120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Hygienické pomůcky pro menstruaci patří k odpadu, který výrazně zamořuje naši planetu. Pokud vám záleží na zdravém životním prostředí a chcete snižovat produkci odpadu, začněte třeba tím, že během menstruace budete používat menstruační kalhotky. Vzhledem k tomu, že se dají prát, je můžete používat několik let. Vhodné menstruační kalhotky se vybí...

Hygienické pomůcky pro menstruaci patří k odpadu, který výrazně zamořuje naši planetu. Pokud vám záleží na zdravém životním prostředí a chcete snižovat produkci odpadu, začněte třeba tím, že během menstruace budete používat menstruační kalhotky. Vzhledem k tomu, že se dají prát, je můžete používat několik let. Vhodné menstruační kalhotky se vybírají podle síly menstruace. K dostání jsou menstruační kalhotky pro slabou, normální a silnou menstruaci. Menstruační pomůcky (kalhotky) pro normální menstruaci jsou obvykle vhodné pro střední sílu menstruace.

Ekologické pomůcky pro normální menstruaci

Během normální menstruace můžete nosit nejrůznější pomůcky. Kromě tamponu a vložek se nabízí i ekologicky šetrnější řešení v podobě kalíšků nebo menstruačních kalhotek. Tělo každé ženy reaguje na menstruaci jinak. Některé ženy nemohou používat menstruační pomůcky, které se zavádějí, a tak jsou pro ně nejpohodlnějším řešením menstruační kalhotky. Nosí se stejně jako kalhotky klasické. Mají speciální absorpční vrstvu, která vsákne tekutinu. Citlivá pokožka zůstává v suchu. Díky antibakteriálnímu zpracování látky nedochází k zápachu ani k množení bakterií. V současné době jsou k dostání bezešvé, sportovní i krajkové menstruační kalhotky. Samostatnou kategorií jsou menstruační kalhotky na noc, které mají prodlouženou savou vrstvu, jež vás udrží v bezpečí i vleže během spánku. Menstruační kalhotky nabízí řada značek, například Love Luna nebo Meracus.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–30 z 36 položek
na stránku
1–30 z 36 položek

100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí