120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Co na sebe prozradila sympatická herečka Tereza Helšusová?

Uveřejněno: 02.12.2019
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovanou herečku a casting specialistku TV Nova. Tereza Helšusová nám na sebe prozradila mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

CO NA SEBE PROZRADILA SYMPATICKÁ HEREČKA TEREZA HELŠUSOVÁ?

Ahoj Terezo, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Děkuji, senzačně. Mám skvělého přítele, zdravé, chytré a vtipné dítě a spoustu práce. (smích) Někdy se cítím až trapně vůči ostatním lidem, jak dobře se mám. Snažím se být pokorná a mít radost a vážit si maličkostí nebo věcí, které nám zevšední a bereme je jako samozřejmost.

    

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sama upřednostňuješ?

Ráda nosím sportovní podprsenky aneb „splácávačky, jak jsi to nazval v jednom z tvých vtipných videí. Chodím totiž často na jógu a občas běhám. Dále preferuji tanga, jak říká můj přítel - dentální niť. Když mám romantickou nebo vášnivou náladu, sáhnu občas i po krajce.

    

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Trenky i boxerky.

    

Oblíbená značka?

Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Tezenis.

  

Ranní rituál?

Dlouhá sprcha, při které vypínám hlavu. Bohužel s vodou teče i čas, a já pak často zbytek rána strávím ve spěchu, ale neumím si to odepřít.

  

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Papírové kapesníky, parfém, proteinový nápoj.

    

Oblíbená hudba?

U2, Pink.

  

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Ze seriálů naprosto zbožňuji IT Crowd (Ajťáci). Když si chci poplakat, tak si dávám třeba Lásku nebeskou. Z artových věcí stále miluji Nebe nad Berlínem, které později zremakovali jako Nebe Andělů. Aktuálně jsem naprosto nadšená z nového Tarantina - Tenkrát v Hollywoodu.  Nemůžu vyndat z hlavy, jak tam kluci (Leonardo di Caprio a Brad Pitt) skvěle hrají.

CO NA SEBE PROZRADILA SYMPATICKÁ HEREČKA TEREZA HELŠUSOVÁ?

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Jsem velmi zavalená prací jako Casting specialista pro TV Nova, takže veškeré scénaristické a režijní nápady na divadelní představení dávám momentálně do šuplíku a čekám, až mi přijde ten přetlak, kdy prostě musíte jít, sehnat peníze a zrealizovat svůj projekt.

    

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?

Jóga, protein, spánek (ale toho spánku mám o mnoho méně, než bych potřebovala). Samozřejmě mám ráda i to otřepané klišé o procházkách v přírodě, ale stačí mi i jen sedět a koukat do zeleného. Když jste vnitřně odpočinutí, tak to z vás vyzařuje, ale toho odpočinku si bohužel dopřávám pomálu.

    

Když nepracuji, tak…

Krom všech běžných aktivit chodím ráda s přítelem a synem do kina. Také spolu rádi chodíme běhat. Jinak s radostí navštěvuji semináře a přednášky zaměřené na koučování a osobnostní vývoj. Mým velkým koníčkem a láskou je výklad tarotových karet.

    

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Vždy mi udělá obrovskou radost, když mě někdo obdaruje květinou, květiny zbožňuji. Někdy si dělám legraci, že herectví se věnuji jen kvůli tomu. (smích) Jinak jsem samozřejmě šťastná, pokud jsem s rodinou a zažíváme některé příjemné či vtipné situace. Dále mě také, snad jako každého, vždy potěší pozitivní feedback. Celkově jsem moc šťastná, kdykoliv jsem před kamerou. To se moje duše doslova tetelí radostí.

Snažím se většinou nerozčilovat a vše prodýchat. Není pro mne nic tak vyčerpávajícího než zloba. Krom toho  mi vážně rozzlobená žena přijde vážně ošklivá, tak se tomu snažím vyhýbat. (smích) Ne, že to vždy 100procentně vychází, ale většinou se v takových střetech snažím protistranu politovat a udržet si od situace odstup. To, co mě občas nadzdvihává je absence empatie/sebestřednost, nepokora a hulvátství.

    

Kde tě lidé mohou sledovat? (sociální sítě)

Na mém FB Tereza Helšusová a na webových stránkách www.thproduction.cz.

CO NA SEBE PROZRADILA SYMPATICKÁ HEREČKA TEREZA HELŠUSOVÁ?

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

FOTO: Petr Florián

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 016 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí