného Lvcase Dopa, kterému organizuji některé z jeho hudebních zastávek z F4R4ON Tour k jeho stejnojmenné desce. Toto turné je až do dubna, takže ve volných termínech plánuji organizovat koncert také zmiňovaným Milion+ nebo Maniakovi.

Jakmile však vyjde moje EP, čeká mě několik hudebních zastávek se zajímavými hosty, kteří moji tvorbu chtějí podpořit, za což jsem jim velmi vděčná, takže v letošním roce se opravdu nudit nebudu.

   

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

Jé, děkuji! Seš milý. Hele, asi se i stydím říkat to takhle veřejně, ale vůbec nijak. Jak hodně cestuji mezi městy nebo jsem až do večera v práci, fast foody  jsou mi teď hodně blízké. Málokdy však chodím do Mekáče nebo KFC, ráda navštěvuji např. Ugo, abych se aspoň trošku uspokojila, že jím zdravě. (smích) Letos však plánuji jeden projekt, na který potřebuji svoji postavu zpevnit a obecně změnit, takže doufám, že mi cvičení, se kterým teď začínám, vydrží!

Můj tip? Měj ráda/rád svoje tělo. Starej se o sebe a buď na sebe aspoň trošku přísný. Uvidíš, že se ti tělo odmění.

   

Když nepracuji, tak…

…spím nebo jsem ve škole. Toho času, kdy nepracuji, je opravdu málo, takže jiná možnost není.

   

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Dělají mi radost milé zprávy, které mi na sociální sítě chodí. Mám ráda tu pokoru, která se v lidech ukrývá. Moc si té podpory vážím! Ukazuje mi to, že to vše má vlastně smysl, i když se někdy nedaří. Prostě to k tomu patří.  

Krev mi rozproudí naopak lidi, kterým je pokora více než vzdálená. Kteří kvůli své ukřivděnosti a uraženému egu lžou, kopou kolem sebe a plivou špínu na člověka, který se jim snažil pomoci. Vděk, skromnost a určitá sebereflexe je věc, se kterou se někteří nikdy nesetkali a to mě nejen štve, ale taky mi to je velmi líto!

   

Kde tě lidé mohou sledovat? (sociální sítě)

Lidé mě mohou sledovat na Instagramu a Facebooku.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Já taky mnohokrát děkuji! Bylo to milý. Měj se krásně! Budu se těšit příště!

AUTOR: Matěj Kašpar

Daniel Kupsa

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (6)

Hedvika Kecová


29.04.2020 23:35:28

Je pohledná krásná pěně zpívá. Snadno se dostane nahoru.

Janda Dalibor


29.04.2020 20:30:02

Poslouchám jí denně.

Nikola Slavíková


28.04.2020 17:53:06

Krásná je dost a hlas boží.

Gabriel


27.04.2020 21:25:22

Je dost talentovaná.

Iveta Vynáhlovská


12.03.2020 16:55:48

krásný hlas a je to velká sympaťanda.

Růžena Rýdová


07.03.2020 06:38:25

Nedávno jsem na ní narazila a má božský hlas, nádhera, budu jí dál sledovat

Přidat komentář



100% hodnocení
7 010 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí