120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Barevná typologie aneb jak zvolit správnou barvu

Uveřejněno: 02.08.2018
Kategorie: TIPY

Za poslední týdny jsme probrali různá témata okolo spodního prádla, ale určitě se shodneme na tom, že mnozí z vás vybíráte produkty podle barvy. A právě o tom je dnešní článek, jelikož taková barva dokáže zcela ovlivnit, jak vás ostatní vnímají. Pohodlně se usaďte, jdeme na to.

Muž v barevném spodním prádle

Nejprve je důležité určit, zda dáváte přednost výrazným barvám či radši preferujete jemnější odstín. Dnešní trh nabízí všechny druhy spodního prádla v nejrůznějších provedení, takže fantazii se meze nekladou a hlavně každý šatník/šuplík má prezentovat osobnost svého majitele. Víte jak to je, zábavná a jedinečná kolekce stojí za vyzkoušení, takže do práce klidně bezpečnou černou, šedou a bílou, ale po práci to pořádně rozjeďte.

Pokud byste se na barevnou typologii chtěli zaměřit detailněji, pak je nutné zjistit, zda spadáte pod jaro, léto, podzim či zimu. To se určuje podle barvy pleti, očí a samozřejmě také vlasů. S určením vám může pomoci vizážista, ale všeobecně platí, že jarnímu a podzimnímu typu lidí lichotí barvy teplé a naopak pro letní a zimní typ doporučujeme odstíny namodralé, tedy studené. Ve výsledku si však myslím, že neexistují zakázané barvy, jen musíte nelézt vhodný odstín, který vám bude slušet.

Nakupujete spodní prádlo podle barvy?

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Pinterest, Calvin Klein

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí