120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Když se Disney princezny stanou modelkami Victoria's Secret

Uveřejněno: 13.02.2020
Kategorie: SPOLEČNOST

Fantazie nezná meze a své o tom ví ilustrátor jménem Greco. Ten totiž nelenil a propojil dva rozdílné světy, a sice přehlídku značky Victoria’s Secret s Disney. Čtěte dál.

ILUSTRÁTOR GRECO UDĚLAL Z DISNEY PRINCEZEN ANDÍLKY ZNAČKY VICTORIA'S SECRET

Molo přehlídky spodního prádla Victoria’s Secret přivedlo nejednoho muže k různým nápadům, ale většinou to nezahrnuje kreslení princezen. Neskutečné se klasicky stalo skutečným a ilustrátor Greco propojil pohádkový svět se světem spodního prádla a známé Disney princezny se tak staly “andílky“ Victoria’s Secret. Mezi vyvolené patří Elsa a Anna (Ledové království), dále Locika (Na vlásku), Merida (Rebelka) a Vaiana (Odvážná Vaiana). Jedno je zřejmě jasné, pokud zmíněné postavy dostanou padáka od Disney, třeba je najme Victoria’s Secret, protože holky to mají v sobě. Jestli chcete vyzkoušet, jaké to je být andílkem Victoria’s Secret i vy, přejděte do nabídky značky – ZDE.

ilustrátor Greco propojil pohádkový svět se světem spodního prádla a známé Disney princezny se tak staly “andílky“ Victoria’s Secret. Mezi vyvolené patří Elsa a Anna (Ledové království), dále Locika (Na vlásku), Merida (Rebelka) a Vaiana (Odvážná Vaiana).

ilustrátor Greco propojil pohádkový svět se světem spodního prádla a známé Disney princezny se tak staly “andílky“ Victoria’s Secret. Mezi vyvolené patří Elsa a Anna (Ledové království), dále Locika (Na vlásku), Merida (Rebelka) a Vaiana (Odvážná Vaiana).

KRAJKOVÉ KALHOTKY

Dopřejte si každý den přepych a pocit naprostého komfortu! Krajkové kalhotky jsou zárukou dokonalého pohodlí a luxusu. Není tajemstvím, že tato kombinace navíc vypadá krásně. Svým svůdným provedení obohatí romantické chvíle a nastartují vaše sebevědomí na plné obrátky. Víte, co to znamená? Budete působit sebejistě a atraktivně, jelikož správně zvolené spodní prádlo udělá mnohé. Jak jsme již zmínili, krajkové kalhotky jsou ideální na každodenní nošení i výjimečné romantické chvilky. Doporučujeme značky, jako např. Calvin Klein, Obsessive, Victoria’s Secret apod.

 

KRAJKOVÁ TANGA

Řadíte se mezi ženy, kterým na svém spodním prádle záleží, a navíc preferujete tanga v kombinaci s krajkou? Paráda. Krajka je ženská, luxusní a svůdná. Máme pro vás pohodlí, které zároveň skvěle vypadá. V našem obchodě najdete celou řadu značek nabízející krajková tanga. Od Calvin Klein, přes Tommy Hilfiger, po Obsessive či Victoria’s Secret. Krajková tanga ocení muži a ženy každého věku. Krajka vypadá skvěle i jako okrajové lemování kalhotek.

 

DÁMSKÉ PODPRSENKY

Nepadnoucí podprsenka není jen estetický problém. Samozřejmě nevypadá hezky, když vám pod oblečením odstávají košíčky, nebo když se pod tričkem rýsují přetékající ňadra a kůže. Ale špatně zvolené spodní prádlo může způsobit také nebezpečné otlaky a záněty. Právě proto je důležité se správně změřit a zvolit kvalitní podprsenku. Trenýrkárna.cz nabízí celou řadu značek, které jsou známé pro kvalitní spodní prádlo, proto neváhejte a mrkněte se do nabídky značek, jako např. Bellinda, Tommy HilfigerPuma a další.

Co na princezny v sexy prádelku říkáte? Která z nich je vaše nejoblíbenější?

AUTOR: Matěj Kašpar

FOTO: Greco

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí