120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Jak docílit komfortu? #spodníprádlo

Uveřejněno: 20.07.2018
Kategorie: TIPY

V dnešní době je spodní prádlo samozřejmě o stylu, ale vaše kritéria by měla začínat a končit u pohodlí. Právě na pohodlí se totiž dost často zapomíná nebo se o něm dokonce ani neví a mnoho lidí tak obléká spodní prádlo, které bychom spíše měli nazývat - zabiják komfortu.

Výsledek obrázku pro COMFORT UNDERWEAR HOW

Jak už jsem naznačil, existují lidé, kteří dokonce netuší, jak takové pohodlné spodní prádlo působí na tělo. Lidé totiž šetří, což samozřejmě dává logiku vzhledem k situaci našeho státu, ale spodní prádlo je opravdu základ. Vykašlete se na levné nákupy spodního prádla z čínského obchodu ve vaší ulici. Možná vás to překvapí, ale značkové spodní prádlo není tak drahé, jak si myslíte. Můžete sehnat výhodné balení, tzv. pack, nakoupit ve slevě nebo se zkrátka zaměřit na značku, která si zakládá na komfortu a stylu, ale zároveň není tak drahá. Trenýrkárna nabízí okolo třiceti značek a to znamená různé cenové rozpětí. Již nyní slyším argument, že se z vás snažím dostat peníze a nemýlíte se, jsme přeci jen obchod, ale mým hlavním cílem je, abyste pochopili, že stále můžete utratit pro vás solidní částku a získat pohodlné a vzhledné spodní prádlo.

   

JAKÝ STŘIH NEBO TYP SPODNÍHO PRÁDLA JE PRO MÉ TĚLO NEJPOHODLNĚJŠÍ?

Ať už skočíte do vzduchu nebo naopak spadnete k zemi (obrazně i v praxi), je důležité cítit podporu základního ošacení, a sice spodního prádla. Správný a pohodlný výběr vám rozhodně zajistí určitou dávku sebejistoty, která se samozřejmě podepíše v rozhodování. Budete se cítit přesvědčivěji. Je logické, že když naopak obléknete PŘEMOŽITELE KOMFORTU, budete se cítit podrážděně a nepohodlně a věřte mi, to se teprve podepíše na vaší náladě a celém dnu.

JAK NA TO?

Abychom pro vás mohli vybrat ideální spodní prádlo, musíte vyzkoušet několik různých stylů. Poté na vlastním těle pochopíte důležitost střihu a zda vám prádlo správně padne. Některé spodní prádlo oceníte, některé naopak ze závodu vyloučíte a nakonec vyberete výherní model, který pro vás definuje pohodlnost. Též doporučuji zvážit všechny aktivity vašeho života a přizpůsobit k nim spodní prádlo, protože stejně jako nepůjdete do posilovny v džínech, tak jistě nebudete hrát fotbal v tangách.

Nezapomeňte, že většina obchodů neumožňuje vrácení spodního prádla, pokud není v původním stavu. Postupujte podle pokynů prodejce, ptejte se, nebojte se spodní prádlo osahat a vyzkoušet v ruce, abyste se následně vyhnuli nepříjemným situacím a procesu vrácení.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

pinterest

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 016 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí