120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Kalhotky: TOP 15 nejoblíbenějších značek

Uveřejněno: 15.03.2020
Kategorie: TIPY , TOP

Jsou to malé kousky látky, které většinu času pečlivě schováváme pod svrchním oblečením - kalhotky. Přesto tvoří důležitou část našeho šatníku. A které to u vás vyhrávají na plné čáře? Dnes si představíme TOP 15 nejoblíbenějších značek.

dámské černé krajkové kalhotky

Victoria's Secret

Značku Victoria’s Secret asi nemusíme dlouze představovat. Nabízí luxusní dámské spodní prádlo rozličných tvarů a stylů. A každý také zná její krásné modelky zvučných jmen. Říká se jim Angels. Máte pocit, že si žádného Andílka Victoria’s Secret nevybavujete? Ale tato jména určitě znáte. Miranda Kerr, Heidi Klum, Eva Herzigová, Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Tyra Banks, Adriana Lima, Karolína Kurková, Bella Hadid, Behati Prinsloo a další. Všechny tyto krásky propůjčily své tváře a svá těla značce spodního prádla Victoria’s Secret.

Historie značky sahá až do roku 1977. Americký podnikatel Roy Larson Raymond se rozhodl založit obchod s luxusním dámským spodním prádlem, protože se v běžných obchodech při nákupech pro svou ženu necítil komfortně. Po pěti letech značku prodal. Naposledy došlo ke změně většinového majitele letos v únoru.

dámské kalhotky značky Victoria's Secret

   

Calvin Klein

Další klasika. Tentokrát však převážně sportovní až sportovně elegantní móda. Kalhotkám Calvin Klein tradičně vládne výrazná guma s logem značky. V poslední době ale i značka Calvin Klein ladí na něžnější vlnu a v její nabídce najdeme i krajkové dámské spodní prádlo.

Značku založil americký módní návrhář Calvin Klein spolu s přítelem Barrym Schwartzem v New Yorku již v roce 1968. Prvním počinem značky byla módní kolekce pánských i dámských kabátů. Už o rok později značka Calvin Klein rozšířila svou nabídku také o kolekci spodního prádla. Jejími známými tvářemi se v průběhu let staly mnohé celebrity. Například Brooke Shields, Kate Moss, David Backham nebo Scarlett Johansson.  

Kalhotky značky Calvin Klein jsou prostě to nejlepší na trhu

     

Obsessive

Zástupce luxusního dráždivého spodního prádla. Značka Obsessive vyrábí erotické spodní prádlo na velmi vysoké úrovni a kvalitě.

dámské kalhotky značky Obsessive

   

Tommy Hilfiger

Pohodlné, kvalitní, sportovně elegantní. Takové jsou dámské kalhotky značky Tommy Hilfiger. A proto jim zůstává spousta dam všech věkových kategorií věrná.

Módní značku založil americký módní návrhář Tommy Hilfiger v roce 1985 po několika předchozích méně úspěšných pokusech. Věhlas v počátcích přišel také díky jasné barevné politice. Ležérní oblečení v kombinaci modré, bílé a červené si v Americe rychle našlo své fanoušky. Značce propůjčili svou tvář známé osobnosti z hudebního průmyslu. Namátkou jmenujme Britney Spears, Lennyho Kravitze a rappera s přezdívkou Snoop Dogg.

dámské kalhotky značky Tommy Hilfiger

   

69SLAM

Tady si přijdou na své milovníci vtipu a nadsázky. Zářivé barvy, provokativní motivy a stoprocentní zábava. To je filosofie společnosti 69SLAM. Své spodní prádlo navrhuje pro ty, kteří se nebojí užívat si života naplno.

Značka vznikla v roce 2004 na Bali. Reprezentuje moderní životní styl a sama sebe vnímá jako hravý, provokativní brand. V současnosti vyváží své kolekce do více než 40 zemí světa.

dámské kalhotky značky 69SLAM

   

Další v pořadí

Do naší první patnáctky se dále řadí celosvětově známé značky DieselHorsefeathersPumas.Oliver, Addicted a Under Armour. Určitě jste o těchto značkách už slyšeli a možná máte nějaký ten módní kousek nesoucí jejich logo právě teď na sobě.

Na paty jim ovšem šlapou ryze české značky Gina, MolvyRepresent a Styx. Znáte je? Represent a Styx se specializují na trenýrky. V jejich nabídce najdete nejen pánské trenýrky, ale překvapivě i dámské varianty této do nedávna ryze mužské záležitosti. Všechny kousky jsou nápadité, barevné, svěží a samozřejmě kvalitní. Gina a Molvy přinášejí na trh klasičtější verze kalhotek vyznačující se vysoce kvalitními materiály i provedením.

 

Máme za sebou 15 značek, které rozhodně stojí za pozornost, co se kalhotek či dokonce trenýrek týče. Nečekejte a probádejte náš eshop, kde na vás čeká hromada kvalitního spodního prádla.

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí