120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Konec klišoidním valentýnským dárkům. Letos zabodujete párovým spodním prádlem

Uveřejněno: 24.01.2024
Kategorie: MÓDA , SPOLEČNOST , TIPY

Nebuďte předvídatelní aneb jaký dárek se k Valentýnu dává nejčastěji?

Ano, za svátek lásky platí jednoznačně svatý Valentýn, který se slaví 14. února. Právě v tento den si zamilovaní dávají dárky a dokazují tak své polovičce svoji lásku.

Mezi 3 nejklasičtější dárky, se kterými ale dnes již nikoho neohromíte, patří:

  1. Květiny – tradice darování květin na Valentýna spadá až do 17. století. Nejčastěji ženy dostávají růže, přičemž každá barva má jiný význam. Červené a rudé růže symbolizují lásku.
  2. Valentýnské karty neboli valentýnky – nejstarší záznamy říkají, že první valentýnku poslal francouzský vévoda Charles své ženě z vězení Tower of London v roce 1415. Byla na ní napsaná milostná báseň. Ručně psané dopisy a pohlednice si však lidé na svátek všech zamilovaných začali vyměňovat až v 17. století. Od 40. let 19. století se začaly v USA valentýnky vyrábět sériově. Zatímco v 19. století byly k dostání také valentýnské brožury, které obsahovaly ukázkový text, jenž jste mohli na pohlednici napsat, dnes všechno najdete na internetu.
  3. Čokoláda – Richard Cadbury začal balit čokoládu do ozdobných krabiček, aby zvýšil její prodej. V roce 1861 představil 1. bonboniéru ve tvaru srdce, kterých se ročně na svátek svatého Valentýna prodá na miliony.

Nákup těchto tří dárků je nejčastějším řešením otázky, co dát k Valentýnu ženě nebo muži. Jak je vidět, oblíbené jsou již stovky let, a tak s nimi svoji polovičku pravděpodobně nepřekvapíte. Potěšíte, to určitě ano. Ale že byste byli originální? To zrovna ne.

zdroj: freepik.com

Zkuste to letos se společným dárkem k Valentýnu

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste na Valentýna udělali radost nejen protějšku, ale také sobě? Pokud ano, uvažujete správným směrem. Společný valentýnský dárek může do vztahu přinést něco nového, nečekaného a překvapivého.

Jaké dárky pro páry jsou nejoblíbenější?

  • Společná párová masáž nebo sauna,
  • romantická večeře, kdy objednáte to, co máte oba rádi,
  • společný zážitek, například kurz vaření, přípravy kávy, míchání koktejlů, nebo třeba výstup na vrchol, kam se chcete oba podívat atd.,
  • spodní prádlo pro pár.

„Pokud toužíte na Valentýna udělat něco jinak, máte jedinečnou příležitost. Je jedno, jestli jste s partnerem či partnerkou už nějakou dobu a chcete oživit váš vztah, nebo jste spolu jen chvilku a chcete udělat dojem. Sladit si společně spodní prádlo může být zábava i příjemné zpestření romantického večera ve dvou,“ říká Adam Rožánek.

zdroj: freepik.com

Jaké výhody s sebou valentýnské dárky pro páry přináší?

Pokud obdarováváte jen jednu osobu, chcete jí dárkem pravděpodobně říct, co všechno pro vás znamená, jak moc si jí vážíte a že ji neberete jako samozřejmost. Vše je zaměřené jen na jednoho z partnerů. Jestliže se ale rozhodnete obdarovat vás oba, můžete pro svůj vztah udělat daleko víc.

Jaké jsou výhody partnerského dárku?

  • Posilujete svůj vztah,
  • budujete si určitou tradici,
  • radost z dárku sdílíte společně,
  • podporujete společné zájmy,
  • uděláte si čas jen sami na sebe,
  • dáváte druhému signál, že je pro vás váš vztah výjimečný.

Oblečte se do párového spodního prádla

Možná byste byli překvapení, kolik párů nosí tzv. párové spodní prádlo. Zní vám to divně? To rozhodně nemusí. A nezatracujte tuto myšlenku, dokud spodní prádlo pro páry sami nevyzkoušíte. Existuje totiž spousta výhod, které sladěné spodní prádlo přináší. Které to jsou?

  1. Tajemství, o kterém víte jen vy dva – možná nepatříte mezi ty, kteří si zakládají na tom, aby jim oblečení ladilo, ale přesto si můžete užívat zábavu a trošku napětí, když budete vědět, že třeba večer vyrážíte do města ve spodním prádle, které spolu ladí. A o kterém víte jen vy.
  2. Každý dobrý tým by měl mít uniformu – každý muž a žena, kteří spolu tvoří pár, dávají o této skutečnosti svému okolí vědět jinak. Někteří si nechají vytetovat stejné tetování, snoubenci a manželé nosí prstýnky. Pokud je to pro vás příliš okázalé, může být pro vás spodní prádlo pro páry nejlepší volbou. Pokud se nestydíte, klidně si hoďte společnou fotku ve veselém spodním prádle pro páry na „instáč“ nebo Facebook. A jestliže je to pro vás příliš velký zásah do soukromí, nechte si tuto informaci jen pro sebe.
  3. I když nejste spolu, jste si nablízku – už jen pomyšlení na to, že má váš partner nebo partnerka na sobě spodní prádlo, které ladí s vaším, vám může pomoci zvládnout perný den třeba v práci, na jednání, na služební cestě. Zkrátka všude, kde nemůžete být spolu.
  4. Děláte prohlášení – párové spodní prádlo je originální způsob, jak vyjádřit svoji lásku, závazek a víru ve společnou budoucnost.
  5. Ladíte společný styl – přemýšleli jste někdy o tom, že výběr párového spodního prádla může být skvělou zkouškou před tím, než spolu začnete zařizovat třeba společné bydlení? Zjistíte například, na jakých barvách a motivech se shodnete, a co je pro vás naopak naprostým tabu.

zdroj: freepik.com

Párové trenky, kalhotky nebo podprsenky

Jaké spodní prádlo je u párů nejoblíbenější? To záleží na vkusu každého. Poslední dobou se obrovské oblibě těší trenky pro páry. Kde se zrodila myšlenka šít trenky nejen pro muže, ale také pro ženy? Ruslan Skopal říká: „Česko je trenýrkový národ. Zatímco dříve se do trenek oblékali výhradně muži, časem si pohodlí trenýrek oblíbily i ženy. Kupovaly si je především na spaní. Střih pánských trenek ale na ženách kvůli všitému zadnímu dílu vypadal dost asexuálně, a tak se zrodil nápad navrhnout trenky, které budou pohodlné, a navíc budou ženám slušet.“

Trenky pro páry se od sebe liší střihem. Střih pánských trenek je jiný než střih dámský. Společným znakem je ale obrovské pohodlí, o které se starají příjemné materiály, volné nohavičky a široká guma v pase, která trenky drží na svém místě, ale zároveň neškrtí. Skopal dodává, že: „Párové trenky šijeme ze 100% bavlny, ale také z polyesterového a bavlněného saténu. Polyesterový satén je charakteristický svým vysokým leskem. V létě příjemně chladí. Bavlněný satén je na rozdíl od klasického bavlněného plátna příjemnější na dotek.“

zdroj: freepik.com

Kromě pánských a dámských trenek  má Trenýrkárna v nabídce i další spodní prádlo pro páry. Ve stejném designu jsou k dostání:

Pokud tedy pánové ani dámy neholdují „trenkovému“ střihu, mohou si vybrat z další pestré nabídky provedení. Například muž může obléct boxerky a žena sportovní podprsenku ve stejném designu.

Podle čeho vybrat párové spodní prádlo?

Při výběru se rozhodně zaměřte na barvu a designové zpracování. Pokud patříte mezi konzervativní páry, můžete sáhnout po spodním prádle, které má pouze stejnou barvu. V nabídce Trenýrkárny najdete jednobarevné spodní prádlo, které je k dostání jak pro muže, tak pro ženy. Pro svátek svatého Valentýna je typická červená barva. „Červená barva představuje vášeň a vyjadřuje lásku. Pokud si na Valentýna netroufnete na červený outfit, oblečte si červené spodní prádlo až pro společné chvíle ve dvou. Vybírejte prádlo, které je nejen svůdné, ale zároveň vám i dobře padne a je pohodlné, abyste se v něm cítili příjemně a společné intimní chvilky tak nic nerušilo,“ říká Adam Rožánek.

Jestliže se rádi bavíte a nuda ve vašem společném životě nemá místo, sáhněte po vtipném a veselém spodním prádle pro páry. Z hlediska provedení máte na výběr buď z konkrétních potisků, nebo z abstraktních vzorů. Pro párové spodní prádlo s abstraktními vzory je charakteristické pestré barevné zpracování.

Vtipné potisky na spodním prádle vybírejte třeba podle společných zájmů, koníčků, vzpomínek atd. Rádi si oba po práci nebo o víkendu zajdete na skleničku vína nebo vychlazeného zrzka? Pořídili jste si společně psa nebo kočku? Jste blázni do komiksů a počítačových her? Ujíždíte na puntících, kárech nebo maskáčovém vzoru? Spojuje vás vášeň pro sladké? Tyto a mnoho dalších vzorů najdete na spodním prádle pro páry, které máme v nabídce.

zdroj: freepik.com

Už jste slyšeli o trendu párového oblečení?

Párové oblečení včetně spodního prádla má jasné a silné poselství: sounáležitost, jednotu a pospolitost. Páry, které vzájemně ladí své oblečení nebo chodí ve sladěném spodním prádle, světu říkají nejen to, že patří k sobě, ale že mají silný vztah.

Silný trend párového oblečení je například v Jižní Koreji. Ostatně právě tam je vztah považovaný za naprosto pohlcující záležitost. My jsme zvyklí slavit výročí vztahu jednou za rok, v Jižní Koreji se slaví každý 100. den, co je pár spolu. Ruku v ruce s tímto trendem jde obrovská prezentace spokojených párů na sociálních sítích.

V této zemi, ve které žije přes 50 milionů obyvatel, se sladěné outfity staly oblíbeným stylem zejména zamilovaných mileniálů. Páry si kupují například trička a mikiny, které spolu barevně ladí. Když si vybírají oblečení na rande, ptají se svého protějšku, co se chytá obléknout a podle toho následně ladí svůj outfit. Přestože se muži a ženy neoblékají úplně stejně, dávají celé společnosti na odiv, že tvoří pár.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí