120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Rok se s rokem sešel a už jsou zase tady. Vánoce, Valentýn nebo jiný svátek? Oslavte je ve speciálních trenkách. Vyberte si z nabídky dámského spodního prádla s vánočními motivy nebo se srdíčky. Ostatně srdíčka nepatří jen k Valentýnu, ale ke každému dni, kdy jste zamilované. Trenky s vánočními motivy zpestří tento slavnostní čas. Skvělou volbou...

Rok se s rokem sešel a už jsou zase tady. Vánoce, Valentýn nebo jiný svátek? Oslavte je ve speciálních trenkách. Vyberte si z nabídky dámského spodního prádla s vánočními motivy nebo se srdíčky. Ostatně srdíčka nepatří jen k Valentýnu, ale ke každému dni, kdy jste zamilované. Trenky s vánočními motivy zpestří tento slavnostní čas. Skvělou volbou jsou i veselé trenky s motivy jídla a pití, kterých je na Vánoce požehnaně. Oslavte letošní svátky ve stylovém vánočním nebo v jiném veselém spodním prádle. Inspirujte se například nabídkou dámských trenek s motivem zvířat. Na Valentýna se můžete proměnit třeba v sexy kočičku.

Trenky nejen s vánočními vzory

Vánoční trenky z naší nabídky mají vzory sněhuláků, sobů, dárků, stromečků nebo vánočních skřítků. Pro milovnice přírody však máme i trenky s přírodními motivy. Ať si už si vyberete jakékoliv zpracování, vždy oblečete trenky, které jsou neskutečně pohodlné. I proto se toto dámské spodní prádlo nosí na doma nebo na spaní. Trenky jsou ušité ze 100% přírodní bavlny, nad kterou vaše pokožka zajásá. Mají široké nohavičky, které se přizpůsobí jakémukoliv pohybu. Široká guma v pase netlačí a zároveň drží trenky na svém místě. Pokud chcete české spodní prádlo pro ženy, vybírejte dámské trenky značek Styx nebo Represent. Na Slovensku se vyrábí dámské trenky Dedoles. Prožijte výjimečné chvíle ve stylovém spodním prádle.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–28 z 28 položek
1–28 z 28 položek

100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí