120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Průvodce stylem: trenýrky

Uveřejněno: 26.02.2018
Kategorie: TIPY

Probrali jsme boxerky, slipy a nyní přichází řada na oblíbené trenýrky. Dozvíte se výhody, nevýhody a samozřejmě vám ukážeme i mnoho tipů na luxusní spodní prádlo, jenž vám dodá vyžadované pohodlí. Připraveni? Pojďme na to.

Průvodce stylem: Trenýrky

Než se rozhodnete zakoupit trenýrky, tak nezapomeňte na pár základních pravidel, jako například střih, velikost, materiál, značka, barva apod. Přeci jen každý člověk má jiné preference, a proto se nebojte poradit s prodavačkou, jelikož a teď nám věřte, nechcete odejít se zbožím, které vám bude ničit život. Když se podíváme do historie, zjistíme, že nejen Římané nosili spodní prádlo podobné trenýrkám, a sice subligaculum. Od té doby trenýrky prošly evolucí a dá se říct, že celkem zapadly. To se však změnilo okolo 30. let 20. století, kdy se vrátily do módy. V té době se navíc začaly vyrábět s gumou v pase, což velmi přidalo oblíbenost nejen u trenýrek (ideální pro boxery), ale také u slipů. V roce 1934 návrháři přidaly větrací otvor a roku 1936 poklopec s příčným otvorem. Dále už to bylo jednoduché. Někteří preferovali slipy a někteří trenýrky. Dnes na trhu najdete i další druhy, jako například boxerky, které jsou podle společnosti nejoblíbenější, tanga, jocksy apod.

VÝHODY:

  • Trenýrky jsou ideální spodní prádlo k domácímu nošení či na spaní.
  • Z pohledu zdravotní stránky jsou pravděpodobně nejlepší volbou, jelikož poskytují volnost, vzdušnost, spodní partie se nepřehřívají a nezapařují, což prý blahodárně působí na spermie a celkově plodnost.
  • Existuje mnoho značek, střihů, designů trenýrek, takže zapátrejte a najděte ty pravé pro vaší postavu.

NEVÝHODY:

  • Nehodí se na sportovní aktivity. Proč? Skřípnutí přirození rozhodně není příjemný zážitek.
  • Nedoporučujeme nosit pod kalhoty upnuté na tělo, jelikož výsledek vypadá nevzhledně až nevkusně.
  • Pokud kombinujete trenýrky s kraťasy, pak je pravděpodobné, že vaše přirození spatří celé město a to není úplně vhodné + absolutně nevkusná kombinace. Díky otvoru na trenýrkách můžete též zažít neplánovanou přehlídku. #DEJTEsiPOZOR
  • Každý člověk chodí na toaletu, to je normální, ale jestli správně nevyklepete váš nástroj lásky, očekávejte mokro a taky velký trapas.
  • Většina mužů nosí o číslo či dokonce dvě čísla větší trenýrky. Větší trencle totiž logicky na těle nedrží, nohavice jsou příliš volné a tím pádem dochází k nepříjemnému shrnování.

TIPY REDAKCE:

A nyní slíbené tipy. Určitě vás nepřekvapí, že absolutní klasikou je česká značka Styx, která nabízí nespočet střihů, barevností, vzorů atd. To stejné platí u značek Calvin Klein, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, ale je nám jasné, že ne každý chce do trenýrek vkládat vyšší částky, takže doporučujeme například neskutečně pohodlné trenýrky HorsefeathersRepresent či El.Ka. Určitě doporučujeme mrknout náš e-shop – ZDE, kde naleznete mnoho dalších značek a možností.

Průvodce stylem: Trenýrky

Průvodce stylem: Trenýrky

AUTOR: Matěj Kašpar

tommy hilfiger

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí