120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Sexy prádlo: vše, co potřebuješ vědět (Video v článku)

Uveřejněno: 08.01.2018
Kategorie: TIPY

Spodní prádlo je první věc, kterou na sebe oblékáte, ale také poslední, kterou svlékáte. Nejedná se pouze o kus oblečení, který zakrývá a udržuje potřebná místa v bezpečí. V dnešní době spodní prádlo odráží osobnost člověka a to samozřejmě občas zahrnuje i kategorii názvu – sexy. Erotické spodní prádlo je čím dál víc populární mezi muži a my vám přinášíme veškeré informace, které potřebujete vědět.

SEXY PRÁDLO: VŠE, CO POTŘEBUJETE VĚDĚT

MŮŽU NOSIT SEXY STYL SPODNÍHO PRÁDLA?

Jedná se pravděpodobně o první otázku, kterou si pokládáte, když přemýšlíte nad sexy spodním prádlem. Odpověď je ano, samozřejmě. Pánské pokolení je od pradávných věků pokládáno za symbol síly, ale občas není od věci ukázat i jinou stránku, například v ložnici. Ať už hledáte tanga, jocksy, boxerky, slipy apod., v dnešní době existuje tak velký výběr sexy spodního prádla, že opravdu každý najde to své. Rozhodně se nemusíte bát, že ztratíte svou maskulinitu kvůli spodnímu prádlu. Naopak ze zkušenosti vím, že větší část partnerek/partnerů nejsou spokojeni se spodním prádlem své polovičky, takže změna může překvapit, ale také potěšit.

   

ANO, JSOU SEXY, ALE CO JEJICH PRAKTIČNOST?

Výrobci samozřejmě dbají na všechny aspekty prádla. To znamená, že krom sexy vzhledu, také apelují na každou potřebu a požadavek moderního muže. Navzdory tomu, že jsou sexy, což znamená skromnější použití materiálu, než u tradičního spodního prádla nabízí funkcionalitu, kterou jistě oceníte. Anatomická konstrukce vaku totiž ve skutečnosti nabízí lepší podporu, takže pokud přejdete ze slipů na tanga, komfortní faktor zůstane nezměněn.

   

NENÍ SEXY PRÁDLO PŘÍLIŠ ODHALUJÍCÍ?

To logicky záleží na spodním prádle, které si vyberete. Existují velmi odhalující kousky, ale také můžete najít prádlo, které vypadá sexy, přesto však kryje vyžadovaná místa.

   

KAM MOHU TAKOVÉ SPODNÍ PRÁDLO NOSIT?

Ne všechny styly a střihy se hodí pro každou událost, proto musíte logicky zvážit, kam se chystáte. Každopádně podle zkušeností zákazníků, přátel a dalších lidí vím, že například sexy boxerky a podobné střihy můžete klidně nosit do práce, školy či v rámci sportovních aktivit. Díky funkčnosti prádla se budete po celý den cítit skvěle a jejich sexy vzhled dodá i další pocity (ehm ehm). Pokud se naopak chystáte na párty, zkuste například tanga nebo jocksy.

    

MŮŽE SEXY SPODNÍ PRÁDLO ZAPŘÍČINIT ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY?

Absolutně ne. Jedná se o mylnou představu. Většina mužů si myslí, že přiléhavější střih může vést ke zdr. problémům, ale s tím sexy spodní prádlo opravdu nemá co dělat. Pečlivě vybírejte velikost, spodní prádlo si osahejte, vyzkoušejte a nebojte se na cokoliv zeptat. Správné sexy spodní prádlo nabízí veškerý komfort a to znamená, snížení pocení a kožních problémů, jako jsou odřeniny, vyrážky a další.

Tak co myslíte pánové? Jste připraveni na sexy spodní prádlo? Dejte nám vědět.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

pinterest

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí