120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

8 SITUACÍ, KTERÉ BYSTE MĚLI ZKUSIT, POKUD NOSÍTE VIBRAČNÍ KALHOTKY

Uveřejněno: 11.12.2019
Kategorie: TIPY

Máte doma vibrační kalhotky? Gratulujeme, evidentně jste pro každou legraci. Průzkum magazínu Cosmopolitan ukázal, že 96 % čtenářek by ocenilo dárek v podobě vibračního spodního prádla. Není se čemu divit, zmíněné prádelko je totiž skvělým prostředkem, jak okořenit vztah. Čtěte dál.

JAK TO VLASTNĚ FUNGUJE?

Existuje několik možností. Můžete si pořídit speciální prádlo s kapsičkou na vibrátor nebo využít vibrátor, který se vejde do jakéhokoliv spodního prádla. Následně přichází na řadu ruční hraní AKA vy nebo váš partner ovládáte vibraci skrz ovladač nebo chytrý telefon (bluetooth). Stále jste tu? Perfektní, máme pro vás totiž několik tipů, jak si tuto sexy hračku, vibrační kalhotky, užít.

  

OBLÉKNĚTE SI JE DO RESTAURACE

Spousta lidí přirovnává jídlo k sexu. Nyní to můžete spojit. Nicméně upozorněte partnera, aby bral ovládání vibrací vážně, jelikož takové sexy pojídání pizzy se může lehce změnit v katastrofální scénář, kdy vás intenzivní vibrace překvapí, najednou vám zaskočí sousto, dusíte se a… Zkrátka bacha.

   

PROCHÁZKA SE PSEM

Ano, okolí na vás dost možná bude hledět jako na blázna, ale vy si prostě užíváte nejen čerstvého vzduchu. Jen tak dál.

Výsledek obrázku pro vibrating panties

ODDĚLENÉ MÍSTNOSTI

Zatímco budete například v ložnici, váš partner přejde do jiné místnosti a dopřeje vám plnohodnotný orgasmus. V jednoduchosti je síla!

   

NÁKUPY MOHOU BÝT ZÁBAVA

Klasika! Musíte oběhnout 10 000 obchodů, což zní jako úmorná záležitost, ale co takhle ubrat trochu stresu a přidat armádu vibrací? Nezapomeňte však mluvit a vnímat, protože na veřejných místech jsou tyto schopnosti vyžadovány.

   

POSILOVNA

Díky posilovně můžete dosáhnout dokonalé postavy, ale řekněme si upřímně, že ne vždy máme na náročné tréninky náladu. Proč si těch 30 minut nezpříjemnit?!

   

OBLÉKNĚTE SI JE DO LETADLA

Ve filmech je často prezentován sex v kabince letadla, ale v reálném životě je člověk šťastný, když se v tom těsném místě dokáže vyčůrat natož mít sex. Navíc sex v letadle byl in někdy kolem roku 2000. Vibrační kalhotky vám dopřejí vzrušující potěšení a dokonce se u toho nemusíte namáhat.

Vibrační kalhotky můžete teoreticky nosit opravdu kamkoliv, i když praxe leckdy překvapí, no ne? Dál vycházejte z komfortní zóny a užívejte si život.

 

Cosmopolitan

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí