Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Chození naostro - ano či ne?

Uveřejněno: 06.12.2017
Kategorie: TIPY

Chodíte naostro? Proč se ptám? Je to téma dnešního blogu. Například ve Skotsku je to tradice, ale u nás spíše rebelství nebo perfektní cesta, jak někoho pohoršit. Pojďme to spolu rozebrat.

Proč ano?

  • Většina lidí, kteří chodí naostro říká, že je to hlavně kvůli pohodlí a pocitu volnosti. Já však ze zkušenosti mohu říct, že správná volba spodního prádla dokáže úplně to stejné. Kvalitní materiály se totiž skvěle přizpůsobují postavě a dokáží zajistit svěžest po celou dobu nošení.

  • Vzrušení. Jasně… Chápu, ale i zde jsou varianty spodního prádla, které dodají pocit vzrušení nejen vám, ale i potencionálním partnerům či partnerkám a řekněme si upřímně, že nehrozí nehoda se zipem, jelikož všechny partie jsou tam, kde mají být.

  • U žen je to trochu jiné. Pokud situace dovolí a nehrozí módní sebedestrukce, pak vynechání podprsenky není prohřeškem. Navíc mnoho oblečků přímo vyžaduje nenosit podprdu, což mimochodem detailně promyslete a berte na vědomí, protože špatná volba podprsenky nebo naopak volba bez podprsenky se může lehce proměnit v módní kamikadze. Určitě doporučujeme zvážit, kam se bez podprsenky půjdete předvádět, protože například na pohřbu to asi nebude úplně ono.

chodit naostro - ano či ne?

Proč ne? 

  • Je to nebezpečné. Jak už jsem řekl, nehoda se zipem rozhodně vzrušení nedodá, ale dost možná vykrvácíte, což znamená při nejmenším hustý status na facebook.  

  • Dalším faktorem jsou odřeniny. Většina kalhot a sukní jsou vyráběny z celkem drsných materiálů, které rozhodně nejsou vhodné pro pokožku.

  • A nakonec zásady slušného chování. Klidně choďte naostro, ale pak tedy nenoste trenýrky, kraťasy či minisukně, protože nikdo se nepotřebuje dívat na vaše přirození v mhd. #prozření

 

A co si o tom myslíte vy? Chodíte naostro? Pokud jsme na něco zapomněli, napište nám to do komentářů.  

AUTOR: Matěj Kašpar

pinterest

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář