120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Co na sebe prozradil zpěvák a producent Petr Dvořák?

Uveřejněno: 11.02.2020
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovaného producenta a zpěváka. Petr Dvořák nám na sebe prozradil mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Rozhovor Petr Dvořák, který má produkční firmu

Ahoj Petře, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj, musím přiznat, že od nového roku se pořádně nemůžu nějak rozkoukat a stále se zapojit zpět do procesu, zřejmě se dostavila nějaká novoroční „lenora“. Nějakou dobu jsem se teď flákal po horách a užíval sněhu, ale tíha povinností je veliká, takže už se musím opět dokopat k tomu naplno makat a řešit pracovní záležitosti, ať už příjemné nebo ty méně příjemné.

   

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sám upřednostňuješ?

Mno, já osobně preferuji pohodlné boxerky. (smích)

   

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

To je mi otázka. (smích) Určitě dobře padnoucí, sexy a vyzývavé. Líbí se mi i různé sexy komplety, oblečky. Záleží na situaci a příležitosti.

Slyšel jsem kdesi výbornou hlášku, že ženy si velice dávají záležet na tom, jaké sexy prádlo si na rande vezmou, přitom chlapům je to úplně jedno a jediný, co je zajímá, je jak to co nejdříve ze žen sundat dolů. (smích) Třeba na tom něco bude.

   

Oblíbená značka?

Skutečně nemám oblíbenou značku, prostě musí padnout, musí sedět a mělo by se líbit. 

  

Ranní rituál?

Jsem spíše noční tvor a chodím spát k ránu, takže můj ranní rituál nezačne dříve, jak v 11 a mnohdy i déle… Rozhodně potřebuji sprchu na probrání, hodně silnou kávu a začnu obvolávat zmeškané hovory od těch, co se mi už od 8 nebo 9 ráno snaží dovolat a stále nepochopili, že dříve jak v 11 se mi opravdu nikdo nedovolá…

  

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Většinou se snažím vyrážet do ulic s úsměvem na rtech a pozitivně naladěn. Jde-li o pracovní den, tak mým pravidelným společníkem je můj diář, bez kterého si opravdu nic nepamatuji. A samozřejmě v pohodlném spodním prádle, je pak strašně nepříjemný chodit po schůzkách nebo být třeba hodiny ve studiu a snášet, jak tě něco někde škrtí nebo dře, no hnus. Takže dobrá nálada, diář a pohodlné spodní prádlo.

  

Oblíbená hudba?

Mám rád všeobecně dobrou muziku, nemám vyhraněný konkrétní hudební styl. V rámci mé práce se setkávám s různými hudebními styly a taky s hudebníky a kapelami různých kvalit, proto nerozlišuji, jestli takový nebo takový styl, ale prostě mám rád dobrou muziku, dobře zahranou a dobře zpracovanou. Všeobecně preferuji „středoproudový-rádiový styl“, ale rád si poslechnu i specifické hudební žánry.

    

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Mám rád komedie, obzvláště pak ty české, vážnosti a napjatosti je kolem mě v životě všude hodně, a tak se rád odreaguji u nějakých bláznových komedií. Mám rád české klasiky, jako např. Tankový prapor, Černí Baroni, Copak je to za vojáka, ale taky novější „Troškoviny“ nebo třeba Pelíšky, Účastníci zájezdu atd. Baví mě tam ty hlášky, které se pak používají a přenášejí do běžných životních situací. (smích) Ale velice rád si taky pustím dobrý horror nebo thriller. Ideálně podle skutečné události.

Petr Dvořák se rozpovídal nad svou kariérou

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Nynější plány jsou pořádně nakopnout rok 2020 hned od začátku! Mám na tento rok už asi něco přes 50 akcí a termínů, které zajišťuji, produkuji a organizuji, jedná se o akce pro města, obce, firmy atd. Různé dětské dny, slavnosti, firemní večírky, koncerty, festivaly a teď je v plném proudu plesová sezóna, kterou mám taky pracovně slušně obsazenou, takže se asi nudit nebudu. Mimo akcí, které zajišťujeme s mojí produkční společností, mám i mnoho dalších aktivit, aktuálně třeba vyjednávám s jednou politickou organizací o spolupráci pro Krajské volby 2020 nebo se věnuji několika dalším obchodním činnostem a příležitostem, jelikož jsem člověk, který neumí sedět na zadku a dělat jenom jednu věc. Potřebuji být v zápřahu a mezi lidmi a ve víru společenského děni. V minulosti jsem také navázal spolupráci s redakcí zábavy a produkčním centrem Tv Nova, kde jsem se podílel už na několika hudebních, ale i jiných projektech, jako například The Voice – Hlas Česko-Slovenska, Česko-Slovenská SuperStar, Utajený šéf a dalších. Když tato spolupráce bude pokračovat i letos, bude to fajn.

 

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

Óóóó, tak to velice děkuji, osobně si tak nepřipadám, protože jsem za minulý rok přibral asi 12kg! Ale pokud tedy chcete můj recept, na to jak vypadám, tak tady je: málo spánku, nepravidelná strava, fast foody a instantní pizza, párky a utopenci, ponocování, párty a večírky a sem tam nějaký ten drink. V tomto roce to chci změnit a vypadat ještě lépe. (smích)

 

Když nepracuji, tak…

…jsem strašný medvěd, a když můžu, prospím klidně celý den a nevylezu z postele, to opravdu umím a jde mi to velice dobře. Jinak ve volnu pokud se neválím doma, tak moc rád někam vyrazím a to především s dobrou společností přátel a kamarádů. Všeobecně mám rád procházky, výlet na nějaký hrad nebo někam z města do přírody. Taky mě lákají zajímavá místa, která jsou spojena třeba s nějakými významnými událostmi z minulosti. Mám rád přehrady, pohled na tu obrovskou masu vody ve mně vyvolává pocit síly, moci a nezkrotného živlu, a tak nějak se s tímto rád ztotožním.

  

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Udělá mi radost, když se dokáže sejít opravdová parta přátel a kamarádů, to je pro mě v životě hodně důležité, být obklopen skutečnými kamarády a přáteli a lidmi, se kterými mi je dobře, to mě upřímně těší a dělá radost, a pak jsem spokojený a je mi dobře. Anebo když mě někdo překvapí třeba i nějakou maličkostí, nepotřebuju hodnotné dary, rád se potěším z čehokoliv, co pro mě někdo připraví, vymyslí a čemu někdo věnuje svojí kreativitu a pozornost.

Naopak co mě vytáčí do nepříčetnosti, je lidská falešnost, intriky, podrazy a prospěchářství, nenávidím falešný, povrchní a bezpáteřně prospěchářský lidi, a že jich kolem sebe mám!!!! V neposlední řadě pak bytostně nenávidím takový ty chronický slibovače, pro který vlastně není nic problém, a o všechno se postarají, všechno dokážou, všechny znají a ve finále se pak snaží ze všeho vycouvat právě jen kvůli svoji vlastní neschopnosti a velkohubým kecům. Proto taky aktuálně musím řešit mnoho nepříjemných situací a několik dlužníků, kterým jsem naletěl a to bohužel i z řad známých osobností a z řad osob působících ve veřejných funkcích.

  

Kde tě lidé mohou sledovat? (sociální sítě)

Jsem docela aktivní na svém osobním FB profilu, kde jsem pod svým jménem – Petr Dvořák, ale mám již téměř plný limit přátel, který je 5000, proto mám i pracovní/produkční FB profil - Petr Dvořák Produkce, kde uveřejňuji převážně pracovní akce a různé poptávky a nabídky spoluprací v umělecké oblasti.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

AUTOR: Matěj Kašpar

FOTO: Archiv Petr Dvořák

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 015 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí