120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Menstruace přináší nejedné ženě neklidné spaní. Je tuze nepříjemné, když vás v noci budí pocit vlhka nebo zapaření. S menstruačními kalhotkami na noc vás nebude při spánku nic rušit. Už nebudete muset spát jen na půl oka a neustále kontrolovat, jestli jste neprotekla. A do postele nebudete muset chystat jiná „bezpečnostní opatření“, například v ...

Menstruace přináší nejedné ženě neklidné spaní. Je tuze nepříjemné, když vás v noci budí pocit vlhka nebo zapaření. S menstruačními kalhotkami na noc vás nebude při spánku nic rušit. Už nebudete muset spát jen na půl oka a neustále kontrolovat, jestli jste neprotekla. A do postele nebudete muset chystat jiná „bezpečnostní opatření“, například v podobě ručníku. Noční menstruační kalhotky můžete použít také jako pojistku k menstruačnímu kalíšku nebo tamponu. K dostání jsou také menstruační kalhotky pro střední a slabou menstruaci.

Kalhotky jako ekologické menstruační pomůcky na noc

Některé ženy si i v noci vystačí pouze s menstruačními kalhotkami pro silnou menstruaci. Ne každá žena se v nich však může během spánku cítit bezpečně. Noční menstruační kalhotky mají na rozdíl od těch pro běžný den prodloužený zadní, případně i přední savý díl. Proto můžete bez obav z protečení spát na zádech i na břiše. Výhodou menstruačních kalhotek je jejich opakované používání. Stačí je jen vyprat a můžete je nosit znovu a znovu. Jsou tedy ekologickou alternativou jiných jednorázových menstruačních pomůcek na noc. Menstruační kalhotky jsou k dostání v bezešvém, sportovním i krajkovém provedení. Stačí si jen vybrat, které pro vás budou ty pravé. Objevte bohatou nabídku menstruačních kalhotek značek Love Luna nebo Meracus.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 35 položek
na stránku
1–30 z 35 položek

100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí