120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Tipy na dárky pro muže 2021

Uveřejněno: 19.10.2021
Kategorie: TIPY

Sháníte vánoční inspiraci na dárky pro ty nejdůležitější muže ve svém životě? Pak jste tu správně. My totiž víme, po čem muži touží, a rádi se o to s vámi podělíme. Trochu jsme pátrali a sestavili jsme pro vás seznam originálních dárků k Vánocům, které potěší partnera, tatínka, bratra i kamaráda.

Nejlepší dárek k Vánocům pro muže? Kvalitní prádlo!

Když se zeptáte muže, co si přeje k Vánocům, s největší pravděpodobností vám řekne, že nic. Ve skutečnosti ale touží po jediném – po kvalitním a skvěle padnoucím spodním prádle, ve kterém si bude připadat pohodlně a neodolatelně zároveň. Takže ať už vybíráte vánoční dárek pro svého přítele, otce, bratra, nebo kamaráda, teď už můžete jít na jistotu.

V Trenýrkárna.cz najdete stylové pánské trenky, pohodlné boxerky i klasické slipy, a to v nejrůznějších provedeních. Na své si tak přijdou zapřísáhlí elegáni i milovníci veselých barev a hravých vzorů.

Tip: Abyste předešli nepříjemnému faux paux, pokuste se zjistit běžnou velikost prádla, kterou obdarovaný nosí. Pak mrkněte do velikostní tabulky a vyberte tu pravou.

byste předešli nepříjemnému faux paux, pokuste se zjistit běžnou velikost prádla, kterou obdarovaný nosí. Pak mrkněte do velikostní tabulky a vyberte tu pravou

Inspirace na vánoční dárky pro muže

Co je lepšího než kvalitní a perfektně padnoucí spodní prádlo? Ještě víc kvalitního a perfektně padnoucího spodního prádla! Dejte mužům ve svém životě najevo, jak moc vám na nich záleží, a překvapte je na Vánoce jedním z našich originálních dárků.

Mystery box

Jestliže už vám docházejí nápady na vánoční dárek pro vašeho partnera, otce nebo bratra, nemusíte propadat panice. Připravili jsme pro vás Mystery box – originální předplatné, které bude obdarovaného každý měsíc zásobit zbrusu novými pánskými trenkami Styx. Ty jsou vyrobeny ze 100% bavlny, která je velmi lehká, prodyšná a skvěle si rozumí i s citlivou mužskou pokožkou.

Adventní kalendář

12 pánských trenek nebo boxerek, 11 ponožek a jeden tajný dárek. Dohromady 24 produktů Styx, které tvoří jedinečný adventní kalendář. Naplňte ho spodním prádlem a ponožkami dle vlastního výběru a pak už jen sledujte, jak váš partner každé ráno pospíchá zjistit, co za poklady skrývají jednotlivé dny.

Co manželovi k Vánocům

I po mnoha společně strávených letech stále chcete vymyslet vánoční dárek, který vašeho manžela potěší? To rádi slyšíme! A abychom vám výběr dárku ulehčili, přinášíme vám několik zaručených tipů.

Nic nezkazíte prádlem v luxusním balení

Potřebuje váš partner nové spodní prádlo jako sůl? Využijte toho a zabalte mu ho pod stromeček! Při výběru pánského spodního prádla se inspirujte tím, co váš partner běžně nosí. Dává přednost boxerkámtrenkám nebo snad slipům? Které barvy u něj vítězí? A je spíše konzervativní, nebo si ujíždí na veselých vzorech?

Tip: Mužům, kteří dbají o svůj zevnějšek a potrpí si na luxus, vyberte některý z modelů od značek Calvin Klein nebo Tommy Hilfiger.

Zachumlejte se s manželem do županu

Chcete si i doma připadat jako v lázních? Zachumlejte se společně s manželem do měkoučkého županu z bavlny, který vás osuší a zahřeje. Župan zabalte do dárkové krabice a klidně k němu přibalte koupelovou sůl, několik svíček a éterický olejíček, ať se manželova fantazie rozjede na plné obrátky.

Zachumlejte se společně s manželem do měkoučkého županu z bavlny, který vás osuší a zahřeje

Volnočasového oblečení není nikdy dost

Máte pocit, že šatník vašeho muže by potřeboval trochu provětrat? Možná vám padne do oka pánské volnočasové oblečení, ve kterém může dotyčný vyrazit na procházku, do města i za sportem. Prohlédněte si širokou nabídku pohodlného oblečení pro muže – čekají tu na vás oblíbené pánské kraťasy, perfektně padnoucí trička nebo sportovní legíny.

Co příteli k Vánocům

Váš vztah šlape jako švýcarské hodinky a vy to nevhodným výběrem vánočního dárku nechcete pokazit? Popusťte uzdu své fantazii a překvapte svého partnera dárkem, který nečeká.

Neostýchejte se pořídit partnerovy tanga nebo jocksy

Co takhle vyzkoušet něco nového? Je-li váš partner nakloněn experimentům, nebojte se zavítat do oddělení sexy pánského prádla. Čekají tam na vás nejen pánská tanga, ale také jocksy, které zakrývají skutečně jen to nejnutnější.

Tip: Při té příležitosti pořiďte sexy soupravu spodního prádla také sobě, ať máte na Štědrý večer s partnerem jen ty nejkrásnější (a nejžhavější) vzpomínky.

Dejte všem najevo, že k sobě patříte

Dvojnásobně potěší spodní prádlo pro páry, které může vyjadřovat třeba vaše společné záliby a vášně. Je jen na vás, zda se rozhodnete pro sladěné pánské a dámské trenky nebo si k trenkám pro partnera vyberete sexy kalhotky.

Dvojnásobně potěší spodní prádlo pro páry, které může vyjadřovat třeba vaše společné záliby a vášně

Co tátovi k Vánocům

Přemýšlíte, co by pod stromečkem chtěla najít hlava rodiny? My bychom si tipli, že u něj zabodujete pohodlnými trenýrkami nebo ručně pletenými ponožkami.

S klasickým spodním prádlem nešlápnete vedle

Váš tatínek už si do výběru spodního prádla jistě nenechá mluvit. Respektujte to a darujte mu k Vánocům krásně zabalené pánské trenky, které ctí pohodlí a nadčasovost. Konzervativní povahy budou spokojené s jednobarevnými trenýrkami z bavlny, avšak má-li váš otec smysl pro humor, jistě ho potěší trenky s vtipným motivem.

Tip: Při výběru veselých trenek se inspirujte zájmy a koníčky obdarovaného. V Trenýrkárna.cz najdete spodní prádlo pro vášnivé pivaře, mořské vlky i nadšené sportovce.

Nohy jako v bavlnce

Ponožky k Vánocům neodmyslitelně patří. V dětství jste nad nimi ohrnovali nos a dnes je svým rodičům kupujete také. A že je z čeho vybírat! Naším tipem jsou bezpochyby pletené ponožky s vánočním vzorem, které zahřejí až u srdce. V Trenýrkárna.cz je pořídíte ve výhodném balení, které stačí dárkově zabalit, převázat mašlí a dárek k Vánocům pro tátu je na světě!

Co bratrovi k Vánocům

Znáte ho jak své boty, ale přesto vás nenapadá, čím mu letos na Vánoce udělat radost? Nebojte, vymysleli jsme to za vás a přinášíme vám zaručené tipy na vánoční dárek pro bratra.

Veselé trenýrky pro celou rodinu

Uznáváme, že pořizovat svému bratrovi spodní prádlo se příliš nehodí. Pánské trenýrky Horsefeathers se ale dají nosit na doma i na spaní, takže s nimi rozhodněte nešlápnete vedle. Mají pohodlný střih, elastickou gumu v pase a originální design, který se jen tak neokouká. A víte, co je nejlepší? Pořídit můžete sladěné trenky pro celou rodinu a dárky k Vánocům máte v tu ránu vyřešené!

Pořídit můžete sladěné trenky pro celou rodinu a dárky k Vánocům máte v tu ránu vyřešené!

Pyžamo pro dlouhé zimní večery

Máte podezření, že váš bratr chodí spát stále v tom samém triku, které nosil ještě jako puberťák? Naznačte mu, že je nejvyšší čas zařadit do svého šatníku kvalitní pánské pyžamo, které mu dopřeje zasloužený odpočinek. Vsaďte na klasiku – bavlněné pyžamo s dlouhým rukávem, které je jako stvořené pro zimní večery u hořícího krbu.

Co kamarádovi k Vánocům

Říká se, že rodinu si člověk nevybírá, avšak přátelé ano. Ukažte těm svým, že vám na nich záleží, a vyberte pro ně originální vánoční dárek.

Ponožky pro veselé nátury

Veselé ponožky si na nohy nenatáhne jen tak leckdo. Jsou znakem lidí, kteří se nebojí riskovat, mají v sobě kus odvahy a otevřeně vyjadřují své myšlenky. Pokud v tom poznáváte svého kamaráda, obohaťte jeho šatník o nový pár ponožek s vtipným motivem.

Tip: Prohlédněte si české ponožky Represent, které jsou od sebe odlišné, a přece se dokonale doplňují. Tak jako dva nejlepší kamarádi.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí