120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Jak se zbavit camel toe? Konec velblouda v kalhotkách

Uveřejněno: 21.09.2023
Kategorie: MÓDA , SPOLEČNOST , TIPY

Zařízlé kalhotky odhalují společnosti více, než chcete. Pokud vás trápí rýsující se stydké pysky, zkuste změnit střih kalhot, vsaďte na tmavou barvu a na divoké vzory. Vyzkoušet můžete i několik ochranných prvků v podobě speciálních vložek, které můžete nosit opakovaně. Zapomeňte na problémy s velbloudím prstem.

zdroj: womanonly.cz

Co je to camel toe neboli velbloud v kalhotkách?

Camel toe nebo také pojem velbloud, velbloudí prst, palec či velbloudí stopa je slangové označení rýsujících se stydkých pysků. Tento klínovitý tvar intimních ženských partií o sobě dává vědět především v těsném oblečení.

Mnoho žen se kvůli velbloudímu prstu cítí trapně. Jakoby společnosti odhalovaly to nejintimnější. Velbloudí trapasy sledují bulvární plátky především u celebrit. Z pohledu stylistů jde o jednoznačné módní faux pas.

V Japonsku se však na velbloudí stopu dívají jinak. Zatímco v západních zemích se ženy vyhýbají legínám a těsným kalhotám, které na camel toe upozorňují, v Japonsku se velbloudí stopy nemohou nabažit. Ženy, které chtějí vystoupit z davu a cítit se sexy, si kupují spodní prádlo, které má ve spodní části výplň připomínající ženské intimní partie. Podle prodejců je camel toe spodní prádlo podobné jako push-up podprsenka, dělá dojem na všechny v okolí. U nás se tento trend spíš nechytne. Nebo byste si něco takového oblékla?

Jak vzniká camel toe?

Důvodů, proč vzniká zářez v dámském rozkroku, je hned několik:

  • tělesná hmotnost,
  • velikost stydkých pysků,
  • tvar těla,
  • střih a švy na oblečení,
  • látkové materiály,
  • velikost oblečení.

Nejdůležitější je však tvar ženského těla. Pokud máte výraznější stydké pysky, zřejmě s tím nic nenaděláte. Jedině, že byste podstoupily plastickou korekci. Existuje ale řada šetrnějších způsobů, jak se velblouda zbavit. Stačí, když si vyberete metodu nebo kombinaci metod, díky kterým eliminujete zářez v kalhotkách.

zdroj: vocal.media

Jak se zbavit velblouda nejen v kalhotkách?

Než se rozhodnete pro konkrétní řešení, určitě bedlivě sledujte, které oblečení dává vaše stydké pysky na odiv společnosti. Jakmile zjistíte, které střihy, látky a vzory jsou „trablmejkři“, budete vědět, čemu se vyhnout.

Některé látky zvýrazňují velbloudí stopu více než jiné

Mnoho žen, které tento problém řeší, se shoduje na tom, že se jim camel toe rýsuje, pokud nosí dva druhy látek. Například bavlněné kalhotky pod přiléhavé syntetické legíny. Legíny jsou totiž navrženy a ušity tak, aby dokonale kopírovaly vaše tělo při jakémkoliv pohybu. Bavlněné kalhotky se spíše shrnou a velbloudí packa je na světě.

Proto je nejlepší nosit spodní prádlo a přiléhavé kalhoty ze stejného materiálu. Pod přiléhavé oblečení jsou ideální volbou bezešvé kalhotky, které se nerýsují a nejsou navenek vidět.

K zaříznutí nejčastěji dochází u pružných látek. Proto ženy často řeší problém se zařízlými legínami nebo plavkami. Máme dobrou zprávu! Těchto materiálů se nemusíte vzdávat, jen si při nákupu zkontrolujte, že má oblečení v rozkroku podšívku nebo jinou extra vrstvu navíc, která eliminuje zařezávání.

Sáhněte spíše po silnějších látkách. Kalhotky nebo přiléhavé kalhoty ušité z tenkého materiálu zprostředkují vašemu okolí i to, o co se s ním dělit nechcete.

Camel toe jako výsledek nepadnoucího oblečení

Za zařízlé kraťasy nebo kalhoty často může střih a velikosti, které vám nesedí. Pokud je oblečení v oblasti rozkroku příliš těsné, dá vám to najevo zářezem. Při výběru kalhot nebo legín se zaměřte na množství švů. Na trhu jsou k dostání kalhoty, legíny nebo kraťase, které jsou v oblasti rozkroku šité do písmene V. Není zde středový šev, kvůli kterému vzniká velbloudí prst.

Dalším způsobem, jak se zbavit camel toe, jsou kalhoty s nižším pasem. Čím vyšší pas, tím větší pravděpodobnost, že se vám kalhoty zaříznou.

Správné barvy a potisky, které ochrání dámský rozkrok

Že černá a další tmavé barvy zeštíhlují a schovají nedokonalosti postavy, není žádným tajemstvím. Právě tmavé barvy a vhodně zvolené potisky skryjí rýsující se stydké pysky. Mezi nejlepší kamuflující potisky patří například zvířecí motivy, ale také nejrůznější mandaly a geometrické tvary. Rozhodně se obloukem vyhněte bílé barvě a přirozenému nude odstínu. Právě ty totiž okolí ukážou přesně to, co mu má zůstat skryté.

zdroj: unsplash.com

Chraňte svůj rozkrok vycpávkou

Abyste předešly zaříznutí látky v rozkroku, dejte si do kalhotek vycpávku. Ta může mít spoustu podob. Pro urgentní případy si vystačíte se slipovou vložkou, ale také silnější vrstvou toaletního papíru, který si vložíte do kalhotek.

Ekologičtějším řešením jsou látkové pratelné vložky. K dostání jsou speciální vložky pro tyto účely. Polštářek do kalhotek si však můžete vyrobit i doma. Vystačíte si s vycpávkou ze staré podprsenky, ze které vystřihnete malý trojúhelník. Vložte jej do vsadky vašich tangbrazilek nebo jiných kalhotek a máte vystaráno. Látkové vložky můžete nosit opakovaně, protože jsou pratelné.

Oblečte si delší triko

Pokud se vám žádná z nabízených řešení neosvědčila, zvolte k přiléhavému spodku delší vrchní díl. K legínám, jegginám, elasťákům, kalhotám a kraťasům oblečte delší tričkotílko nebo mikinu. Vsadit můžete i na minišaty, které končí těsně pod zadečkem.

Nechoďte na ostro

Každá žena miluje svobodný pohyb. Dokonale svobodná je bez spodního prádla. Výhodou je, že nemusíte řešit jeho rýsující se švy. Jenže právě absence spodního prádla znamená volnou cestu pro velbloudí prst. Těsné kalhoty se pak zaklíní tam, kde nemají, a nepříjemnost je na světě.

Velbloudímu prstu nejlépe předejdete v kalhotkách, které mají silnější střed. Vyzkoušet můžete také stahovací prádlo, bokové kalhotky, bezešvé kalhotky nebo kalhotky s nohavičkou. Rozhodně se vyhněte kalhotkám se středovým švem. Takový mají například brazilky. Přestože středový šev dokáže krásně zakulatit zadeček, způsobuje i velblouda v kalhotkách.

zdroj: unsplash.com

Zbavte se frustrace. Existuje mnoho způsobů, jak předejdete zaříznutí látky do intimních partií.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí