120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

CO NA SEBE PROZRADILA PROFESIONÁLNÍ MAKE-UP ARTISTKA MIRKA ČESLOVÁ?

Uveřejněno: 13.02.2019
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další pondělí a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali profesionální make-up artistku. Mirka Česlová nám na sebe prozradila mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Mirko, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Moc vás všechny zdravím. Vím, že tím možná pár lidí naštvu, ale daří se mi absolutně skvěle. (smích) Vůbec si nemůžu stěžovat na práci, ba naopak! Práce je čím dál tím víc a v soukromém životě jsem taky velice spokojená. Jen ještě najít pořádný byt tady v Praze a budu happy.

     

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, jaké ty sama upřednostňuješ?

Osobně nosím ráda spodní prádlo podle momentální nálady. Mám spoustu krajkového prádla (Victoria’s Secret, Intimissimi, Tezenis, Triumph), ale taky pár klenotů z La Perla. Na druhou stranu vlastním také sportovní prádlo značky Calvin Klein nebo H&M, které na sport absolutně miluju. Jsem klasik, takže z 80 % je mé spodní prádlo černé barvy. (smích)

    

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Jelikož je můj přítel sportovně založený a řekněme free člověk - rád jezdí na snowboardu a skatu, preferuju na mém protějšku volné trenýrky. Popravdě si ho ani moc nedokážu představit ve slipech. (smích)

   

Oblíbená značka?

Victoria’s Secret, Intimissimi, Tezenis, Triumph apod.

    

Ranní rituál?

Můj den začíná opláchnutím obličeje studenou vodou. Já vím, je to vražda, ale neuvěřitelně to funguje na pleť. (smích)Poté 15-20 minut make-up (díky bohu, že se tím živím, takže celý obličej mám opravdu do 20 minut hotov). (smích) A vzhledem k tomu, že jsem milovník dobré kávy = kafíčko a letím pracovat.

   

Tři věci, bez kterých neopustíš byt?

Byt nikdy neopustím bez peněženky, telefonu a klíčů. Když by byla možnost vybrat ještě jednu věc, tak to určitě budou sluchátka, protože hrozně ráda za chůze poslouchám hudbu.

Oblíbená hudba?

Nemůžu říct, že mám ráda pouze jeden žánr. Když se mi zalíbí píseň, tak si ji okamžitě stáhnu do mobilu. Pokud už bych se měla řadit k nějaké skupině, byl by to nejspíše indie žánr. Skupiny např. Local Natives, Vampire Weekend, Imagine Dragons, ale taky Foo Fighters, David Bowie atd. Poslouchám toho opravdu hodně.

    

Tvůj oblíbený seriál/film?

Na seriály jsem koukala, když jsem byla mladší. Problém byl v tom, že jsem nedokázala přestat, musela vše vždycky dokoukat až do posledního dílu a nejlépe ještě v ten den. Trávila jsem tím příliš svého volného času, který se dal využít jinak, takže teď už koukám převážně na filmy. Mezi mé nejoblíbenější filmy patří klasiky: Nedotknutelní, Vykoupení z věznice Shawshank, Schindlerův seznam, Pelíšky a samozřejmě všechny díly Harryho Pottera. (smích)

   

Co nyní plánuješ? Tvorba?

Mé plány do budoucna jsou jednoduché. Neustále se zdokonalovat v tom, co dělám. Neusnout na vavřínech a pořádně makat!!! Ať už to jsou YouTube tutoriály, líčení nevěst na svatbách, focení nebo líčení běžné klientely.

     

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

Jelikož jsem teď měla menší zdravotní problémy, nebylo zcela jednoduché se držet ve formě, ale naštěstí je vše vyřešeno a můžu se opět věnovat pravidelnému tréningu ve fitku. Ráda chodím běhat a chtěla bych vyzkoušet 2x týdně jógu (prý to člověku pomůže srovnat myšlenky). Tak uvidíme. (smích)

     

Když nepracuji…

…a mám den volna, tak se nejraději válím u dobrého filmu po boku svého přítele obklopena zdravými ňaminkami, tzv. movie day. Nebo také rádi chodíme prozkoumávat nové pražské restaurace. Dobré kafíčko a papáníčko máme oba velice rádi.

  

Kde tě lidé mohou sledovat? (sociální sítě)

FacebookInstagram nebo YouTube.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Taky děkuju a přeju všem čtenářům krásný den.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Archiv Mirka Česlová

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí