Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Nosíte správnou velikost spodního prádla?

Uveřejněno: 31.07.2018
Kategorie: TIPY

Vyzpovídal jsem naše prodavačky a zjistil, že mnoho mužů a žen volí špatnou velikost spodního prádla. Výběr správné velikosti je samozřejmě důležitý pro komfort. Pokud zvolíte příliš těsné prádlo, nepřidá vám to sexy křivky, ale spíše nepříjemné rýhy na vašem těle a také efekt špeku. Na druhou stranu příliš velké prádlo vás připraví o podporu a budete vypadat, jakoby jste oblékli pytel, což je neatraktivní. Chápeme se?

Nejprve je logicky nutné zjistit správnou velikost, proto pánové popadněte metr a změřte se v pase. Ženy zjišťují míru přes prsa a pod prsy. Pokud náhodou nejste mistři v měření, pak nesmutněte a zkrátka se poraďte s prodavačkou. U nás máme vysoce školený team prodavaček, které vám vždy rády pomohou. Většina značek nabízí tabulky velikostí, jež se klasicky (s výjimkami) pohybují od XS do XXL. Vidíte? Není to vůbec těžké, zkrátka se změříte, porovnáte výsledek s tabulkou a dostane se vám zaslouženého pohodlí.

Komik Jerry Seinfeld prohlásil, že muži chtějí od spodního prádla přesně to, co ženy, a sice trochu podpory a trochu svobody. Nevím jak vy, ale já s tím naprosto souhlasím. Hlavně si dopřejte kvalitu, jelikož vaše tělo = vás chrám. Nezapomeňte se mrknout na náš eshop, protože máme obrovský výběr a hlavně nyní víte, jak si vybrat správnou velikost spodního prádla. Takže DO TOHO!

Nosíte správnou velikost spodního prádla?

AUTOR: Matěj Kašpar

Pinterest

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář