120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Dárky k valentýnu 2023 – tyto vám zajistí úspěch

Uveřejněno: 05.02.2018
Kategorie: SPOLEČNOST , TIPY

Významný den všech zamilovaných se pomalu blíží a mnohé z žen a dívek se připravují na láskyplné vyznání svých drahých poloviček. Jaký dárek vybrat a uspokojit tak očekávání vašeho partnera?

Únorový svátek věnovaný lásce

Svátek svatého valentýna je očekávaným dnem, kdy mají možnost vyjádřit své city i ti, kteří se stále ještě neodhodlali k akci. Tento den vám může usnadnit první krok k vytouženému protějšku. Která žena by odmítla vkusně vybraný dárek vyjadřující vaše upřímné city? Pro dlouholeté zamilované páry může být svatý valentýn dnem, který dokáže příjemně oživit vztah. Romantický večer, květiny a sexy prádlo je zaručené afrodiziakum a předem slibuje jistý úspěch a oboustrannou spokojenost.

Láska v mnoha podobách

Tradičně se tento svátek slaví 14.února a je významným dnem pro všechny, kteří si chtějí připomenout smysl lásky a obdarovat své blízké. Dárkem na valentýna můžete svým nejbližším připomenout, jak je máte rádi a nemusí se nutně jednat pouze o partnera. Dcera, maminka nebo i oblíbená kolegyně z práce bude mile překvapena a přinejmenším ji zlepšíte den, pokud ji předáte malou drobnost nebo si společně vyrazíte do oblíbené kavárny.

Svátek svatého valentýna je očekávaným dnem, kdy mají možnost vyjádřit své city i ti, kteří se stále ještě neodhodlali k akci.

Zdroj: unsplash.com

Svatý Valentin jako patron zamilovaných

Svatý Valentin je známý po celém světě jako patron všech zamilovaných. Byl biskupem působícím v jižní Itálii za císaře Klaudia a kolem jeho životopisu panují nejasnosti. Přesto je známo, že byl člověkem statečným a spravedlivým. Křesťané, kteří byli v této době značně pronásledováni a utlačováni, u něj hledali útěchu a mladé páry porozumění. Přes zákaz oddával snoubence, za což byl následně popraven.

Také se kdysi tradovalo, že si žena vezme muže, kterého právě v tento den uvidí jako prvního. Proto, když se muž do dívky zamiloval, čekal od úsvitu u jejích oken, aby jako prvního spatřila právě jeho.

Valentýnský dárek, který opravdu potěší

Již začátkem února se v obchodech i na internetu setkáváme stále častěji s nabídkou různých dárků pro zamilované a prakticky tak nemůžete na svátek svatého valentýna zapomenout. Většinou jsou to pánové, kteří cítí úzkost nad nákupem dárku pro svou partnerku. A přitom nákup valentýnského dárku není až taková věda. Měli byste ale určitě dodržet pár pravidel.

Je rozdíl, pokud nakupujete valentýnský dárek pro partnerku, se kterou tvoříte pár již delší dobu nebo ženu, kterou teprve poznáváte. Pozváním na dobrou večeři v oblíbené restauraci určitě nic nezkazíte ani v jednom z případů. Body navíc vám zajistí hezká květina, kterou můžete klidně poslat své drahé polovičce do práce nebo domů ještě před romantickým večerem.

Dokonalý valentýnský dárek pro vaši partnerku

Opravdu existuje dokonalý dárek pro ženu? Bezesporu ano. Při výběru dárku vždy musíte zohlednit osobnost vaší partnerky a myslet především na to, aby z něj měla radost právě ona. Nenajdete univerzální valentýnský dárek. Výjimečně ženy ocení i praktické dárky, ale v tento den se raději vyhněte valentýnskému dárku v podobě kuchyňského spotřebiče.

Svátek svatého valentýna je především o projevu vaší lásky, a proto vsaďte na romantiku. Dejte své partnerce najevo, jak velmi je pro vás důležitá a stále tak přitažlivá, jako první dny, kdy jste se poznali. Překvapit svou partnerku můžete například luxusním spodním prádlem, které bude nakonec perfektním dárkem pro vás oba.

Zdroj: unsplash.com

Opravdu víte, po čem muži touží?

Přiznejme si otevřeně, že jen malá hrstka mužů skutečně ocení valentýnský dárek v podobě plyšového medvídka, čokolády nebo romantické procházky. Dárek byste měli vždy zvolit především podle zájmů vašeho partnera nebo ho překvapte osobním dárkem, který má připomenout vaše společně strávené chvíle nebo významné události. Potěšit ho můžete také například kvalitním spodním prádlem, ve kterém se bude cítit pohodlně a zároveň sexy. Výbornou volbou mohou být sladěné trenky pro páry, které dost jasně hlásají, že k sobě patříte.

V případě, kdy jste po boku vašeho partnera už nějaký ten pátek, máte už nejspíš přehled o tom, co by právě jemu udělalo radost. Navíc svátek svatého valentýna můžete využít k příjemnému překvapení partnera například tím, že se trochu odvážete a necháte prostor fantazii. Sexy spodní prádlo, které na vás běžně váš partner nemá možnost vidět, podvazky, krajka nebo erotický set zajistí zaručený úspěch u každého muže.

Dárek byste měli vždy zvolit především podle zájmů vašeho partnera nebo ho překvapte osobním dárkem, který má připomenout vaše společně strávené chvíle nebo významné události.

Zdroj: unsplash.com

Svátek zamilovaných bez partnera

Slavit svátek svatého valentýna bez partnera? Určitě ano! Pokud právě po vašem boku není nikdo, kdo by s vámi tento den sdílel, dopřejte péči a pozornost sami sobě. Nemusíte si dělat starosti, jestli bude večer probíhat podle vašich představ nebo zda se bude partnerovi líbit valentýnský dárek. Na tento den si naplánujte aktivity, které vám přinesou radost. Ať už jsou to nákupy luxusního spodního prádla, nových kousků do vašeho šatníku nebo návštěva kadeřníka, pro tento den si věnujte maximální množství lásky.

Pokud vám samota příliš neprospívá, rozhlédněte se důkladně kolem sebe. Určitě vás napadne kamarádka, kolegyně nebo i sourozenec, který je v podobné situaci a bude vděčný za vaši společnost. Svátek všech zamilovaných tak můžete prožít s člověkem, kterého si vážíte a strávit hezký den například nad šálkem kávy. Ať se rozhodnete pro kteroukoliv možnost, rozhodně by vám mělo být příjemně.

Slavit svátek svatého valentýna bez partnera? Určitě ano! Pokud právě po vašem boku není nikdo, kdo by s vámi tento den sdílel, dopřejte péči a pozornost sami sobě.

Zdroj: unsplash.com

Valentýn slavit nemusíte, ale…

Svátek svatého valentýna se pro někoho může jevit jako komerční den, kdy si páry mají přikázáno dokazovat svou lásku. Kdy se stává skoro povinností nakoupit alespoň jednu věc s rudým srdíčkem a neopovážit se minout květinářství. Kdy si snad nemůžete dovolit vyslovit slovo nevím na otázku, zda už víte, jaký dárek na valentýna jste připravil své partnerce.

Všechno je o úhlu pohledu. Ale ruku na srdce, kdo z vás pravidelně své drahé polovičce dopřává pocit, že je milována? Proč tedy naopak nevyužít možnost právě 14.února, kdy je láska cítit i ve vzduchu?

Ženy jsou od pradávna něžnější a romantičtější stvoření. A i když se v dnešním světě občas schovávají za sílu a schopnost vyrovnat se mužům, jen málokteré z nich nezahřeje srdce upřímné vyznání lásky. Překvapte partnerku a pokud se přece jen setkáte s reakcí, že jste to opravdu nemusel nebo jste si neměl dělat škodu, neberte to osobně. Věřte tomu, že za tohle gesto vás milující žena brzy ráda odmění.

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (10)

David Bourák


04.10.2019 21:32:37

Valentýn je svátek exotů.

Róza


31.08.2019 15:40:40

Jste dobrá dvojka, hodně k sobě ladíte, jste jen kamarádi?

Samuel Edvok


13.03.2019 20:46:23

Super typy vypadá to dobře.

Nancy R.


02.03.2019 11:40:24

Valentýnské věci máte super.

Radek Prustý


19.12.2018 17:51:53

Bezva typy na dárky. Některé modely jsou senzační.

Cecill Novotný


09.12.2018 16:59:40

Báječné typy. To video je fabulozní.

Senzační


22.08.2018 17:11:54

Senzační

Tipy


09.07.2018 17:43:22

Fajny tipy. Děkuji.

JOHANA


02.07.2018 02:26:09

KDYŽ ON A ONA LADÍ JE SUPER NÁPAD. DÍKY VÁM MÁME DOMA PĚKNÝ KOUSKY.

Skvělé tipy na další valentýn


29.06.2018 22:51:52

Díky za tipy.

Přidat komentář



100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí