120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Co na sebe prozradil talentovaný herec Martin Hlubocký?

Uveřejněno: 21.01.2020
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovaného herce. Martin Hlubocký nám na sebe prozradila mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Martine, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj Matěji, zastihli jste mě v právě probíhajícím generálkovém týdnu, což je vždy hektické. V Divadle U Hasičů právě pracujeme na muzikálu Sněhová královna v ledovém království. I přesto, že je zkoušení náročné, tak se mi daří skvěle. Mám totiž kolem sebe prima lidi.

    

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sám upřednostňuješ?

Nejraději nosím přiléhavé boxerky. Zjistil jsem, že ve volných trenýrkách se necítím moc dobře.

   

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Upřímně si myslím, že by si každý měl nosit to, v čem mu je příjemně. Nerad bych někomu nakazoval, co má nebo nemá nosit. Hlavní je, aby prádlo bylo pěkné a čisté. (smích)

  

Oblíbená značka?

Nosím nejčastěji spodní prádlo od značky Calvin Klein. Není to, přiznávám, moc originální, ale vyrábí vážně kvalitní a pohodlné kousky.

    

Ranní rituál?

Jsem poměrně velký milovník rituálů, takže jich mám mnoho. Každé ráno si například musím dát skleničku vody se šumivým vitamínem a připravit si velkou snídani.

   

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Jsem dost nervózní, pokud někam odcházím a nemám na ruce hodinky. Připadám si skoro jako nahý. (smích)

    

Oblíbená hudba?

Dokážu poslouchat téměř všechny žánry. Mám rád např. Imagine Dragons, Twenty One Pilots nebo Clean Bandit, kteří byli nedávno v Praze. Z českých interpretů upřednostňuji Lenny a Ewu Farnou.

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Miluju britský komediální seriál - Ať jedí koláče. Dokonce je u něj i výborný český dabing, o který se postaraly Jaroslava Obermaierová a Naďa Konvalinková. Některé díly bych vám dokázal odříkat z paměti. (smích)

    

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Se spolužáky z herectví se nám postesklo po inscenacích, které jsme během studia hráli ve školním divadle. Rozhodli jsme se proto, že utvoříme spolek - Ududu, s nímž odkoupíme práva a budeme v novém prostoru pokračovat. Vše odstartovalo v listopadu, tak nám držte palce, aby šlo vše jako po másle. Tyhle začátky jsou vždy náročné, ale doufám, že s Ududu navážeme na úspěch ze školního divadla, kde jsme se těšili velké návštěvnosti.

   

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

Moc děkuju. Na sport si moc času nevyhrazuji. U mě je to hlavně o zdravé stravě. Snažím se jíst hodně zeleniny a luštěnin a vyhýbám se pečivu, sladkostem a limonádám. Když mám čas, tak si podomácku zacvičím nebo běhám.

    

Když nepracuji, tak…

Když můžu, tak dlouho spím a doháním spánkové deficity. Spánek opravdu miluji. (smích) Volný čas se také snažím trávit s přáteli. Buď jdeme někam na dobré jídlo, nebo sklenku vína. S tím je také spojený další z mých koníčků – cestování. Já sám jsem se mnohokrát stěhoval a žil jsem již v šesti městech. Přátele i rodinu mám tedy rozseté po celé republice, takže volno často trávím na cestách.

     

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Nad rozprouděním krve nemusím vůbec dlouho přemýšlet. Je to bezohlednost lidí. Nejsem rodilý Pražák a ani po několika letech tady jsem nedokázal přenést přes srdce, jak se tu někteří lidé chovají v davu. Kolikrát jsou až agresivní a opravdu do sebe vráží a strkají se. Zdvořilého „s dovolením“ se většinou nedočkáte. Pokud se mám na jevišti naštvat, často vycházím právě z pocitu, že jsem utlačován proudem lidí.

Radost mi dělá spoustu věcí. Jsem nadšený z různých maličkostí. Úsměv na tváři mi vykouzlí pohled na západ slunce s červánky, když si všimnu času na digitálních hodinkách, kde jsou všechna číslice stejná (11:11, 22:22), poslech pohodové hudby, anebo zkrátka čas strávený s fajn lidmi.

     

Kde tě lidé mohou sledovat? (sociální sítě)

Musím se přiznat, že i když vím, že sebeprezentace je v mém povolání hodně důležitá, tak ji zanedbávám. Nesouhlasím s trendem, kdy lidé více žijí ve světě virtuálním než v tom reálném. Nefotím si jídla, která chci sníst, nedívám se do displeje, když mám kolem sebe přátele. Snažím se užívat si život, ne internet. Chápu ale, že bych neměl být až takový internetový asociál, proto se občas přiměji a dám o sobě vědět. Uveřejním, na čem právě pracuji apod. Sledovat mě tedy můžete na Instagramu martinhlubocky.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Taky moc děkuji za rozhovor. Mějte se krásně!

AUTOR: Matěj Kašpar

Archiv Martin Hlubocký

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí